JULE-TILBUD - SE DEM HER.

ANSVARFORSIKRING TIL DRONER

FÅ ET TILBUD PÅ DEN LOVPLIGTIGE ANSVARSFORSIKRING

Dækker både hobby og professionel flyvning

Gælder i Danmark, Grønland og Færøerne

Pris: 821 DKK / år (Danmarks billigste)

Danmarks billigste

Forsikring til droner

Både hobby og erhverv

Dækker alle typer flyvning

Tegnes af operatøren

Kun én drone

Danmarks billigste

Forsikring til droner

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring

Hvis du skal flyve med droner i Danmark, så er det lovpligtigt, at du har tegnet en ansvarsforsikring. Dette krav gælder uanset om du flyver i hobby eller -erhvervssammenhænge.

Der står i bekendtgørelsen, at droner skal være dækket af en gyldig ansvarsforsikring med en forsikringssum på 0,75 mio. SDR. SDR er en speciel valuta, der omregnes til ca. 7 millioner danske kroner. Det vil sige, at forsikringen dækker store erstatningskrav. Selvom det er et lovkrav, så er det også din sikkerhed for, at du ikke ender med at blive økonomisk insolvent, hvis uheldet skulle være ude og du fx flyver ind i en vindmølle, eller hvis dronen falder ned og rammer en person.

Ofte bliver der forvekslet mellem ansvarsforsikringer og produktforsikringer. Ansvarsforsikringen dækker de skader, som dronen forvolder på tredjepart og produktforsikringen dækker de skader, der forvoldes på dronen. Det kan anbefales at tegne begge typer forsikringer, men det er altså kun ansvarsforsikringen der er lovpligtig. Ligesom vi kender det fra andre steder for biler, scootere og knallerter.

ANSVARSFORSIKRINGEN

Få dine papirer i orden inden du flyver

Tegn forsikringen nu og få styr på det hele inden du flyver