Beredskabet tester den nye Matrice 30T

Matrice 30T på besøg hos Københavns Beredskab

Igen er vi blevet overrasket over hvad teknologien fra DJI kan præstere! Den nye Matrice 30-serie er et sæt fantastiske droner. De er kompakte, kraftfulde og imponerende stabile i luften. Serien kommer i 2 forskellige udgaver. En med et termisk kamera, og en uden et termisk kamera. Begge med et kraftigt zoom kamera, vid vinklet kamera samt laser afstandsmåler. Matrice 30-serien ligner sin storebror Matrice 300 RTK rigtig meget, men har dog en verden til forskel. Matrice 30/Matrice 30T er en lille kompakt drone, til forskel for Matrice 300 RTK, som er en noget størrer maskine. De nye droner holder sig under 4kg men har stadig den samme vind resistens samt vandsikring. Matrice 300 RTK giver mulighed for montering af forskellige kameraer som for eksempel Lidar, højopløsningskamera, metangas detektor og meget mere. Det giver en stor frihed for folk som ville bruge deres drone til mere end en ting. Det har man ikke mulighed for på Matrice 30 serien. Det er et lukket system. Men i visse brancher såsom for Beredskabet eller Politiet, så alle disse muligheder ikke nødvendige. De har brug for en solid drone, som kan give et termisk og normalt RGB foto med en kraftig zoom. Og med et hurtigt og nemt setup kan de komme i luften når tiden er knap og alle sekunder tæller.

Matrice 30T er højproffesionel løsning til folk som Beredskabet, som skal være hurtigt i luften, med en drone der er skabt til de hårde opgaver med en driftsikkerhed der holder. Den tager under 40 sek fra den er pakket ned, til den er klar i luften. Det er virkelig et plus for Beredskabet, hvor tid er liv!

 

Matricen kommer også med en ny controller hvor der er en kæmpe stor skærm, som resultere i man meget tydeligere kan se hvad der sker. Der er kommet en del flere knapper på, som gør det muligt at benytte controlleren uden at skulle skifte greb da alt er inden for rækkevide og de er blevet lavet større og sidder med god afstand så de kan bruges med store handsker på for eksempel. Den er også blevet mere robust, og bedre at holde på. Der er kommet en masse nye gevind på bagsiden af den, som gør det muligt med forskellige sele systemer og montering på tripods for eksempel. En perfekt kombination af mulighederne fra den klassiske Cendence men med overskueligheden fra Smart Controlleren.

Beredskabet er umiddelbart meget possitive over denne nye drone fra DJI. De var imponeret over hvor kompakt den var, dens zoom og specielt den nye controller. Vi kan ikke andet end glæde os med stor forventing til at se, hvordan den nye Matrice 30-serie kommer til at vælte Enterprise serien.

Er du blevet nysgerrig på den nye Matrice? Tjek den ud på vores hjemmeside, og skriv endelig til os på en mail, hvis du har spørgsmål til den.