September står i kortlægningens tegn

September står i kortlægningens tegn

Skal du bruge oversigtskort, holde tilsyn på byggepladser eller skabe modeller til opmåling eller beregninger så er Phantom 4 RTK for dig

Phantom 4 RTK-dronen, DJI’s første kortlægningsfokuserede UAV, er blevet en exceptionelarbejdshest for civilbyggeri, landopmåling, tilsynsprojekter og 2D/3D modellering.

 Siden den kom på markedet har DJI bevist at præcise opmålinger kan klares hurtigere og nemmere end nogenside før. Og hos Droner.dk vil vi gerne fejre denne drone og derfor har vi lanceret denne kampagne på Phantom 4 RTK og alle dens muligheder.

Derfor kan i nu opnå helt uhørte rabatter på denne drone og pakker der inkluderer Phantom 4 RTK

Pakke 1
Pakke 2

2 pakker, 2 muligheder for præcision

Vi har samlet 2 stærke pakker til jer.

Vores Pakke 1 indeholder Phantom 4 RTK dronen med DJIs D-RTK 2 basestation.

Vores Pakke 2 indeholder Phantom 4 RTK dronen med 1 års RTKConnect abonnement. 

Fælles for begge pakker så har vi samlet ekstra batteri, lidt ekstra udstyr, en letvægtskuffertog så en af 2 mulige RTK muligheder. Vi har sænket prisen på dronen så du også kan bruge eget software eller hvis du blot skal bruge dronen løst.

Hvis du vil høre mere eller få et tilbud på en af pakkerne så udfyld blot vores boks herunder og husk at skrive om det er pakke 1 eller 2 du er interesseret i. Og hvis du mangler mere så laver vi en helt særlig pakke på det og sender det din vej.

Hvorfor er den så god?

Phantom 4 RTK er skræddersyet til opgaver hvor præcision og nøjagtighed er nøgleord.

Med sin kraftige sensor kan i opnå præcise kort og modeller hurtigt og afdække store områder på en enkelt flyvning. Ligeledes kan man bruge den til både at indsamle data til kort eller modeller via den indbyggede flyverute planlægger. Alt er bygget ovenpå den utrolig populære Phantom 4 platform og du får derfor en stabil, hårdfør og holdbar løsning.

Et par nøgle fakta på dronen:

  • Lav nemt ruter og gentag dem igen og igen.
  • 1 tomme sensor giver dig flotte 20 Mp stillbilleder og en stor opløsning på dine modeller. 2,74 cm/pixel ved 100m flyvehøjde
  • Mekanisk Shutter, undgå de frygtede rolling shutter slør på dine billeder. Mens fotogrammetrisoftware har udviklet adskillige algoritmer til at hjælpe med at fjerne og "håndtere rullende" lukkersensorer, er det langt overlegent at have en mekanisk Shutter og undgå problemer helt.
  • Koster en brøkdel af hvad lign setup og fastvinge flyvere.
  • Spar tid på ikke at skulle lægge Kontrolpunkter da systemet giver samme nøjagtighed med RTK.

Fysisk eller virtuel Basestation

Phantom 4 RTK kan få sine RTK korrektioner gennem en af 2 veje.

Hvis i har et abonnement på et RTK netværk, såsom RTKConnect kan man blot indsætte en USB Dongle direkte i remoten med et simkort og derved koble sig op til netværket om modtage sine live korrektioner direkte herfra. Herhjemme har vi generelt et ret udbygget RTK netværk og det er uden tvivl den interegrerede løsning.

I tilfælder hvor man kommer ud på opgaver der kan ligge uden for god dækning eller områder med interferens kan man også benytte en fysisk Basestation til at give ens korrektioner. Phantom 4 RTK virker med en lang række basestationer og Totalstationer men er man i tvivl kan man altid benytte DJIs egen D-RTK 2 Basestation. Nogle Basestationer tillader også at du kan bruge PPK til at efterberegne din data og derved undgå problemet med udfald i forbindelsen.

Brug den sammen med DJI Terra for gode modeller og præcise opmålinger.

Når du har samlet din data kan du bruge mange forskellige software typer til at samle dine billeder til 2D eller 3D modeller. Vores foretukne er DJI Terra der er designet til at virker rigtig godt med DJI droner. Du kan endda koble dronen sammen med en PC og styre den via din computer eller se dine modeller blive generet live mens dronen flyver! 

 

Relateret indhold