DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

Afventer lagerdato
SPAR 300,00 DKK Tilbudspris 3.090,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

DJI Osmo Action 4

Action Camera med billede i verdensklasse

Indfange den rå ekstase af ethvert øjeblik med slående billedkvalitet og uovertruffen fleksibilitet, selv når lyset falder. Osmo Action 4 giver eventyrlystne mulighed for at optage det hele, dele spændingen og sætte tonen.

 

 

Billede i verdensklasse

10-Bit og 1/1.3′′Image Sensor

Udnyt kraften i hver enkelt pixel, når du optager med Action 4. En bred f/2.8 blændeåbning og en 2.4μm - tilsvarende pixelsize leverer skud fyldt med detaljer fra solopgang til solnedgang og videre.

10-bit D-Log M farvetilstanden giver dig over én milliard farver og et bredere dynamisk område at arbejde med under efterbehandling.

De bedste bevægelser fortjener en smidig slow-motion effekt. Derfor har Action 4 4K UHD 120fps, hvilket giver dig en nem mulighed for at bøje tiden og nyde det hele.

 
 

Situations stabilisering

360º HorizonSteady

360º HorizonSteady går langt ud over almindelig stabilisering af actionkameraer, da det korrigere horisontale skævheder ved enhver vinkel, uanset hvor mange flips, twists eller drejninger der forekommer. Planlægger du noget lidt mindre ekstremt? Prøv HorizonBalancing for horisontal tilt-korrektion op til ±45º.

Adios, kamerarystelser. RockSteady 3.0 injicerer flydende stabilisering i dine POV-optagelser, selv når du optager i 4K/120fps.

 
 
 

Brugs scenarier

Klar når du er

Grænser er ment til at blive knust, og Action 4 er actionkameraet, der lader dig gøre præcis det med utallige funktioner, der er lige så kraftfulde som de er intuitive.

Det magnetiske hurtigløsningsdesign på Action 4 giver dig mulighed for hurtigt at skifte tingene, når øjeblikket kræver det.

Gå vertikalt med lethed og fleksibilitet. Den vandrette-vertikale beskyttelsesramme giver dig mulighed for at optage tabsløs lodret optagelse på få sekunder.

Dobbelte vand- og smudsafvisende touchskærme gør det til en saga blot at vende actionkameraet for at foretage parameterjusteringer under selfies, skift af tilstande eller videoafspilning.

 
 
 
 

 

Robust og kompakt

Vandtæt ned til 18m

Dyk med tillid og nyd nem betjening, selv med våde hænder. Action 4 er designet til at modstå dybder på op til 18 meter uden et etui.

Med over 2,5 timers brugstid går du aldrig glip af noget. Og når du endelig har brug for at genoplade, så har vi dig dækket med hurtigopladning. På kun 18 minutter kan du oplade op til 80%. Så få strøm på og kom hurtigt tilbage i aktion.

Med et fryseresistent batteridesign kan din kreativitet blomstre, selv når tingene bliver kolde. Nyd op til 150 minutters optagelse ved temperaturer så lave som -20°C (-4°F). 

 

Hvad får du med i pakken