Hvilken Mavic 3 drone skal du vælge?

"Kan jeg mappe med en Mavic 3 Classic?"Vi hører ofte det ovenstående spørgsmål og med efterhånden 6 modeller i Mavic 3 serien kan det godt være ...
Lars Hansen
Lars Hansen
  • Gode råd og tips
  • 8. marts 2023
  • 3 minutter

"Kan jeg mappe med en Mavic 3 Classic?"

Vi hører ofte det ovenstående spørgsmål og med efterhånden 6 modeller i Mavic 3 serien kan det godt være svært at vide hvilken drone man skal vælge, og til hvad.

Derfor har vi lavet et lille overblik her over hvad forskellen mellem de forskellige droner er.

Mavic 3-serien er velegnet til film og videoproduktion for både hobby og til fagfolk, Mavic 3 Enterprise er designet til opmåling og inspektion, Mavic 3 Thermal er rettet mod offentlig sikkerhed, eftersøgning og redning og termisk droneinspektion, og Mavic 3M er en drone til landbrug.

 

 

Find ud af forskellen mellem DJI Mavic 3-serien (Mavic 3, Mavic 3 Cine og Mavic 3 Classic) og Mavic 3 Enterprise-serien (Mavic 3E, Mavic 3T og Mavic 3M).

Hver drone har sine egne tydelige funktioner, hvilket gør hver drone velegnet til dens egen målgruppe.

  • Mavic 3, Mavic 3 Cine og Mavic 3 Classic er udviklet til video/ foto skabelse: alle tre har en 4/3 CMOS Hasselblad-sensor af høj kvalitet, men Mavic 3 og Mavic 3 Cine har også et telekamera til forbedret zoom. Cine har også større lagerplads og Apple ProRes-funktioner til avanceret film og tv-produktioner, men kan også levere et lang højere og tungere video format så det skal man blot have med i mente.
  • Mavic 3 Enterprise bygget til præcisionsmåling og inspektion, inklusive et optimeret kamera med kort optagelsesinterval(0,7sekunder), stor pixelstørrelse og mekanisk lukker, kompatibilitet med RTK-modul til TimeSync og GCP-fri opmåling, samt indbygget software til ruteplanlægning, mapping og 2D/3D modelflyvninger.
  • Mavic 3 Thermal designet til offentlig sikkerhed, eftersøgning og redning samt inspektion. Den eneste af Mavic 3 serien der har en termisk sensor. Mavic 3T er kompatibel med tilbehør, herunder en højttaler, og kan bruges med DJI Flight Hub 2, specielt velegnet til offentlige sikkerhedsteams for at øge situationsbevidstheden og teamwide-samarbejdet. Vi har også en lang række 3. parts udstyr til den såsom kraftige lamper samt propelbeskyttere så du kan bruge den til inspektioner indenfor i snævre vilkår.
  • Mavic 3M er designet til landbrug, arealforvaltning og miljøovervågning, med et RGB-kamera og fire multispektrale kameraer. Dette tillader dig både at lave præcise og højopløselige visuelle kort samt detaljerede plantesundheds kort for at få overblik over afgrøders klorofyl sundhed samt dræningsmønstre og andet.

Så med seks Mavic 3-droner at vælge imellem, hvilket er det rigtige for dig, og hvad bringer Mavic 3E, Mavic 3T og Mavic 3M sig med til festen? 

I en nøddeskal har hver drone i Mavic 3-serien en meget klart defineret rolle at spille, baseret på deres specifikke evner: Mavic 3, Mavic 3 Cine og Mavic 3 Classic er rettet mod content kreation, altså video/ billede, hvor Cine er specielt velegnet til professionelt film og tv-produktion; Mavic 3 Enterprise er konstrueret til højpræcision, centimeternøjagtig opmåling og inspektion; Mavic 3 Thermal er designet til eftersøgning og redning, offentlig sikkerhed og termisk inspektion og termisk kortlægning; Og Mavic 3M er bedst egnet til landbrug, arealforvaltning og miljøovervågning.Husk du kan læse mere om hver enkelt drone inde på dens produktside eller giv os et kald hvis du har yderligere spørgsmål så hjælper vi med at finde den helt rigtige drone til dig.