DJI Inspire 3

På lager
1 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
116.990,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

DJI Inspire 3 - kommer i begrænset antal

DJI Inspire 3 drone er netop blevet annonceret, og den er på vej! Som DJI’s repræsentant i Danmark modtager vi DJI Inspire 3 som de første i Norden.

Det er vigtigt at bemærke, at DJI Inspire 3 drone kommer i meget begrænset antal til Danmark.

Så hvis du vil sikre dig denne model, er det vigtigt at forudbestille allerede nu, hvis du vil være blandt de første i Danmark til at modtage denne fantastiske drone.

Mestre det usete

På højdepunktet af luftfotografi tilbyder DJI Inspire 3 en hidtil uset effektivitet i arbejdsprocessen, sprog i kameraet og kreativ frihed.

Denne alt-i-en 8K-kameradrone giver professionelle filmproducenter mulighed for at maksimere potentialet i hver en optagelse og mestre det usete.

DJI Inspire 3 er difinationen af kraft og ydeevne i én drone.

Inspire 3 er en professionel kameradrone, der har fået et nyt flydende design, der tager hensyn til aerodynamik for at reducere luftmodstand. 

En kraftig manøvredygtighed giver præcis kontrol og en forlænget flyvetid på op til 28 minutter.

Full-Frame 8K Billede system

DJI's letteste fuld-frame 3-akset gimbal-kamera nogensinde, X9-8K, er specialbygget til Inspire 3 for at tage cinematografi til næste niveau.

Det har DJI's nyeste billedbehandlingssystem, CineCore 3.0, som understøtter intern optagelse af op til 8K/25fps CinemaDNG-videoer samt 8K/75fps Apple ProRes RAW-videoer, hvilket opfylder behovene for topklasse film- og tv-produktioner.

8K betyder ultra-højopløselige luftoptagelser, der bevarer en tekstur, der er så tæt på virkeligheden som det menneskelige øje ser, og med en klarhed, der imponerer , når det vises på større skærme. RAW bringer X9-8Ks sensor fuldt i spil og giver rigelig plads til visuelle effekter og colorgradering.

I S&Q-tilstand understøtter X9-8K intern optagelse af op til fuld-frame 4K/120fps ProRes RAW-video uden beskæring, hvilket giver flere kreative redigeringsmuligheder.

X9-8K Air understøtter 25fps, som anvendes i kommercielle og tv-produktioner, og ved hastigheder over 30fps er EI 320/1600 tilgængeligt. Dette gør det muligt for X9-8K at optage billeder med fremragende detaljer og minimal støj, selv i svagt belyste områder, hvilket gør den på niveau med professionelle kameraer på landjorden til filmproduktion.

DJI RC PLUS

Inspire 3 leveres med en professionel fjernbetjening, DJI RC Plus, som har en indbygget 7-tommers 1.200 nit high-bright skærm, der giver en ekstraordinær oplevelse, også udendørs.

Den har også en HDMI-udgang og flere knapper og hjul på forsiden, bagsiden og toppen, som muliggør hurtig og intuitiv betjening. Knapfunktioner kan også tilpasses brugernes behov og levere en mere glat betjeningsoplevelse. RC Plus' indbyggede batteri giver en driftstid på ca. 3,3 timer og kan forlænges til 6 timer med et eksternt WB37-batteri.

Udover den klassiske styring af dronen, tilføjer den nye DJI Pilot 2-app til Inspire en høj kvalitets oplevelse, som gør det muligt at kontrollere oplysninger som kameraets eksponering, video specifikationer, brændvidde og gimbalvinkel.

Professionelt tilbehør som en rem og en talje-støtte medfølger også for mere behagelig og effektiv langvarig brug.

O3 Pro VideoTransmission

Inspire 3 er udstyret med O3 Pro, DJI's nyeste videotransmissionssystem til filmproduktioner.

Systemet giver mulighed for en maksimal transmissionsafstand på 15 km i single control mode og 12 km i dual-control mode. Både gimbal-kameraet og FPV-kameraet understøtter live feeds på 1080p/60fps og en ultra-lav latenstid på 90 ms.

Sammenlignet med Lightbridge-videooverførselssystemet i Inspire 2, er O3 Pro taget et stort skridt fremad i transmissionsafstand, latenstid og samlet stabilitet. For første gang understøttes live feeds på 4K/30fps med en maksimal transmissionsafstand på 5 km for at imødekomme behovene for UHD og live streaming på sættet.

Sammenlignet med sin forgænger, er dual-control oplevelsen fra Inspire 3 markant opgraderet. To fjernbetjeninger kan modtage live feeds og styre dronen uafhængigt, så piloten og gimbal-operatøren kan være på forskellige positioner på sættet.

Dette bryder Inspire 2's begrænsninger med binding af primære og sekundære forbindelser. Hvis piloten mister signalet fra dronen, kan gimbal-operatøren nu overtage styringen af dronen for at returnere sikkert hjem eller lande direkte.