DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Opladningsetui)

På lager
6 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
2.690,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

Professionel lyd i lomme størrelse 

Optag autentiske lyde med den opgraderede, klar-til-brug DJI Mic 2. Med dens premium funktioner, herunder høj kvalitet lydoptagelse, intelligent støjreduktion og understøttelse af 32-bit floating-point intern optagelse, giver DJI Mic 2 dig mulighed for at producere afbalanceret og detaljerigt lydindhold perfekt til vlogs, interviews, livestreams og mere.

Høj Kvalitet Lydoptagelse

Alt-i-en, Klar til Brug

14-Timers Intern Optagelse & 32-bit Float Intern Optagelse

Intelligent Støjreduktion

Krystalklare Stemmer

250m (820 ft.) Rækkevidde

18-Timers Batteri
 
 
 

 

 

Elegant opdateret design

DJI Mic 2 har fået et elegant nyt design, der hæver æstetikken. Et nyt opladningsetui lavet af førsteklasses metal skaber et minimalistisk udseende, og en ny låsemekanisme som er sikker og pålidelig for at forhindre utilsigtede tab og give ro i sindet under brug.

Du kan vælge mellem to stilfulde farver: Shadow Black og Pearl White. Shadow Black tilføjer et diskret, højteknologisk udseende til din Mic 2 opsætning, mens Pearl White tilbyder et elegant alternativ.

Klar lydoptagelse, professionelle resultater

Optag strålende lyd med DJI Mic 2's omnidirektionelle lydoptagelse, der er specifikt optimeret til vokaler. Tackl nemt situationer med flere personer til vlogs, interviews eller andre optagebehov.

Den nye intelligente støjreduceringsfunktion reducerer effektivt omgivende støj for rene, uafbrudte samtaler, selv i travle byområder eller fyldte lokaler.

Prøv at tilføje en vindskærm for effektivt at reducere vindstøj i blæsende eller hurtige scenarier.

Et andet spor kan optages ved -6 dB ved siden af din primære lydspor for at beskytte mod uventede lyde. Selv i meget komplekse, auditivt kaotiske miljøer som en rockkoncert, leverer DJI Mic 2 afbalancerede resultater med bemærkelsesværdig lethed.

 
 

Klar til brug

DJI Mic 2 tændes automatisk, når du åbner opladningsetuiet. Dette smarte etui parrer automatisk modtageren og sendere, mens de oplades, så du kan komme i gang så snart du åbner det. Det indeholder også både USB-C- og Lightning-adaptere, hvilket giver en problemfri opsætning med dine foretrukne optageenheder.

Modtageren forbinder problemfrit til dit kamera via 3.5mm TRS-kablet og synkroniserer sin strømtilstand med dit kameras strøm. Dette sikrer en gnidningsløst synkroniseret lydoptagelsesoplevelse uden tekniske forstyrrelser.

En 1,1-tommers OLED-touchskærm sammenkoblet med en præcisionsdrejeknap giver hurtig adgang til vigtig information som lydstyrke og batteriniveau, samtidig med at den tilbyder præcise justeringer af parametre som forstærkning, lydstyrke, lysstyrke og mere. Opnå den optimale lydopsætning med en uovertruffen lethed.

 

 
 

Lang batterilevetid, bedre indhold

Hver sender og modtager har en bemærkelsesværdig driftstid på 6 timer, som kan forlænges til generøse 18 timer med opladningsetuiet, hvilket gør det ideelt til kravene inden for livestreaming og videoproduktion.

Desuden kan modtagerens USB-C-port, når den er tilsluttet en smartphone, forbinde til en opladningskabel for at oplade både telefonen og modtageren.
 

 

 
 
 
 

Bred kompatibilitet

Uden modtageren kan senderen forbinde direkte til Osmo Pocket 3 eller Osmo Action 4 via Bluetooth.

Efter at have forbindelse til en smartphone via Bluetooth kan senderen arbejde med tredjeparts videoptagesoftware.

Modtageren kan forbinde til et bredt udvalg af kameraer og har indbyggede forforstærkerindstillinger skræddersyet til specifikke kameramodeller. Dette gør det muligt at vælge kameraets mærke og model for en hurtig konfiguration med et tryk og opnå problemfri lydoptagelse. 

Du kan også forbinde modtageren til din telefon for at starte/stoppe optagelsen direkte med senderen og opnå en mere fleksibel kreativ oplevelse.

 

 
 
 
 
 

Hvad er der i pakken: