Parrot ANAFI USA

Afventer lagerdato
2 stk. på fjernlager
64.990,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Book en rådgiver

Deltag i et 1-1 onlinemøde med vores enterprise-ekspert og få råd og vejledning - det er gratis og du vil modtage et mødelink efter booking.

Parrot ANAFI USA

Designet til U.S. Army, lavet til Enterprise

Parrot ANAFI USA er en ultraportabel og robust drone, som er fremstillet i USA og skabt til den amerikanske hær samt enterprise og offentlige virksomheder der ønsker ekstra cyber sikkerhed.

Dronen kommer blandt andet med en førsteklasses flyvetid på 32 minutter for en 500 g drone, kamera med 32x zoom, 4K HDR-video og FLIR Boson termisk kamera. Dronen har også avanceret datasikkerhed, hvor Parrot som standard, ikke deler datainformationer.

 
 
 

Kamera

32x Zoom Kamera

Parrot ANAFI USA kommer med et multi kamera system, hvor det ene kamera er et Wide angle EO kamera, det andet er et Telephoto EO camera og det tredje er et termisk kamera.

De doubelte EO kamera arbejder sammen for at opnå den bedste billede kvalitet til at opnå de bedste resultater til inspektioner, redningsopgaver, overvågning m.m.

Zoom mellem det brede kamera (1x til 5x) og telefotokameraet (5x til 32x) er automatisk, hvilket garanterer en kontinuerlig zoom og giver blandt andet muligheden for at se en nummerplade i 130m højde.

 

FLIR Boson 320

Termisk kamera

ANAFI USA er udstyret med et 60 Hz FLIR Boson kamera. Dette kaemra er udstyret med en mekanisk lukker, der muliggør automatisk kalibrering af sensoren så ofte som muligt for at opnå hurtig respons fra hvert termisk pixel. FLIR Boson-objektivet har følgende specefikationer:

Spektrum: Langbølget infrarød: 8 til 14 mikrometer

Opløsning: 320x256 pixels

Pixelpitch: 12 mikrometer

Følsomhed: 0,05 °C

Brændvidde: 4,3 mm

HFOV: 50° (vandret synsvinkel) Frekvens: 20 Hz

Målelig temperaturområde: -40 °C til +150 °C

 
 
 

Klar på 55 sekunder

Nem at betjene

Kompakt og let, vejer ANAFI USA kun 500 g. ANAFI USA kan transporteres i en rygsæk eller et kuffert.

ANAFI USA er den mest kompakte drone i sin kategori inden for erhvervslivet og militærsektoren. ANAFI USA foldes ud på 3 sekunder. Dens propelblade-system reducerer dens omfang, modsat faste propelblade. Dronen kan være klar til at flyve på under 1 minut.

Det er muligt at sende og lande dne fra hånden så man hurtigt kan komme ud til opgaven. 

ANAFI USA har en IP53 rating som gør den regn og støv afvisende

Dronen kommer uden NFZ, hvilket vil sige den ikke er lukket i no fly zoner og kræver ikke oplåsning af disse for at flyve i områderne.

 
 
 
 
 
 
 

Trusted & Proven

Godkendt og brugt globalt

I dag anvendes og stoles der globalt på ANAFI USA af offentlige sikkerhedsorganer, regeringsmyndigheder, forsvarsorganisationer, førstehjælpspersonale og erhvervslivet.

ANAFI USA er en del af Defense Innovation Units (DIU) Blue sUAS-programmet, der har udviklet betroede leverandører og systemer til amerikanske regeringsorganer og forsvarsministeriet (DOD). ANAFI USA overholder NDAA og TAA

Parrot ANAFI Ai og Parrot ANAFI USA-droner kan naturligt lette fra enhver placering. Dronernes flyvningslogs (f.eks. flyvningssted og flyvningsdato) er en del af de følsomme data, der indsamles af dronerne. Parrots privatlivsfunktioner og politikker er fuldt i overensstemmelse med EU's databeskyttelsesforordning (GDPR)

Parrot integrerer WISeKeys Secure Elements for at undgå cybersikkerhedsårbarheder.

Parrots droner overholder FIPS140-2 og er CC EAL5+ certificeret.

"Secure Elements" beskytter dronens digitale identitet, forhindrer firmware- og datakompromittering og garanterer sikre forbindelser mellem controlleren og dronen - fra begge sider

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A2

ANVENDELSES MULIGHEDER OG KRAV

Droner med en startmasse på under 2 kg skal følge de operative regler, som gælder i kategorien A2. For at flyve Parrot ANAFI USA skal du have følgende:

  • Du skal være indehaver af A2-kompetencecertifikat
  • Droneflyvningen skal som minimum foregå 50 m fra mennesker
  • Dronen må flyve i en maksimal højde af 120 m over terræn
  • Dronebekendtgørelsens restriktioner skal efterleves
  • Flyver du om natten skal din drone kunne udsende et grønt blinkende lys, der nemt kan ses fra jorden, og gøre det let at skelne dronen fra bemandet luftfart
  • Du eller din organisation skal registreres som droneoperatør

Hvis du ønsker undervising i reglerne for droneflyvning under A2, anbefaler vi at tage vores online kompetencecertifikat kursus:

Kompetencecertifikat - Online

Det er en fordel at erhverve sig et STS-01-certifikat, da man så kan komme endnu tættere på mennekser i bymæssigt område

Information om STS-01