DJI Inspire 3

Afventer lagerdato
116.999,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Forventet levering:

DJI Inspire 3 - kommer i begrænset antal

DJI Inspire 3 drone er netop blevet annonceret, og den er på vej! Som DJI’s repræsentant i Danmark modtager vi DJI Inspire 3 som de første i Norden.

Det er vigtigt at bemærke, at DJI Inspire 3 drone kommer i meget begrænset antal til Danmark.

Så hvis du vil sikre dig denne model, er det vigtigt at forudbestille allerede nu, hvis du vil være blandt de første i Danmark til at modtage denne fantastiske drone.

Mestre det usete

På højdepunktet af luftfotografi tilbyder DJI Inspire 3 en hidtil uset effektivitet i arbejdsprocessen, sprog i kameraet og kreativ frihed.

Denne alt-i-en 8K-kameradrone giver professionelle filmproducenter mulighed for at maksimere potentialet i hver en optagelse og mestre det usete.

DJI Inspire 3 er difinationen af kraft og ydeevne i én drone.

Inspire 3 er en professionel kameradrone, der har fået et nyt flydende design, der tager hensyn til aerodynamik for at reducere luftmodstand. 

En kraftig manøvredygtighed giver præcis kontrol og en forlænget flyvetid på op til 28 minutter.

Full-Frame 8K Billede system

DJI's letteste fuld-frame 3-akset gimbal-kamera nogensinde, X9-8K, er specialbygget til Inspire 3 for at tage cinematografi til næste niveau.

Det har DJI's nyeste billedbehandlingssystem, CineCore 3.0, som understøtter intern optagelse af op til 8K/25fps CinemaDNG-videoer samt 8K/75fps Apple ProRes RAW-videoer, hvilket opfylder behovene for topklasse film- og tv-produktioner.

8K betyder ultra-højopløselige luftoptagelser, der bevarer en tekstur, der er så tæt på virkeligheden som det menneskelige øje ser, og med en klarhed, der imponerer , når det vises på større skærme. RAW bringer X9-8Ks sensor fuldt i spil og giver rigelig plads til visuelle effekter og colorgradering.

I S&Q-tilstand understøtter X9-8K intern optagelse af op til fuld-frame 4K/120fps ProRes RAW-video uden beskæring, hvilket giver flere kreative redigeringsmuligheder.

X9-8K Air understøtter 25fps, som anvendes i kommercielle og tv-produktioner, og ved hastigheder over 30fps er EI 320/1600 tilgængeligt. Dette gør det muligt for X9-8K at optage billeder med fremragende detaljer og minimal støj, selv i svagt belyste områder, hvilket gør den på niveau med professionelle kameraer på landjorden til filmproduktion.