DJI Inspire 2 X7 Standard Kit

Afventer lagerdato
3 stk. på fjernlager
59.990,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

Med DJI Inspire 2 får du:

  • 2-akset FPV-kamera
  • 24 min flyvetid med X7
  • Batteri-redundans
  • Sense & Avoid (Frem, top og bund)

Med denne pakke følger der følgende kamera med til din DJI Inspire 2

Alsidig drone
En ny standard for video
DJI Inspire 2 er en opgradering af DJIs revolutionerende DJI Inspire 1 og tilbyder blandt andet et nyt integreret billedebehandlingssystem som kan optage video i op til 5,2K i CinemaDNG RAW og Apple ProRes . Derudover har den en maks hastighed på 108 km/t (30m/s) og kan accellerere fra 0-80 km/h på kun 4 sekunder, hvilket er unikt for en drone på denne størrelse. Et dobbelt batterisystem giver en flyvetid på helt op til 27 minutter og den har en indbygget selvvarmende teknologi, som giver mulighed for at flyve i lave temperature.
Professionel billedkvalitet
Skyd video i Cinema DNG samt ProRes
Integreret i Inspire 2 er det splinternye CineCore 2.1 billedbehandlingssystem, som er i stand til at optage video i 6K ved 4.44Gbps CinemaDNG, 5.2K ved 2.08Gbps Apple ProRes og H.265 / H.264 @ 100Mbps . CineCore 2.1 understøtter burst-skud, der optager 10 JPEG + DNG-bursts og kontinuerlige DNG-bursts af 3 skud ved 20 fps (24MP pr. Skud), når Zenmuse X7 er monteret. Understøtter X5S samt X7.
Vær et en-mands filmhold
Avancerede autonome flyvninger
Inspire 2´s øgede intelligens muliggør flere forskellige intelligente flight-modes, herunder Spotlight Pro, som giver blot en enkelt pilot mulighed for at lave komplekse og dramatiske videooptagelser, hvor kameraet altid er fokuseret på et bestemt objekt.
Forbedret videotransmissionssystem
Videotransmissionssystemet er blevet opgraderet og DJI Inspire 2 er dermed i stand til at køre med dobbelt signalfrekvens (2,4 GHz og 5,8 GHz) og dobbelt kanal. Dette gør det muligt at streame video fra et FPV-kamera og hovedkameraet på samme tid, hvilket styrker samarbejdet mellem pilot og kameraoperatør. Det er også muligt nemt at koble en sekundær fjernkontrol på således der kan flyves med en pilot og en kameraoperatør.
Fyldt med sensorer
Forhøjet sikkerhed
DJI Inspire 2 har forhøjet sikkerheden ved at have dobbelt IMU, kompas og batteri samt motorsignal via serieporten hvis hovedsignalet PWM svigter. Dette øger sikkerheden ved flyvningen, da et backupsystem kan tiltræde, hvis en sensor eller andet hardware svigter. Samtidig er den også udstyret med tre sensorer der er placeret i top, bund og front af dronen. Dette giver muligheden for autonome flyvninger som er udviklet specifikt til DJI Inspire 2 således, at den er i stand til at undgå forhindringer.
Intelligente batterier
Nu med batteriredudans
Der medfølger to intelligente batterier, som giver op til 25 minutters flyvetid med X5S, og op til 24 minutters flyvetid med X7. Batterierne er intelligente, hvilket betyder at de indbyggede algoritmer sørger for at udregne, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet i forhold til, hvor langt du flyver med din DJI Inspire 2. Hvis du kommer for langt væk fra dit homepoint i forhold til, hvor meget strøm der er tilbage, så sørger dronen selv for at komme hjem inden den løber tør for strøm. Desuden bliver batteriet sat i parallel-forbindelse i Inspire 2, for yderligere sikkerhed. Bemærk at DJI Inspire 2 skal bruge to batterier for at flyve.