• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
 • Dag-til-dag levering
 • Prismatch
Batteri til Phantom 3

Batteri til Phantom 3

1.199 DKK

 • På lager i webshop og butik

Sendes på mandag til levering tirsdag


Med DJI Phantom 3 batteriet får du:

 • Officielt batteri fra DJI
 • 23 minutters ekstra flyvetid
 • LED-indikation for strømstyrke
 • Driftrapport over batteriet
 • Let udskifteligt på dronen

Vi anbefaler følgende...

DJI-importør

Køber direkte hos DJI

Gratis fragt

Ved 1000+ DKK

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Eget servicecenter

DJI-certificeret

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kundeservice

5 stjerner på Trustpilot

Introduktion

Dette 4-cellede LiPo batteri har en kapacitet på 4480 mAh og en strømstyrke på 15,2V. Batteriet er specifikt designet til Phantom 3 serien og giver en optimal performance. Batteriet giver en flyvetid på op til 23 minutter pr. opladning. Batteriet har indbyggede LED-indikatorer, der giver dig batteriets status, samt hvor meget kapacitet, der er tilbage.

Smart LED-indikator

Med et enkelt tryk på batteriet tænd/sluk-knap viser batteret med henholdsvist grønne eller røde LED-lamper, hvor meget kapacitet, der er tilbage på batteriet. På den måde kan du hurtigt få et overblik over, hvor lang flyvetid, som du har tilbage. Samtidig indikerer LED-indikatorne, hvis der skulle være eventuelle fejl på batteriet.

Smart batteri med LED-indikator

Giver 23 minutters flyvetid

Batteriet til Phantom 3 serien er garant for op til 23 minutters flyvetid. Dog vil performance variere afhængig af en række forskellige faktorerer herunder, vind, temperatur, samt hvordan dronen flyves.

Få mere flyvetid til din DJI Phantom 3-drone

Kontroller batteriet status på computeren

Med DJIs software kan du tilslutte batteriet til computeren og kontrollere forskellige parametre herunder strømstyrke på forskellige celler og derved undgå at sende en drone i luften på et dysfunktionelt batteri. Det anbefales, at batteriet kontrolleres en gang om måneden af sikkerhedsmæssige årsager - både for din drone og for dine omgivelser.

Tjek batteristatus

Virker til hele DJI Phantom 3-serien

Batteriet virker til alle droner fra Phantom 3 serien. Det er dog ikke anvendes til tidligere modeller, da dette batteri har 4 celler og ikke 3-celler, som de tidligere DJI Phantom 2-batterier har.

Virker til alle DJI Phantom 3-droner

Specifikationer

 • Kapacitet: 4480mAh
 • Batteritype: LiPo 4S
 • Strøstyrke: 15.2V

Kompatibilitet

Guide til LiPo batterier

Opladning

Batteriet skal oplades af en DJI-godkendt oplader. Efterlad aldrig batteriet uden opsyn mens det oplader. Undlad at oplade batteriet nær brandbart materiale såsom tæpper eller træ.

Oplad ikke batteriet omgående efter en flyvning, da batteritemperaturen kan være for høj. Oplad først batteriet, når det er kølet ned til stuetemperatur. Batteriet må ikke oplades udenfor temperatur-intervallet på 0℃-40℃.

Aflad og genoplad batteriet fuldstændigt én gang hver 20. opladning. Aflad batteriet til mindre en 8% - eller indtil, at det ikke længere kan tændes. Oplad det derefter til maksimal kapacitet. Denne procedure vil optimere batteriets levetid.

Opbevaring

Opbevar batteriet sikkert og gerne i en LiPo-pose for at sikre batteriet og omgivelser

Når du skiller dig af med batteriet, så adlad det og smid det ud i en specifik genbrugs kasse til batterier. Det må ikke smide ud som ved normalt affald.