DJI RS 3 Mini

På lager
1 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
2.349,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

DJI RS 3 Mini

Rejs let 

Den første Mini-version i RS-serien, DJI RS 3 Mini er en lille, letvægts
håndholdt stabilisator med en kraftig kapacitet. Den understøtter mainstream kamera- og objektivkombinationer og har den fremragende stabiliseringsydelse fra RS 3-serien. Med DJI RS 3 Mini, udlev dit potentiale og opnå ubesværet professionel video og billeder.

DJI RS 3 Mini har blandt andet disse specifikationer

- Letvægts design på 795g

- Bluetooth shutter kontrol

- Tredje generations RS stabilisator

- Indbygget lodret funktion

- 1,4" fuld farve touchskærm

 

 

 

Let og pålidelig

Et gennembrud i et kompakt produkt

RS 3 Mini adopterer et innovativt re-design der inkludere et mindre produkt med integreret batteri og mulighed for at skyde video og billeder i vertikal-mode. Den kompakte og bærbare RS 3 Mini kan nemt passe ind i en skuldertaske som gør det nemmere at tage den med over alt.

Når den er brug, så er RS 3 Mini er ca. halvt størrelse af RS 3 Pro og gør den mere behagelig over land tids brug.

Super let

Nem at bruge og høj bæreevne

RS 3 Mini vejer kun 795g i portræt tilstand som ca. 50% lettere end RS 3 Pro og 40% lettere end RS 3. 

Den vejer kun 850g når man skyder med den horisontale plade. Derudover har den et koncentreret balancecenter som giver en mere stabil og ergonomisk oplevelse

RS 3 Mini har en bære mulighed på op til 2 kg, som på nuværende tidspunkt gør den til den bedste i sin kategori og størrelse.  Den kan nemt håndtere større opsætninger som en Sony A7S3 + 24 70mm F2.8 GM linse. Det understøtter mainstream full frame eller APS-C kameraer, der muliggør en bred række kamera- og objektivkombinationer.

Cinema-Ready

Professional stabilisator

Med samme uovertruffen tredje generations RS stabilisators algoritme som RS 3 Pro, så kan RS 3 Mini opnå professionel kvalitet billedstabilisering.

RS 3 Minis unikke størrelse og funktioner giver rig mulighed for at opnå bløde kamera bevægelser.

Innovativ betjening

Bluetooth lukkerkontrol

RS 3 Mini kommer med den samme Bluetooth-lukkerkontrol, som debuterede på RS 3 Pro. Denne funktion understøtter almindelige spejlløse kameramodeller og gør det muligt for RS 3 Mini automatisk at genoprette forbindelsen til et kamera efter den første parring.

Efter Bluetooth-parring kan du styre videooptagelses- og fotofunktionerne på dit kamera via optageknappen på gimbalen. Når du bruger et Sony-kamera med et understøttet digitalt objektiv, kan du direkte styre objektivets optiske eller digitale zoom via fronthjulet, hvilket eliminerer behovet for et kamerakontrolkabel.