ND-filtre til Phantom 4 Pro/Advanced (Exposure Collection)

På lager
2 stk. online og i butik
599,00 DKK
Inkl. moms

Passer til Phantom 4 Pro og Advanced.

Inkluderer ND64, ND128, og ND256

Livstidsgaranti

Introduktion

Det har ikke før været muligt at tage billeder med lang eksponeringstid med din Phantom 4 Pro og Advanced i dagslys. Dette har PolarPro ville lave om på og har derfor lavet Exposure serien som gør det muligt at tage billeder med lang eksponeringstid i dagslys med din Phantom 4 Pro og Advanced.

De mørke filtre i denne serie gør at lyset ikke går ind og fjerner skarpheden fra farverne og detaljerne i motivet der tages billede af.

Hvad kan de forskellige filtre i pakken.

ND64 har 6 stop lysreducering. Dette filter kan stadig bruges til video men kræver det er en meget solrig dag for bedste resultat. Filterets primære formål er at tage billeder med lang eksponeringstid.

ND128 har 7 stop lysreducering. Dette filter er udelukkende til at tage billeder med lang eksponeringstid. Dette kan ikke bruges til video da filteret reducere lyset til censoren så meget at det primært skal bruges til kreative billeder med lang eksponeringstid.

ND256 har 8 stop lysreducering. Dette filter kan kun bruges til billeder med lang eksponeringstid og er det mørkeste filter i Exposure-kollektionen og tillader samtidig den længste lukketid.