Vent venligst ...

Varen er lagt i kurven
{{var product.name}}
Continue shopping
View cart & checkout

Kontakt os

Kundeservice og henvendelser

E-mail: info@droner.dk
Telefon: +45 53 53 48 37

Åbningstid: Alle hverdage mellem 10:00 - 17:00
Mailbesvarelse: Hurtigst muligt indenfor samme dag

Virksomhedsoplysninger

Firmanavn: Droner ApS
Adresse: Fredensgade 9A
Postnummer: 2200 København N

CVR: 36022752

Holdet bag virksomheden

Ledelse

Frederik Skøt
Adm. direktør

Toke Kristian Suhr
Teknisk chef

Support og salg

Mads
Operation Manager

Jonas
Account Manager

Thomas
Store Manager

Kurser

Anna-Simone
Kursusansvarlig

Kursusundervisere

Sebastian
Kursusunderviserer

Jan
Kursusunderviserer

Jonathan
Kursusunderviserer

Service og administration

Magnus
Drift

Adam
Service


Danmarks førende full service drone-virksomhed

»Droner.dk er en virksomhed, der er bygget på passion og ekspertise indenfor droneteknologi. Vores mål er at være din foretrukne totalleverandør af droneløsninger og undervisning.«

- Frederik Skøt, Adm. direktør

Dedikerede medarbejdere

Vi er et dedikeret team, der alle har det til fælles, at vi lever og brænder for droner, og alt hvad det indebærer. Vores team består af specialister indenfor forskellige facetter af droneområdet herunder teknologi, software, luftfartssikkerhed og selve flyvning og anvendelse af maskinerne.

I bestræbelse på at blive private- og virksomheders foretrukne samarbejdspartner i droneverdenen, har vi udelukkende hyret engagerede medarbejdere, der selv er superbrugere af de produkter, som vi sælger og underviser i. Vi stiller høje krav til viden og erfaring hos vores medarbejdere, så vi derigennem kan garantere en positiv oplevelse hos kunden gennem kompetent og professionel vejledning.

Danmarks største forhandler af droner og tilhørende udstyr

Vi har eksisteret siden sommeren 2013, hvor Vi startede ud som en simpel webshop, der var bygget omkring den første Phantom-drone fra producenten DJI. Vi har siden udviklet os i takt med branchen og har gennem en hård og dedikeret indsats nået vores mål, som altid har været at blive den største danske leverandør af droner.

Vi ønsker at være totalleverandør af droner, hvor kunden kan handle samtlige produkter og komponenter hos Os uden at skulle gå andetssteds. Derfor henter vi som udgangspunkt alt tilbehør og alle tilgængelige reservedele hjem til vores produkter, så kunden kan være sikker på at få de ønskede dele hjem, uden at skulle vente uger på at de hentes hjem fra producenten.

Samtidig er det vigtigt for os, at Vi kan levere varene til konkurrencedygtige priser. Vi ønsker også at være her om 5 år og vejen frem er at yde den bedst mulige service i kombination af en prisgaranti, som sikrer, at kunden altid kan få samme pris hos droner.dk, som ved en hvilken som helst anden butik med adresse i et Europæisk land.

Kursusvirksomhed

Markedet for droner har udviklet sig markant, siden vi startede op. I starten var droner analoge produkter, der krævede meget viden hos slutbrugeren for at fungere efter hensigten, til at være digitale, integrérbare og brugervenlige produkter, således at almindelige mennesker kan betjene produkterne på et amatørniveau uden meget erfaring.

Vi har været med siden udviklingens start, hvor det krævede meget viden hos forhandleren for at kunne servicere kunder professionelt. Den viden, som vi har tilegnet os gennem hele processen, har vi valgt at komprimere ned til en række kurser, som vi tilbyder private og virksomheder, der ønsker at gå skridtet videre med droneteknologien.

Omdrejningspunktet omkring vores kursusvirksomhed er dronepilot-uddannelsen, hvor vi underviser og træner aspirerende dronepiloter, med henblik på at blive godkendt hos Trafikstyrelsen til at udføre professionelle operationener indenfor bymæssig bebyggelse. Dette har imidlertid affødt en ny række mere nicheorienterede og specialiserede kurser i droner - herunder et introduktionskursus til droner, et kursus i professionel redigering af videomateriale, et kursus i termografi med droneoptagelser og meget mere.

Vores kurser har undertiden vundet stor popularitet gennem vores dygtige undervisere, som vi har håndplukket i branchen på baggrund af deres respektive ekspertområder, så vi altid kan garantere undervisning af de førende danske personligheder indenfor området.


Afhentning af varer i vores butik

Af praktiske årsager har vi adskilt lager og butik. Vores butik har beliggenhed i København og vores lager ligger i Jylland. Vi sørger tit for at have nogle eksemplarer af de mest populære produkter i butikken i København, som kan afhentes, hvis du ønsker. Det kan dog være en god idé at skrive en mail først for at være sikker på, at den er på lager.

Hvis du ønsker at aflevere eller hente reklamationer eller lign. - så aftal venligst en tid via e-mail, inden du kommer. På den måde er vi sikre på at kunne varetage din henvendelse med det samme, så du ikke kommer forgæves.


Hvorfor handle hos Droner.dk?

Målsætningen er klar: vi ønsker at være den førende dronepartner i Skandinavien - både for private, firmaer og offentlige organisationer. Vi leverer den bedste service på markedet gennem højt produktkendskab- og erfaring samt god kundebehandling og ærlighed. Vi løber ikke fra vores ansvar og hjælper altid vores kunder til dørs uanset problematikken.

Her er syv ting, der definerer vores service:

  1. Lave priser med prisgaranti
  2. Gratis fragt ved køb over 1000 DKK inkl. moms
  3. Dag-til-dag levering
  4. Hurtig behandling af reklamationer
  5. Hurtig support over mail eller telefon
  6. Fagkyndigt og passioneret personale
  7. Mulighed for reparationer på vores værksted

Ejerforhold og CVR

Ejerforhold: Droner ApS

Adm. direktør: Frederik Skøt

Bestyrelse: Frederik Skøt og Toke Kristian Suhr

Etableringsår: 2013


Bankoplysninger

Bank: Danske Bank

Reg.nr.: 3409

Kontonr.: 0011472354

IBAN: DK98 3000 0011 4723 54

SWIFT: DABADKKK