DJI RS 4 Pro Combo

På lager
1 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
8.490,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

DJI RS 4 Pro

Stort potentiale

DJI RS 4 Pro er en avanceret stabilisator, der nemt kan integreres med DJI Focus Pro-objektivstyringssystemet, DJI Transmission og andre kontrolfunktioner. Denne kombination giver film- og tv-industrien en fuld produktionsløsning, der dækker stabilisering, transmission, overvågning, fokusering og kontrol. Det åbner op for en verden af kreative muligheder og giver fotografer redskaberne til at vise deres fulde potentiale.

 
 
 

Pakket med muligheder

Kraftfuld kapacitet

Med sine kulfibe arme har DJI RS 4 Pro en kapacitet på 4,5 kg (10 lbs) samt kraftig strøm og drejningsmoment, hvilket gør det let at håndtere almindelige spejlløse-/cinemakamera- og objektivopsætninger.

 
 
 

Pakket med muligheder

2. generations vertikal optagelse

DJI RS 4 har en nydesignet vandret plade, der muliggør anden generation af vertikal optagelse for hurtigere og enklere betjening. Uden behov for yderligere tilbehør kan du blot frigøre den vandrette plade og sikre den i den vertikale position for en nem overgang til vertikal optagelse og dermed åbne vejen for effektiv skabelse af vertikale videoer.

 
 

Pakket med muligheder

Bedste balanceoplevelse hidtil

Nu har rulleaksen dobbelte kuglelejer, hvilket gør det nemmere at justere. Alle tre akser har en speciel Teflon™ belægning, der gør det nemt at balancere, selv med tunge kameraer. Når du skifter kameraer eller objektiver, kan du justere kameraets position med en lille knap, så det balanceres præcist. Den øverste frigørelsesplade har fået en justerbar guide, så kameraet ikke løsnes eller flytter sig.

 
 
 
 

Hurtig opstart

Automatisk skærm lås

Den OLED-touchskærm indeholder en ny automatisk låsefunktion. Når den er låst, vil skærmen vise de nuværende gimbal- og joystick-tilstande ved lav lysstyrke. Dette forhindrer ikke kun utilsigtede berøringer, men hjælper også med at bevare batteristrømmen.

 
 
 
 

Pro stabilisering

Øget motorkraft

DJI RS 4 Pro har en 20% øgning i motorkraft på tværs af alle tre akser. Dette giver større strømredundans, når balanceret. Det sikrer, at gimballen forbliver responsiv og nøjagtig i sine tracking-bevægelser, selv med tunge kameraer eller flere tilbehør. Derudover giver det tilstrækkelig kraft til at understøtte gimbalstabilisering i forskellige optagescenarier.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Pro stabilisering

Car Mount Mode

Den nye Car Mount-tilstand optimerer gimbalstabiliseringsalgoritmen baseret på køretøjsvibrationer og data om vindmodstand, hvilket muliggør stabil optagelse selv under rystede forhold.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Kraftfuld stabilisering

4. Generations stabilisering

DJI har omfattende optimeret den næste generation af RS-stabilisering til forskellige scenarier. Den opnår en suveræn balance mellem stabiliseringsstyrke og den taktile følelse af kamerabevægelse, hvilket resulterer i både en fremragende stabiliseringspræstation og en forbedret brugeroplevelse. Derudover tilbyder RS 4 markant forbedret stabilitet ved vertikal optagelse, hvilket let stabiliserer dynamiske optagelser som løbende eller lave vinkler.

 
 
 
 
 
 
 

Professionel optagelse

DJI Focus Pro LiDAR Autofocus

Når parret med den helt nye Focus Pro LiDAR og Focus Pro Motor, tillader RS 4 Pro solo cinematographers at opleve mere præcis, fjern og intelligent LiDAR-autofokus, hvilket giver nøjagtig kontrol over filmskabelsen i dynamiske optagescenarier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Professionel optagelse

Næste generations Active-track Pro

Ved hjælp af den nye Focus Pro LiDAR og AI-algoritmer kan den forbedrede ActiveTrack Pro-funktion på RS 4 Pro gimballen kontinuerligt følge dit motiv. Selv hvis motivet midlertidigt bliver skjult, kan den hurtigt finde det igen og holde fokus. ActiveTrack Pro klarer også at genkende og spore flere motiver eller motiver på lang afstand med stor præcision.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Professionel optagelse

Kompatible med DJI Focus Pro Motor

Når den er parret med den nye DJI Focus Pro Motor, tillader DJI RS 4 Pro dig at styre objektivets fokus via drejeknapen eller justere objektivets zoom via joystick. Denne glidende betjening muliggør effektiv objektivstyring.

Funktionen til udløseren kan tilpasses til FPV-tilstand, hvor tryk og hold på udløseren får gimbalens tre akser til at følge grebets bevægelse. Dette er særligt nyttigt til optagelse af rotationsoptagelser eller simulering af POV (point-of-view).
 
Ved at skifte gimbal-tilstandsvippeknappen kan du hurtigt skifte mellem PF, PTY og FPV-tilstande. Du kan også indstille FPV-tilstand til 3D Rulle 360-tilstand eller Tilpasset tilstand efter optagekravene, hvilket sikrer, at RS 4 er klar til præcis optagelse.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvad indeholder pakken:

 • Hvad er forskellene mellem DJI RS 4 Pro og DJI RS 3 Pro?

  DJI RS 4 Pro har forbedret funktioner til at optage lodret, uden du skal tilføje ekstra udstyr. Der er også nye kontrolfunktioner og bedre støtte til forskellige kameraer og objektiver.
 • Hvordan tænder jeg DJI RS 4 Pro?

  Tryk og hold tænd/sluk-knappen nede for at tænde DJI RS 4 Pro. Derefter skal du følge instruktionerne på skærmen for at færdiggøre tændingen.
 • Hvordan opdaterer jeg firmwaren på DJI RS 4 Pro?

  Følg nedenstående trin for at opdatere firmwaren:
  - Tryk og hold strømknappen inde for at tænde DJI RS 4 Pro.
  - Start DJI Ronin-appen, tryk på "Forbind til Gimbal", og vælg din DJI RS 4 Pro på enhedslisten.
  - Når der er ny firmware tilgængelig, vises der en prompt øverst på hovedsiden i DJI Ronin-appen, der siger "Opdater nu". Tryk blot på den. Der vises en prompt for at angive en  vellykket opdatering. Tryk på "Afslut" for at fuldføre opdateringen.
  - Hvis opdateringen mislykkes, genstart enheden, og prøv igen.
 • Hvor længe kan DJI RS 4 Pro's batteri holde?

  Med fuldt opladet batteri kan DJI RS 4 Pro holde strøm i op til 13 timer, når det ikke bruges til at oplade kameraer.
 • Hvor lang tid tager det at oplade batteriet på DJI RS 4 Pro?

  Det tager cirka 1,5 timer at oplade batteriet fuldt op, hvis du bruger en hurtigoplader.