• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

ND Filtre til Mini serien - 8 Pack

På lager i webshop og butik
Sendes i dag ved bestilling før kl. 15
799 DKK
Inkl. moms

Forventet levering:

1 hverdag

Oversigt

• Knivskarpt optisk glas har fantastisk optik, reducerer refleksioner og blænding effektivt for at forbedre luftoptagelsen af ​​DJI-kameraet

• 16 lag Multicoated optiske glaslinsefiltre reducerer fingeraftryk, tåge, vand og støv.

• Ultra-let design med GIMBALSAFE-teknologi til jævn kalibrering

• Unik høj kvalitet designet til nem installation og fjernelse.

• Filter til freewell hele dagen inkluderer - ND4, ND8, ND16, CPL, ND8 / PL, ND16 / PL, ND32 / PL og ND64 / PL filtre

Udvalgte egenskaber

ND4-filteret, hjælper med at sænke lukkerhastigheden med 2 f-stop. Dette er fremragende til at tage krystalklare fotografier, når vejret er overskyet eller temmelig overskyet med lavere dagslys.

ND8-filter er designet til at reducere mængden af ​​lys, der rammer kamerasensoren, hvilket nedsætter kameraets lukkerhastighed med 3 f-stop. Dette er yderst nyttigt til at tage realistiske og skarpe billeder, især i overskyet dagslysforhold.

ND16-filteret, reducerer mængden af ​​lys, der kommer ind i kameralinsen, med 4 f-stop. Dette er nyttigt til at afbalancere billedet perfekt og fange skarpe optagelser under normale dagslysforhold. Bortset fra at sænke din lukkerhastighed er ND-filtre også effektive til at undgå den uønskede 'Jell-O' -effekt, som ofte ses i optagelser, der er taget uden ND-filtre.

CPL-filteret er fremragende til at forhindre uønsket blænding fra reflekterende overflader, såsom vandområder, sne eller endda glasvinduer

ND8 / PL er designet til at begrænse mængden af ​​lys, der kommer ind i kameralinsen med 3 f-stop. Det hjælper med at tage skarpe og klarere billeder, selv i solrige omgivelser udenfor. Det hjælper også med at forhindre uønsket blænding i at forringe kvaliteten af ​​dit optagelser eller billede.

ND16 / PL er beregnet til at reducere mængden af ​​lys, der rammer kamerasensoren med 4 f-stop. Dette hjælper med at tage velafbalancerede og filmiske billeder under meget stærkt sollys, især om eftermiddagen og tidligt om morgenen. Filteret giver også beskyttelse mod uønskede refleksioner af vinduer eller vandområder.

ND32 / PL-filteret er en glimrende måde at sænke kameraets lukkerhastighed med 5 f-stop, hvorved lukkerhastigheden effektivt nedsættes. Dette hjælper med at tage skarpe og levende farverige billeder under de lyseste solbelyste forhold. Med dette filter kan du også fange den meget efterspurgte 'motion blur' -effekt, som giver dine optagelser et virkelig filmisk look, bortset fra at beskytte dine billeder mod uønsket blænding fra naturlige overflader, der reflekterer lys.

ND64 / PL hybridfilter er effektivt til at bremse kameraets lukkerhastighed til den laveste. Dette er en fremragende måde at tilføje den 'motion blur' effekt, som vi drømmer om. Det er også effektivt til at forhindre uønskede refleksioner fra vinduer, sne, vandområder osv. I at ødelægge billedkvaliteten.

Kompatibel med
  • DJI Mavic Mini
  • DJI Mini 2
Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk