Bliv certificeret

Flyv professionelt med droner

Udforsk vores forkskellige kurser og uddannelser

Tilladelser og certifikater

Uddannelser

Operationsmanualer

Private kurser

Onlinekurser

Private hold

Private hold hos din virksomhed

Vi tilbyder private hold til din virksomhed, hvor vi kommer ud til jer og underviser. Fordelen ved dette setup er, at undervisningen foregår på jeres præmisser i jeres virksomhed

Undervisningen er udviklet af professionelle

Vores undervisning er udviklet af professionelle fagfolk såsom professionelle dronepiloter, droneteknikere, fotografer og uddannede piloter og jurister.

Undervisningen tager afsæt i virkelige scenarier

Undervisningen bygger på virkelige situationener, så du bliver rustet til at udføre operationen i virkelighedens kaos og udfordringer.

Droner.dk er Certificeret af Trafikstyrelsen

Droner.dk drives af Droner ApS, hvis kurser er godkendt af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen til undervisning i diverse dronerelaterede kurser.

Alt du skal vide

Regler for flyvning med droner i Danmark

Forstå EU-reglerne og de danske droneregler på få minutter.

KURSUSSTØTTE

Mulighed for tilskud til vores uddannelser og kurser

Droner.dk udbyder flere forskellige kurser og uddannelser som man kan søge tilskud igennem fonde, a-kasser og jobcentre

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på alle dine spørgsmål inden du booker tid til et kursus.

 • Hvad er et kompetencecertifikat? 

  Hvis dronen er henholdsvis over 249g skal du  have et A1/A3-certifikat for at flyve i den åbne kategori. Hvis dronen er henholdsvis over 249g. Hvis du gerne vil tættere lufthavne, så skal du tage et A2-certifikat, der i Danmark kaldes et kompetencecertifikat.
 • Hvad er STS/PRDA-01?

  STS står for standardscenarie og betyder at man må flyve efter de regler der er beskrevet i scenariet efter endt uddannelse. Dog er det kun med droner med C-mærke. Derfor finder der også PDRA som står for Pre defined Risk Assessment, som gør at man må flyve med legacy-droner (droner uden C-mærke) efter samme vilkår som STS.
 • Hvad er Flyvekursus?

  Flyvekurset er et åben kursus, hvor vi introducere droner og det at flyve med droner. Det er gratis at tilmelde sig vores åbne kursus. Hvis man ønsker at bestille et 1-1 kursus så kan man kontakte os på kursus@droner.dk og få et tilbud på vores private flyvekurser. 
 • Hvad er Dronefotografkursus?

  Kurset her er et 1-dags fysisk fotografkursus til dig der gerne vil arbejde professionelt med foto/video. Du lærer om kamerateknik inden for bl.a. komposition, eksponering, motiver og meget mere. 
  Det her kursus er lavet til dig, der har købt en drone, men savner kendskab til fotografering og videoproduktion, så du kan løfte dine billeder og film op på et højere niveau. 

 • Hvad er Termograferingskursus?

  1-dags fysisk kursus hvor du lærer at udføre professionelle termograferingsopgaver med droner. Du får kompetencer inden for fejlkilder, dataindsamling, rapportering og til sidste gennemgår vi forskellige typer for operationer - heriblandt tag- og bygningsinspektioner, elnets inspektioner, solcelle-inspektioner og lækagesøgninger på varmerør under jorden. Alt sammen så du får et værdifuldt indblik i, hvordan man håndterer forskellige termografiske operationer med droner.  
 • Hvad er Dronepilotuddannelsen?

  Dronepilotuddannelsen gør dig til dronespecialist på 1 uge. 5 dage fysisk undervisning med forplejning hvor du bliver undervist i de mest efterspurgte kompetencer inden for dronebranchen. 
  - Foto- og videoproduktion 
  - Termografering med droner ( 2 dage )
  - Mapping/kortlægning med droner ( 2 dage )