Parrot ANAFI Ai

Afventer lagerdato
5 stk. på fjernlager
37.990,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Book en rådgiver

Deltag i et 1-1 onlinemøde med vores enterprise-ekspert og få råd og vejledning - det er gratis og du vil modtage et mødelink efter booking.

Parrot ANAFI Ai

4G drone fra Parrot

Den højteknologiske ANAFI Ai fra det franske drone selskab Parrot, er revolutionerende på alle parametre. Ud over at dronen kommer med et invovativt design som er inspireret af naturen, så kommer Parrot ANAFI Ai blandt andet med disse funktioner:

- 48mp kamera 

- Autonomume ruteplanlægninger

- 4G opkobling

- ParrotSDK 

- Høj Cybersikkerhed

 
 
 
 

Kamera

Høj kamera opløsning

ANAFI Ai's kamera understøtter et højt antal megapixel for detaljerede luftbilleder.

Sammen med den 48-megapixels sensor muliggør præcise skærpealgoritmer skarpe og detaljerede stillbilleder, selv når du bruger 6x digital zoom. ANAFI Ai brugere ville kunne se detaljer på 1 cm på en afstand af 75 meter

Det høje antal pixels tillader også beskæring af 4K-videoer til 1080p med næsten ingen tab af kvalitet.

 

Fotogrammetri

Autonomume ruteplanlægninger

Luftfotografi med droner ændrer måden, fagfolk udfører inspektioner og landmåling på. Fotogrammetrisk teknik bruges til at behandle billeder, der er indsamlet af UAV'er, for at oprette 2D- og 3D-modeller. Disse digitale tvillinger giver vores kunder mulighed for at planlægge vedligeholdelse.

4G giver en hidtil uset robusthed til dronens datalink. Vores kunder kan betjene deres drone i store områder, tæt på metalliske strukturer og bygninger, uden at miste forbindelsen.

ANAFI Ai indeholder en 48 MP 1/2'' CMOS-sensor. Den er udstyret med et Quad Bayer farvefiltreringsmønster, der er specielt velegnet til inspektion og fotogrammetri. Sensoren gør det muligt at fange meget detaljerede billeder med et bredt dynamisk område.

 
 

4G opkobling

Verdensdækkende LTE-kompatibilitet

ANAFI Ai integrerer en 4G-radioenhed (udover Wi-Fi-radioen), der gør det muligt at transmittere video i 1080p med meget lav latenstid (300 ms) uden rækkeviddebegrænsning og overalt i verden.

ANAFI Ai's 4G-modul understøtter mere end 28 frekvensbånd, der dækker mere end 98% af de frekvenser, der er udrullet rundt om i verden.

ANAFI Ai opretter forbindelse ti 4G-fjernbetjeningen på mindre end 30 sekunder, når dronen ikke er inden for Wi-Fi-rækkevidde, og på mindre end 15 sekunder, når dronen er inden for Wi-Fi-rækkevidde.
 
 

 
 
 
 

ParrotSDK

Software Development Kit

Parrot Software Development Kit (SDK) er et sæt værktøjer og open-source-software til udviklere. Siden den første A.R. Drone har open source været hjertet platformen og udviklerværktøjer, og Parrot bidrager kontinuerligt til open-source-samfundet

Alle Parrot SDK muligheder er tilgængelige gratis, uden registrering eller sporing, på Parrot Developer Portal. 

 
 
 
 
 

Cybersecurity

Ingen data deles som standard

Ud over de invovative funktioner Parrot ANAFI Ai, så kommer med Parrot ANAFI Ai med en meget høj cybersikkerhed som giver brugerne af dronerne den højeste data beskyttelse en drone kan tilbyde.

Parrot ANAFI Ai- er designet og samlet i Europa. Parrot respekterer Den Europæiske Unions gennemsigtighedsregler og er en uafhængig virksomhed. 

Du kan vælge ikke at dele nogen data, at opbevare dine data lokalt eller at opbevare dine data på Parrots GDPR-kompatible servere, der er placeret i Europa.

Parrot ANAFI Ai er FIPS140-2-kompatibel og CC EAL5+-certificeret

 
 
 
 
 
 
 
 

A2

ANVENDELSES MULIGHEDER OG KRAV

Droner med en startmasse på under 2 kg skal følge de operative regler, som gælder i kategorien A2. For at flyve Parrot ANAFI USA skal du have følgende:

  • Du skal være indehaver af A2-kompetencecertifikat
  • Droneflyvningen skal som minimum foregå 50 m fra mennesker
  • Dronen må flyve i en maksimal højde af 120 m over terræn
  • Dronebekendtgørelsens restriktioner skal efterleves
  • Flyver du om natten skal din drone kunne udsende et grønt blinkende lys, der nemt kan ses fra jorden, og gøre det let at skelne dronen fra bemandet luftfart
  • Du eller din organisation skal registreres som droneoperatør

Hvis du ønsker undervising i reglerne for droneflyvning under A2, anbefaler vi at tage vores online kompetencecertifikat kursus:

Kompetencecertifikat - Online

Det er en fordel at erhverve sig et STS-01-certifikat, da man så kan komme endnu tættere på mennekser i bymæssigt område

Information om STS-01