DJI Osmo Mobile SE

På lager
2 stk. online og i butik
840,00 DKK
Inkl. moms

Osmo Mobile SE

Skab magnetiske øjeblikke

Fold ud, klik på og begynd at rulle.

Osmo Mobile SE's lette foldbare krop og magnetiske quick-release design gør det nemt at bære og fange med et øjebliks varsel. Med det nyligt tilføjede statuspanel kan du skifte kardantilstand med et tryk på en knap.

En række intelligente funktioner hjælper med dynamisk at optage og fremhæve øjeblikke og tilføje en kreativ flair til alt, hvad du ønsker at fange.

Klar, parat, start!

Kompakt og bærbar

Tag din Osmo Mobile SE med på spændende eventyr. Det kompakte og foldbare design er nemt at pakke, og med den magnetiske telefonklemme med hurtig udløsning kan du komme i gang uden besværet med at fjerne dit telefoncover.

Klik på og af – du er klar til at skyde eller besvare et opkald med et øjebliks varsel.

Hurtig start

Osmo Mobile 6 tænder, så snart du folder den ud. Snap en parret smartphone ind, og DJI Mimo-appen dukker automatisk op, så du kan begynde at optage, så snart inspirationen rammer.

3-akset stabilisering

Med 3-akset stabilisering kan du fange glatte, tabsfrie kreationer på farten, der imponerer og wow. Osmo Mobile SE integrerer DJI's avancerede stabiliseringsteknologi for at give stærke, stabile, rystefrie resultater lige ved hånden.

Klar med intelligente funktioner

En ny smart gimbal

Timelapse

Fordrej tid og rum med Timelapse, Motionlapse og Hyperlapse. Med simple Motionlapse-skabeloner kan du blande smukke øjeblikke til imponerende klip.

Dynamic Zoom

Brug tilstandene Flyt ind og Flyt ud for at få strækkende og komprimerende visuelle effekter til at skabe dynamiske blockbuster-billeder med din telefon.

Gesture Control

Bevægelseskontrol gør det nemt at tage en selfie eller et gruppebillede. Det har aldrig været så praktisk at tage et billede eller starte en video.

Panorama

Prøv tre panoramatilstande: 3x3, 240° eller CloneMe er tilgængelige for din kreative vision. Prøv, og du skal se.

 

Tilføjelse af endnu mere "smart" til din smartphone

Active Track 5.0

Hurtigt skifte til portræt

Skift nemt mellem landskabs- og portrættilstand ved blot at trykke to gange på skifteknappen.

ActiveTrack 5.0

ActiveTrack 5.0 er fuldt opgraderet til mere stabil sporing på længere afstande. Den forbedrede version gør det muligt for frontkameraet at spore motiver, der drejer til siden eller drejer.

Uanset om det er camping, rejser eller gadeoptagelser, holder kardanen automatisk motivet dødt centrum for at gøre dine optagelser mere historieagtige.

Vlogs That Pop

Du skal ikke bekymre dig om dårlig belysning eller distraherende støj. Med DJI OM Fill Light Phone Clamp og DJI Mic er du forberedt til enhver situation og rustet til at løfte dit indhold til nye niveauer.