De 5 bedste funktioner ved DJI Dock

Del 1 af vores DJI Dock serie - De 5 funktioner der gør DJI Dock til den bedste Drone-in-a-Box løsningI denne første del af vores ...
Lars Hansen
Lars Hansen
  • 5 Hurtige Om
  • 19. september 2023
  • 7 minutter

Del 1 af vores DJI Dock serie - De 5 funktioner der gør DJI Dock til den bedste Drone-in-a-Box løsning

I denne første del af vores mini serie om DJI Dock vil vi kigge på de 5 bedste funktioner og features ved DJI Dock systemet og hvad du kan bruge dem til i din virksomhed.

Droneteknologi har påvirket enhver industri, der involverer indsamling af data i stor skala.

DJI Dock systemet er en Drone-i-en-Boks ladestations løsning som kan placeres ude i felten eller på lokation og så kan den egentlig passe sig selv.

Det er en holdbar, let at sætte op, fuldt programmerbar basestation til Dock-versionen af ​​Matrice 30-serien. Med andre ord: det er alt, hvad du behøver for at have automatiske, gentagelige drone-arbejdsgange til aktivinspektion og mere.

Alt bliver styret i skyen og på sigt kan hele systemet automatiseres. Fremtiden er nu, og den hedder DJI Dock.

Du kan også læse mere eller booke et møde om hvad DJI Dock kan gøre for jer allerede i dag:

Et dronesystem der er bygget til at holde

Med DJI Dock systemet, får du en løsning, du kan stole på.

DJI Dock er IP55-klassificeret og kan fungere i miljøer med temperaturer fra -35 til 50 grader Celsius.

Hvis vejret tager en tur til det værre under en mission, er både dronen og ladestationen vandtætte så du ikke skal bekymre dig. Og hvis vejret virkelig er for slemt til, at M30 kan flyve sikkert, vil Dock vide det på forhånd og advare dig takket være dens integrerede vejrstation.

DJI Dockens selvforsyning er bygget med både holdbarhed i tankerne og smarte redundansfunktioner.

Indeni er et nødbatteri. Selv et pludseligt strømtab forhindrer derfor ikke din drone i at komme sikkert tilbage til basen.

DJI Dock er designet til at blive udsat for hårde vilkår og et dynamisk miljø, så dit team ikke behøver at skulle ud i regnen. Styr den inde fra en kommandocentral og hold jer tørre og varme.

Udfør vitale missioner automatiseret time for time, døgnet rundt, 365 dage om året.

Nem at sætte op, nem at vedligeholde med en Droner.dk Serviceplan

DJI Dock er nem at sætte op og er bygget til at være nem at vedligeholde.

Det betyder at når du bestiller din DJI Dock vil en af vores teknikere gennemgå en skræddersyet serviceplan så du kan være sikker på at være flyvende uden afbrydelser.

Selvom den er spækket med funktioner og funktionalitet, har den stadig kun et <1 m2 fodaftryk og vejer 90 kg. Systemet skal kun fodres med strøm og et ethernet kabel. Kontakt vores specialister idag og få en snak om placering eller hvad der kræves for at have en DJI Dock stående

Vi er trænet og uddannet til netop at kunne sætte udstyret op, servicere det og udskifte dele. Som de eneste i Danmark

DJI Docks Health Management System overvåger dens status døgnet rundt og giver dig besked via FlightHub 2, hvis der er nogen fejl eller mangler.

I det usandsynlige tilfælde, at noget går galt, er hele docken lavet med modulære komponenter, der gør reparationer ligetil.

Vi anbefaler halvårlige eller helårlige kontroller for at sikre, at docken er fri for støv, rengør din M30s sensorer og udskift nye batterier - aftal dette med din Droner.dk tekniker alt efter brugen.

 

Kontinuert flyvning, planlagt flyvning eller direkte flyvning

Efter landing kan M30 oplades og flyves igen på kun 25 minutter. Denne hurtige opladning giver mulighed for hurtige turnarounds og overvågning døgnet rundt.

Dette er delvist gjort muligt af Dockens interne klimakontrol og indbyggede aircondition. Når dronen lander, er dens batterier varme og skal køles ned til optimale temperaturer for optimal opladning. Kold luft blæses gennem batterierne for at køle dem ned, så hver opladning er så effektiv som muligt.


DJI Dock har to opladningstilstande, der tilbyder fleksibilitet uanset dine missionsparametre og arbejder for at prioritere langsigtet batteritilstand.

Opladningstilstanden kan bestemmes af, hvornår din næste mission er planlagt til at starte.

Alarmtilstand holder M30 opladet ved 80-90 %, så den er klar til at blive implementeret med et øjebliks varsel. Brug denne til spontane og pludselige opståede behov.

Standardtilstand holder dronebatteriet på 50 % mellem flyvninger, men vil automatisk lade det op til kapacitet forud for sin næste mission. Bruge denne til planlagte missioner for at spare på batteriet.

Skræddersy dine missioner i Flighthub 2

DJI Dock-operationer administreres gennem FlightHub 2.

Du kan bruge applikationen til at opsætte flyveplaner og missionsplaner, håndtere datalagring og -styring og samarbejde med dit team om databehandling.

Alt fra missionsplanlægning til datagennemgang kan udføres eksternt.

 DJI Dock understøtter også Cloud API-adgang, der åbner platformen for tredjepartsudviklere. Enterprise-brugere vil være i stand til at udvikle deres egne løsninger og integrere dock-operationer i eksisterende arbejdsgange. Dette betyder at hvis der er behov for special databeskyttelse så kan systemet indgå i en privat cloud løsning og derved kan alt data kontrolleres og beskyttes.
DJI Dock og M30 Dock Version repræsenterer den næste bølge af industriel innovation. For organisationer, der allerede bruger droner til at inspicere fjerninfrastruktur, lover disse kraftfulde værktøjer vedholdenhed døgnet rundt, direkte integration i eksisterende arbejdsgange og yderst kompetente løsninger uanset placering eller forhold.

For dem, der endnu ikke har vedtaget droneteknologi, er uovervågede og automatiske missioner et omkostningseffektivt alternativ til manuel dataindsamling - uanset om du yder sikkerhed på stedet eller overvåger byggefremskridt.

Klar til at løse en lang række opgaver

En enkelt M30 Dock-version vil dække en operationsradius på syv kilometer med 40 minutters flyvetid pr. mission. 

Systemet kan sættes op til at dække en lang række behov i en lang række forskellige brancher.

Fra detaljeret inspektion af luft og strømledninger,  jernbaner,  broer, celletårn til løbende kontrol af byggepladser så kan DJI Dock muliggør inspektioner/ data indsamling og overvågning af forskellige aktiver på tværs af et større områder.

For endnu større dækning kan flere docks stationeres med intervaller og programmeres til at levere koordinerede data.

M30's rækkevidde og flyvetid kombineres også for at muliggøre vedvarende sikkerhed på stedet sammen med et regelmæssigt øje i himlen på storstilede ingeniør- og byggeprojekter. Se om jordbunker rykker sig som planlagt, lever løbende modeller til ejeren eller brug den til skalsikring og overvågning om natten. Alt kan klares med en enkelt DJI Dock.

Kontakt os allerede i dag for at lære mere om DJI Dock systemet