DJI Mavic 3 Multispectral

På lager
1 stk. online og i butik
10+ stk. på fjernlager
35.990,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Book en rådgiver

Deltag i et 1-1 onlinemøde med vores enterprise-ekspert og få råd og vejledning - det er gratis og du vil modtage et mødelink efter booking.

DJI Mavic 3 Multispectral

Effektiv måling fra luften, kan se det usynlige.

Mavic 3 Multispectral har to former for kamera. Den kombinerer et RGB-kamera med et multispektralt kamera til at scanne og analysere afgrødevækst med høj klarhed. Landbrugsproduktionsstyring kræver præcision og data, og Mavic 3M leverer begge dele.

Mavic 3M har et opgraderet billedbehandlingssystem med et 20 MP RGB-kamera og fire 5 MP multispektrale kameraer (grøn, rød, rød kant og nær infrarød). Det muliggør applikationer som højpræcisions luftopmåling, overvågning af afgrødevækst og naturressourceundersøgelser.

Perfekt til Opmåling, afgrødeovervågning og naturundersøgelser 

Uovertruffen ydeevne og specefikationer

Mavic 3M bygger ovenpå det kraftfulde 4/3-tomme CMOS sensor som giver dig en langt bedre farve gengivelse og en lang bedre støjreduktion på dine billeder. Dette giver dig muligheder for at lave langt flottere og mere detaljerede modeller som igen betyder mere præcise målinger. Mavic 3M kommer blandt andet med disse specefikationer:

- 4/3 CMOS 20MP billede sensor
- 1/2000s Mechanical shutter speed
- 0.7s High-speed burst når RGB kamera er i brug

5MP Multispectral kamera

- Nær-infrarød (NIR) 860nm ± 26nm

- Red (R) 650 nm ± 16 nm

- Red Edge (RE) 730 nm ± 16 nm 

- Green (G) 560 nm ± 16 nm

Indbygget sollyssensor

Den indbyggede sollyssensor fanger solindstråling og registrerer den i en billedfil, hvilket giver mulighed for lyskompensation af billeddata under 2D-rekonstruktion. Dette resulterer i mere nøjagtige NDVI-resultater samt forbedret nøjagtighed og ensartethed af data indsamlet over tid.

Kraftfuld platform

Klar til en hård hverdag

Bygget til professioner så følger de nye Enterprise droner op til den store arv de forgangne droner i deres vægtklasse.

Mavic 3 Multispectral er bygget ovenpå den kraftfulde Mavic 3 platform og dette betyder at den er udstyret med vidvinkel kameraer på alle side for en komplet 360 graders anti-kollisions sensor sikkerhed uden store blinde vinkler. Du kan også justere alarmer og afstande hvor dronen skal begynde at bremse ned således det passer til din missionstype.

De kraftfulde batterier giver op til 45 min flyvetid per batteri. Så endnu mere dækning end tidligere generationer.

 

Masser af muligheder, masser af indhold

Mavic 3 Multispectral - in the box

Mavic 3M kommer med en masse tilbehør fra starten og der er selvfølgelig mulighed for at købe ekstra tilbehør.

Mavic 3M indeholder:

1x Mavic 3 Multispectral
1x RTK Modul 
1x Batteri til Mavic 3
1x Smart controller Enterprise
1x Hard case
1x oplader m. kabel
3x propeller (par)

Inkl diverse kabler

Ønsker man mere tilbehør anbefaler vi blandt andet vores batteripakke til Mavic 3 Enterprise serien som indeholder 3 ekstra batterier samt mulilader.

Kontakt os for mere information

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg bruger DJI Mavic 3M's solsensor?

  Du bør undgå at blokere solsensoren, når den er i brug. For eksempel kan vegetationens indeks som NDVI ikke opnås, når den er blokeret. Derudover bør du undgå at gnide på sensoren, da dens ydeevne vil blive påvirket, hvis overfladen bliver ridset.
 • Er DJI Mavic 3M vandtæt?

  Nej.
 • Hvor mange kameraer har DJI Mavic 3M? Hvad er bølgelængderne for de multispektrale kameraer?

  DJI Mavic 3M har fire 5,5MP enkeltbånds kameraer og et 20MP RGB-kamera. De enkeltbånds kameraer er som følger: grøn (G) 550 nm ± 16 nm, rød (R): 650 nm ± 16 nm, rød kant (RE): 730 nm ± 16 nm og nær-infrarød (NIR): 860 nm ± 26 nm.
 • Hvad gør DJI Mavic 3M Multispectral-kameraet?

  Det registrerer den reflekterende styrke af det objekt, der bliver fotograferet over forskellige bånd og anvendes bredt inden for landbrug og skovbrug til afgrødernes sundhed, vegetationens dækning, overvågning af vandmiljøforurening og mere.
 • Understøtter DJI Mavic 3M import af KML- og KMZ-filer, og hvad er kravene?

  DJI Pilot 2-appen understøtter import af polygonområder og waypoint-missioner til forudplanlagt luftfotografering med KML-/KMZ-filer.
  Importsti: Rute > KMZ Import > Vælg indholdsfortegnelsen > Intern lagring/SD-kort > Find KML-/KMZ-filen.
 • Hvilke muligheder er der for behandling af data den data man får ud af Mavic 3-Enterprise serien?

  Når du har indsamlet data med din Mavic 3 Enterprise eller Mavic 3 Enterprise Thermal, kan du behandle den indsamlede data med blandt andet DJI Terra. Du kan læse mere om DJI Terra her: DJI Terra
 • Hvad er RTK, og hvordan kobler jeg mig op på RTK-netværket?

  RTK står for Real-Time Kinematic, og det er en avanceret teknologi inden for GNSS (Global Navigation Satellite System), der bruges til præcis positionsbestemmelse. Med RTK får du centimeterpræcis opmåling til kortlægning m.m. For at koble dig op til RTK-netværket skal du have et RTK-abonnement, dette kan du læse mere om her: RTK-Netværk