Indlæser...

1-års RTK korrektions abonnement

7.498,75 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Forventet levering: Straks
Skræddersy dit abonnement
Så mange brugere som du behøver

Prisen er 5.999,- excl. moms per aktive bruger pr. år for de første 10 brugere, og herefter 2.749,- excl. moms per aktive bruge pr. år.

Abonnementet kommer som et flydende abonnemet.

Flydende abonnement vil sige at du får ét fælles login som alle virksomhedens ansatte kan benytte, og begrænsningen ligger alene i hvor mange som er “aktive” og kan benytte nettet på samme tid. 

Skriv gerne til os hvis du har spørmål til hvor mange i skal bruge og så vil vi hjælpe jer til den helt rigtige opsætning.

 

Hvorfor bruge RTK?

RTK er en udvidet form for GNSS/GPS der benyttes til at give højere præcision til dine flyvninger og den data du indsamler fra dronen.

Det kan opnåes på 2 måder, enten ved brug af en fysisk basestation som denne fra DJI eller ved brug af en virtuel basestation som dette abonnement er.

Ved en virtuel basestation så benytter man et simkort med data som sættes i fjernkontrollen eller bruger et WiFi hotspot til at koble op på en digital løsning via NTRIP.

Dette er ofte nemmere end at skulle bære rundt på en fysisk måler og kan derfor bruges til langt mere mobileopgaver.  Netværket består af en række målepunkter og master rundt i Danmark som er målt til yderste præcision. Dronen "ringer" derefter op til de nærmeste af disse master og får dens placering af vide som den så bruger til at korrigerer dens egne målinger og dette data stempler den så på billeder således at når du efterfølgende laver dine kort eller modeller fra dronen vil denne yderst præcise data kunne aflæses og tilføjes automatisk til dine rapporter. 

Virker med en lang række udstyr
Centimeter præcision!

Netværket vil levere en præcision i opmålingen inden for Energi-, Forsynings- og Klimaministeriets aktuelle Vejledning om RTK-tjenester, VEJ nr 63 af 11/11/2008 punkt 4.1 om Nøjagtighedskrav. Du kan forvente en præcision i dine opmålinger på 2-5 cm i plan og kote.

Samtidig giver brugen af RTK dig også øget modstand over for magnetisk interferens hvilket er en nødvendighed når der flyver omkring højspændingsmaster, konstruktioner af metal og andre interferenskilder i landskabet.

Du vil kunne bruge dit eksisterende udstyr på netværket, herunder Leica, Trimble, Topcon, Emlid, DJI m.m. Vær dog opmærksom på at nogle udbydere/producenter låser deres produkter, så det kun virker med deres eget netværk.

Dækker hele Danmark
Solidt dækningskort

Vi har teamet op med en af Danmarks førende RTK udbydere og kan nu levere abonnements løsninger så du kan få RTK korrektioner via NTRIP til din DJI drone.

Netværket dækker til en start Danmark, men vil senere blive udvidet til Norge, Sverige og Nordtyskland

Du kan se dækningskortet her

RTK-korrektion direkte til din drone
Virker via NTRIP

RTK præcision er efterhånden mulig med en lang række DJI droner.

 

Til landopmåling, 2D/3D modeller samt kort er en af industriens standarder Phantom 4 RTK dronen som nemt og præcist kan indsamle data og genererer smuklke og nøjagtige modeller.

Til større inspektioner med højopløsnings kameraer, LIDAR skanninger eller termiske løsninger er DJIs flagskibsdrone Matrice 300 RTK den mest alsidige og robuste drone på markedet. RTK tillader jer at flyve tættere på metal konstruktioner eller skabe kort til større projekter helt nedt i detaljen.

En drone som Mavic 2 Enterprise Advanced er den nyeste skud på DJIs RTK stamme og med den lille størrelse kombineret med det kraftige hybrid kamera der giver visuelle billeder i høj opløsning og høj opløsnings termisk data i 30Hz betyder at den kan bruges i en lang række scenarier og omgivelser. Og med RTK kan du være sikker på at forstyrrelser forhindres og præcisionen af din data er den absolut bedste.