PROFESSIONELLE ERHVERVSDRONER TIL VIRKSOMHEDER

FÅ HJÆLP TIL IMPLEMENTERING AF DRONETEKNOLOGI

Vi er eksperter i kommercielle droner

KONTAKT OS ELLER BOOK EN RÅDGIVER

Få professionel rådgivning som passer til dine behov

Deltag i et 1-1 onlinemøde med vores enterprise-ekspert og få råd og vejledning - det er gratis og du vil modtage et mødelink efter booking.

Vi anbefaler altid at deltage i et møde med vores rådgiver. Vi har mange års erfaring med implementering af droneteknologi, og giver dig indsigt i hvilke droneløsninger og muligheder der findes.

MANGE FORSKELLIGE BRANCHER FÅR NYTTE AF DRONETEKNOLOGI

Droner hjælper erhvervslivet med sikkerhed, effektivisering og besparelser

Droner.dk tilbyder samlede løsninger på avancerede droner og udbyder certificeringskurser, specialsoftware og serviceaftaler til virksomheder. Vi er blandt anerkendt som DJIs foretrukne enterprise-partner i Danmark og har direkte kommunikation med deres udviklingsafdeling. Så hvis din virksomheden har særlige behov, der rækker udover standardløsningerne, så kan vi ofte være behjælpelige med specialudviklet firmware eller software til lige præcis din virksomhed.

Droner.dk er Danmarks førende enterprise-forhandler af droner og udstyr

Droner.dk hjælper blandt andet udviklet specielle integrationer med termografiske kameraer, multispektrale kameraer og andre avancerede opsætninger til fx. præcise kortlægningsopgaver og inspektionsopgaver.

Enterprise-kunder ved Droner.dk os, så får du direkte kontakt til vores eksperter, der sidder klar til at hjælpe dig, hvis der dukker spørgsmål op omkring både produkter og anvendelse. Du er altid sikker på at få kyndig vejledning i produktet og opsætning, så du har de bedste vilkår for at få løst de opgaver, som I påtænker at løse med droner.

Hvis du overvejer at investere i droner - eller hvis du skal have opgraderet dit dronesetup, så kontakt vores enterprise-afdeling, så står vi klar til at hjælpe dig videre.

Direkte kontaktperson

Som enterprise-kunde får du et direkte nummer til din kontaktperson. Du springer telefonkøen over og bliver stillet igennem til en ekspert, der kender netop jeres virksomhed og er ekspert i det udstyr, som I benytter.

Leasingaftale med all risk-forsikring

Vi samarbejder med Grenke Leasing og kan derfor også tilbyde at vi sammensætter en plan for indkøb der passer til jer. Vi kan også oprette en rammeaftale hvis i gerne vil stable en droneafdeling på benene.

Erstatningsdrone indenfor 24 timer

Vi kan tilbyde en serviceaftale og forsikringer sammen med udstyret, hvor du med det samme modtager tilsvarende udstyr indenfor 24 timer, hvis uheldet skulle være ude.