

Dronefotografering fra A-Z
Lær alt om sensorstørrelse, blænde, lukketid og ND-filtre.
Redigering og formater
Lær om post-produktion og dyk ned i D-Log, ProRes og andre formater.
Planlægning og komposition
Lær at skabe visuelt imponerende billeder og videoer gennem praktiske tips og eksempler.
Bliv ekspert i dronefotografering og video
Få en grundig introduktion til dronefotografering og videooptagelse. Dette to timers onlinekursus giver dig praktisk viden om de vigtigste funktioner, indstillinger og teknikker, der kræves for at tage imponerende billeder og videoer med din drone. Uanset om du er nybegynder eller ønsker at finpudse dine færdigheder, får du værdifulde tips fra eksperter til at løfte dine optagelser til et professionelt niveau.
Fordele ved kurset:
- Få de vigtigste foto- og videoindstillinger forklaret på en let og forståelig måde.
- Praktiske råd og vejledning fra erfarne dronefotografer.
- Fleksibel og ubegrænset online adgang, så du kan lære i dit eget tempo.
Tilmeld kursus
Onlinekursus
Start med det samme
Undervisning af fotografer
Førende undervisere
Afsæt i virkelige scenarier
Case-baseret undervisning
Let forståligt Pensum
Så alle kan forstå det
Post-produktion
Hvilke redigeringsprogram bruger i ?
Vores kunder spørger ofte, hvilke redigeringsprogrammer vi bruger til dronebilleder og -videoer.
I dette online kursus finder du en guide til post-produktion, hvor vi deler de programmer, vi bruger, og hvordan du kan anvende dem. Vi gennemgår processen trin for trin, så du nemt kan følge med og bruge værktøjerne selv.
Praktisk information
Gennemført pensum
Onlinekurset er desginet til at alt indholdet er nemt forståligt.
Ubegrænset adgang
Du har ubegræsnet adgang til kurset, og det vil aldrig udløbe. Du kan se indholdet så mange gange du vil og har behov for.
Erfaring
Du behøver ikke nogen erfaring inden du tilmelder dig kurset
Kursusplan
Sensorstørrelse
Sensorens størrelse påvirker billedkvaliteten. Vi forklarer, hvad du skal kigge efter for at opnå de bedste resultater med kameraer og droner.
Lys og Farver
Vi gennemgår indstillinger og teknikker for at opnå optimal lys og farver. Lær om automatisk farvekompensation og manuelle justeringer.
Histogram og eksponering
Du lærer at vurdere eksponeringen gennem histogrammer for at sikre korrekt lysbalance i dine billeder og videoer.
Blænde
Blænden styrer, hvor meget lys der rammer sensoren. Vi forklarer, hvordan du vælger den rette blænde i forskellige lysforhold.
Lukketid
Lukketiden påvirker lys og bevægelse i billeder. Vi dækker, hvordan du bruger den til at fryse handling eller skabe bevægelseseffekter.
ND-filtre
ND-filtre hjælper med at styre lyset, især ved faste blænder. Vi guider dig til at vælge de rigtige filtre og viser praktiske eksempler.
Farvetemperatur
Lær at justere hvidbalance, så dine billeder ikke bliver for gule eller blå. Vi gennemgår farvetemperatur og dens betydning.
De forskellige formater
Vi forklarer opløsning, frame rate og formater på en enkel måde, så du ved, hvad du skal bruge i forskellige situationer.
Opløsning
Opløsning kan være forvirrende, men vi hjælper dig med at forstå det, så du kan vælge den rette kvalitet til dine billeder og videoer.
ProRes & Cinema DNG
Vi introducerer ProRes og Cinema DNG, to professionelle videoformater, og viser, hvordan de kan løfte dine optagelser.
Kompositioner
God komposition gør dine videoer mere tiltalende. Vi deler tips og erfaringer, der hjælper dig med at undgå begynderfejl.
Post-produktion
Vi gennemgår redigeringsprogrammer og viser, hvordan du efterbehandler dronebilleder og videoer trin for trin.
Det siger vores elever
Ofte stillede spørgsmål
Få svar på alle dine spørgsmål inden du booker tid til et kursus.
Hvad er et kompetencecertifikat?
Hvis dronen er henholdsvis over 249g skal du have et A1/A3-certifikat for at flyve i den åbne kategori. Hvis dronen er henholdsvis over 249g. Hvis du gerne vil tættere lufthavne, så skal du tage et A2-certifikat, der i Danmark kaldes et kompetencecertifikat.Hvad er STS/PRDA-01?
STS står for standardscenarie og betyder at man må flyve efter de regler der er beskrevet i scenariet efter endt uddannelse. Dog er det kun med droner med C-mærke. Derfor finder der også PDRA som står for Pre defined Risk Assessment, som gør at man må flyve med legacy-droner (droner uden C-mærke) efter samme vilkår som STS.Hvad er Flyvekursus?
Flyvekurset er et åben kursus, hvor vi introducere droner og det at flyve med droner. Det er gratis at tilmelde sig vores åbne kursus. Hvis man ønsker at bestille et 1-1 kursus så kan man kontakte os på kursus@droner.dk og få et tilbud på vores private flyvekurser.Hvad er Dronefotografkursus?
Kurset her er et 1-dags fysisk fotografkursus til dig der gerne vil arbejde professionelt med foto/video. Du lærer om kamerateknik inden for bl.a. komposition, eksponering, motiver og meget mere.Det her kursus er lavet til dig, der har købt en drone, men savner kendskab til fotografering og videoproduktion, så du kan løfte dine billeder og film op på et højere niveau.Hvad er Termograferingskursus?
1-dags fysisk kursus hvor du lærer at udføre professionelle termograferingsopgaver med droner. Du får kompetencer inden for fejlkilder, dataindsamling, rapportering og til sidste gennemgår vi forskellige typer for operationer - heriblandt tag- og bygningsinspektioner, elnets inspektioner, solcelle-inspektioner og lækagesøgninger på varmerør under jorden. Alt sammen så du får et værdifuldt indblik i, hvordan man håndterer forskellige termografiske operationer med droner.Hvad er Dronepilotuddannelsen?
Dronepilotuddannelsen gør dig til dronespecialist på 1 uge. 5 dage fysisk undervisning med forplejning hvor du bliver undervist i de mest efterspurgte kompetencer inden for dronebranchen.- Foto- og videoproduktion
- Termografering med droner ( 2 dage )- Mapping/kortlægning med droner ( 2 dage )