• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

ND-Filtre til Mini Serien (Polariseret)

På lager i butik
2 dages leveringstid eller kan afhentes i butik
549 DKK
Inkl. moms

Forventet levering:

2-3 hverdage

Oversigt

Knivskarpt optisk glas har fremragende optik, reducerer refleksioner og blænding effektivt for at forbedre dine videoer og fotos

• 16 couting reducerer fingeraftryk, tåge, vand og støv.

• Ultra-let design med GIMBALSAFE-teknologi til jævn kalibrering

Unik høj kvalitet designet til nem installation og afmontering.

• indeholder ND8 / PL, ND16 / PL, ND32 / PL og ND64 / PL filtre

Udvalgte egenskaber

FAQ:

Bright Day Filter Kit, der er kompatibelt med Mavic Mini / Mini 2 fra Freewell Gear, er et fremragende valg for amatører, der ønsker at optage professionel kvalitet af luftoptagelser med deres Mavic Mini-drone.Det er også den perfekte løsning til professionelle filmfotografer for at få filmoptagelser med den rette balance mellem kontrast og farver.

Freewell Gear Bright Day Filter Kit, indeholder fire (4) hybrid (ND / PL) filtre, der er beregnet til at forbedre kvaliteten af ​​optagelser taget under lyse dagtimeforhold. ND (Neutral Density) aspekt af disse hybridfiltre er designet til at bremse kameraets lukkerhastighed. Dette er nyttigt til at reducere mængden af ​​lys, der rammer kamerasensoren, og igen, så du kan fange den ønskede naturlige 'sløring' -effekt i dine optagelser.

På den anden side er PL (polariserende linse) -aspektet af dette hybridfilter ansvarlig for at fjerne den uønskede blænding fra naturligt reflekterende overflader, når man skyder udendørs. Alt i alt hjælper hybridfiltrene (ND / PL) med at fange krystalklare billeder og optagelser i lyse solrige dagslysforhold.

ND8 / PL  er designet til at begrænse mængden af ​​lys, der kommer ind i kameralinsen med 3 f-stop. Det hjælper med at tage skarpe og klarere billeder, selv i solrige omgivelser udenfor. Det hjælper også med at forhindre uønsket blænding i at forringe kvaliteten af ​​dit optagelser eller billede.

ND16 / PL er beregnet til at reducere mængden af ​​lys, der rammer kamerasensoren med 4 f-stop. Dette hjælper med at tage velafbalancerede og filmiske billeder under meget stærkt sollys, især om eftermiddagen og tidligt om morgenen. Filteret giver også beskyttelse mod uønskede refleksioner af vinduer eller vandområder.

ND32 / PL  er en glimrende måde at sænke kameraets lukkerhastighed med 5 f-stop på og dermed nedsætte lukkerhastigheden effektivt. Dette hjælper med at tage skarpe og levende farverige billeder under de lyseste solbelyste forhold. Med dette filter kan du også fange den meget efterspurgte 'motion blur' -effekt, som giver dine optagelser et virkelig filmisk look, bortset fra at beskytte dine billeder mod uønsket blænding fra naturlige overflader, der reflekterer lys.

ND64 / PL er effektivt til at bremse kameraets lukkerhastighed til det laveste. Dette er en glimrende måde at tilføje den 'motion blur' effekt, som vi drømmer om. Det er også effektivt til at forhindre uønskede refleksioner fra vinduer, sne, vandområder osv. I at ødelægge billedkvaliteten.

Kompatibel med
  • DJI Mavic Mini
  • DJI Mini 2
Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk