Guide til DJI GO 4 (onlinekursus)

999,00 DKK
Inkl. moms
Links

De fleste udnytter kun 30% af de muligheder, som DJI-dronen har. Med vores kursus lære at udnytte din DJI-drone fuldt ud med dronens vigtigste værktøj - appen! Stor dansk ekspert-gennemgang.

En dansk ekspert-gennemgang

Få en ekspert-gennemgang af DJI Go-appen

Skal du i gang med at flyve med droner? Eller er du bare ikke helt komfortabel med alle de funktioner, der er i DJI Go-appen? 

Vi tilbyder en komplet gennemgang af appen på dansk. Her går Toke, vores tekniske direktør, grundigt igennem appen og forklarer alle de små features og funktioner, som gemmer sig bag overfladen.

En korrekt opsætning kan redde styrt. Der er nogle helt essentielle funktioner og procedurer, som du skal have styr på før du kan have ro i sjælen, når du flyver. Dem lærer vi dig her! 

Der er alt fra kompaskalibreringer, IMU-kalibreringer, forskellige failsafe-funktionaliterer, maksimale flyvehøjder, forskellige typer home points og meget mere. Funktioner der i sidste ende bliver altafgørende, hvis du ender i en presset situation.

Når du er færdig her, så kan du sætte din drone sikkert i luften og minimere risikoen for styrt og kollitioner

Avancerede indstillinger

Det er her guldet gemmer sig

Det er her vi bevæger os ind under overfladen og hiver nogle af de specielle features frem, som du måske ikke kender eller har udnyttet. Det er selvfølgelig ikke essentielle ting, men det er ekstra krydderi til dine optagelser og give det hele en ekstra dimension eller en sidste finjustering

Vi går igennem det hele og efterlader ingen funktioner tilbage. Det er dog ikke det hele, der skal pilles ved. Her kommer vi også med nogle advarsler omkring netop, hvad du ikke skal røre ved!

Anti-kollisionssensorer 

Lær hvordan de rigtigt skal sættes op

Det er først indenfor de seneste år, at det er blevet normen med anti-kollisionssensorer. Og disse sensorer redder liv. I hvert fald droneliv! Det er vigtigt at du forstår, hvordan sensorne virker og hvordan de sættes op.

Disse smarte sensorer kan ikke kun bruges til objektundvigelse - de egner sig også til afstandsopmåling, hvis man forstår at sætte det hele korrekt op.

Det er særligt vigtigt at kende de korrekte indstillinger, hvis du bruger dronen til inspektion

Fuld gennemgang

Hvad eksperterne gør

et er ikke alle fjernkontrol opsætninger, der er lige hensigtsmæssige i alle situationer. Her går vores eksperter ind og vejleder i de optimale opsætninger til forskellige situationer</p>

Batteriet - hovedårsagen til et midair-crash

Den rutinerede dronepilot respekterer lipo-batteriet og kender dets begrænsninger. Hvis en drone pludselig styrter ned fra himlen, så er det 90% sikkert, at det er en batterifejl, der har forårsaget skaden. Fugle udgør de sidste 10%. Vi kan ikke hjælpe dig med fuglene, men vi kan lære dig at analysere dine lipo-batterier, så batterifejl ikke kommer til at ske for dig

Der er nogle ting, som du skal kigge efter inden enhver flyvning, der kan sikre dig, at det ikke går helt galt under drine operationer. Alt dette lærer du her.

Gimbalen - der er ikke noget værre end en skæv horisont

Du kan ikke aflevere optagelser til en kunde med en skæv horisont. Så det skal naturlig aldrig ske. 

Gimbalen er din kameraholder. Og det er vigtigt, at kameraet holdes ordenligt og er kalibreret korrekt til de optagelser, som du skal lave. Ellers skal du ud op lave dine optagelser én gang til - og det er de færreste, der gider det

Vi hjælper dig med at sikre en glidende overgang og en horisont i vater - hver gang!