DJI RS 4

På lager
1 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
4.290,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

DJI RS 4

Gribende fortællinger

DJI RS 4 stabilisator understøtter næste generations vertikal optagelse med forbedret effektivitet, forbedret stabiliseringspræstation og opgraderede tilbehørs muligheder. Den giver en mere professionel og effektiv kreativ oplevelse samt værktøjerne til at fortælle medrivende visuelle historier.

 
 

Hurtig opstart

2. generations vertikal optagelse

DJI RS 4 har en nydesignet vandret plade, der muliggør anden generation af vertikal optagelse for hurtigere og enklere betjening. Uden behov for yderligere tilbehør kan du blot frigøre den vandrette plade og sikre den i den vertikale position for en nem overgang til vertikal optagelse og dermed åbne vejen for effektiv skabelse af vertikale videoer.

 
 

Hurtig opstart

2. generations automatisk akse lås

DJI RS 4 har en nydesignet vandret plade, der muliggør anden generation af vertikal optagelse for hurtigere og enklere betjening. Uden behov for yderligere tilbehør kan du blot frigøre den vandrette plade og sikre den i den vertikale position for en nem overgang til vertikal optagelse og dermed åbne vejen for effektiv skabelse af vertikale videoer.

 
 

Hurtig opstart

Bedste balanceoplevelse hidtil

DJI RS 4 har en Teflon™ belægning på alle tre akser, hvilket resulterer i reduceret friktion og glattere balance. Når du skifter kameraer eller objektiver, kan finjusteringsknappen på tiltaksen flytte kameraet fremad eller bagud, hvilket opnår præcis, millimeter-niveau balance. Den øverste hurtigfrigørelsesplade har en ekstra justerbar placeringsskinne for at sikre en sikker montering af kameraet

 
 
 

Hurtig opstart

Automatisk skærm lås

Den OLED-touchskærm indeholder en ny automatisk låsefunktion. Når den er låst, vil skærmen vise de nuværende gimbal- og joystick-tilstande ved lav lysstyrke. Dette forhindrer ikke kun utilsigtede berøringer, men hjælper også med at bevare batteristrømmen.

 
 
 
 

Kraftfuld stabilisering

Forlænget arm

Den lette krop har en kapacitet på 3 kg (6,6 lbs). Den kan bære mange varianter af kameraer og objektiver, hvilket muliggør behagelig håndtering af stabilisatoren. Sammenlignet med den foregående generation, er RS 4's tiltakse blevet forlænget med 8,5 mm, hvilket giver udvidet plads. Dette giver dig mulighed for at montere flere kombinationer af kameraer og objektiver sammen med tilbehør som ND-filtre.

 
 
 
 
 
 

Kraftfuld stabilisering

4. Generations stabilisering

DJI har omfattende optimeret den næste generation af RS-stabilisering til forskellige scenarier. Den opnår en suveræn balance mellem stabiliseringsstyrke og den taktile følelse af kamerabevægelse, hvilket resulterer i både en fremragende stabiliseringspræstation og en forbedret brugeroplevelse. Derudover tilbyder RS 4 markant forbedret stabilitet ved vertikal optagelse, hvilket let stabiliserer dynamiske optagelser som løbende eller lave vinkler.

 
 
 
 
 
 
 

Professionel

Trådløs Bluetooth kontrol

DJI RS 4 kan betjene kameraets lukker og objektivzoom med Dual-Mode Bluetooth-teknologi. I zoomfunktionen kan du bruge joystick'en til at styre Power Zoom for PZ-objektiver og Clear Image Zoom og opnå en naturlig zoomoplevelse. Et kamera behøver kun at være parret én gang, hvorefter det kan genforbindes sømløst og automatisk.

 
 
 
 
 
 
 
 

Professionel

Kompatible med DJI Focus Pro Motor

Når den er parret med den nye DJI Focus Pro Motor, tillader DJI RS 4 dig at styre objektivets fokus via drejeknap eller justere objektivets zoom via joystick. Denne glidende betjening muliggør effektiv objektivstyring.

Funktionen til udløseren kan tilpasses til FPV-tilstand, hvor tryk og hold på udløseren får gimbalens tre akser til at følge grebets bevægelse. Dette er særligt nyttigt til optagelse af rotationsoptagelser eller simulering af POV (point-of-view).
 
Ved at skifte gimbal-tilstandsvippeknappen kan du hurtigt skifte mellem PF, PTY og FPV-tilstande. Du kan også indstille FPV-tilstand til 3D Rulle 360-tilstand eller Tilpasset tilstand efter optagekravene, hvilket sikrer, at RS 4 er klar til præcis optagelse.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvad indeholder pakken:

 • Hvordan aktiverer jeg DJI RS 4?

  Følg nedenstående trin for at aktivere enheden:

  - Tryk og hold strømknappen inde for at tænde DJI RS 4.

  - Aktivér Bluetooth på din mobile enhed.

  - Start DJI Ronin-appen og registrer eller log ind med din DJI-konto. Vælg DJI RS 4 på enhedslisten, indtast standardadgangskoden: 12345678, og følg vejledningen på skærmen for at aktivere DJI RS 4.

  - DJI RS 4 vil gå i dvaletilstand efter vellykket aktivering. Tryk én gang på strømknappen for at afslutte dvaletilstand, inden enheden anvendes.
 • Er DJI RS 4 vandtæt?

  Nej. Portene på DJI RS 4 er ikke vandtætte eller støvtætte. Hold venligst enheden væk fra vand og støv under brug for at undgå beskadigelse.
 • Hvordan opdaterer jeg firmwaren på DJI RS 4?

  Følg nedenstående trin for at opdatere firmwaren:
  - Tryk og hold strømknappen inde for at tænde DJI RS 4.
  - Start DJI Ronin-appen, tryk på "Forbind til Gimbal", og vælg din DJI RS 4 på listen.
  - Når der er ny firmware tilgængelig, vises der en prompt øverst på hovedsiden i DJI Ronin-appen, der siger "Opdater nu". Tryk blot på den. Der vises en prompt for at angive en  vellykket opdatering. Tryk på "Afslut" for at fuldføre opdateringen.
  - Hvis opdateringen mislykkes, genstart enheden, og prøv igen.
 • Hvor mange objekter kan DJI RS 4 følge med ActiveTrack?

  En person eller et objekt.