• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

ND2000 til Air 2s

På lager i webshop og butik
Sendes i dag ved bestilling før kl. 15
199 DKK
Inkl. moms

Forventet levering:

1 hverdag

Oversigt

Uovertruffen optik: Filteret fra Freewell 4K-serie optik er håndlavet nøjagtigt kompatibelt til brug med Air 2S Drone.

GimbalSafe: Freewell GimbalSafe-teknologi sikrer, at filterrammen gennemgår en streng letvægtstest, der ikke har nogen negativ effekt på din drone-kardan.

Belægning: Støvtæt, Skrattæt, Olietæt, Farve Neutral belægning sørger for, at du får det bedst mulige billede, mens du optager udendørs.

Hvad er inkluderet: ND2000

Opbevaringsbeskyttelse: Filteret leveres med et robust magnetisk filterhus

Udvalgte egenskaber

ND2000-filter, der er kompatibelt med Air 2S Drone, er et vigtigt tilbehør til luftfotografer, der ønsker at tage fantastiske og hypnotiserende optagelser med lang eksponering. Mens du forsøger at fotografere objekter i bevægelse (såsom strømmende vand, vandfald osv.) I et filmbillede, skal du have den naturlige 'sløring' bevægelse, som er altafgørende. Freewell ND2000-filteret, der er kompatibelt med Air 2S, er den perfekte måde at tilføje den ønskede filmeffekt til dine fotos, mens du bruger lange eksponeringsindstillinger.

· Effektiv i brug - ND2000-filteret, der er kompatibelt med Air 2S fra Freewell, er designet med en særlig stærk, men alligevel let aluminiumslegering, hvilket gør det ikke kun sikkert til brug uden nogen negativ indvirkning på kardan, men gør dem også holdbare nok til at modstå belastningen regelmæssig og hyppig brug.

· Perfekt til fotos - ND2000-filteret, der er kompatibelt med Air 2S, er designet til at hjælpe dig med at tage fotografier i filmkvalitet, ikke optagelser, når du ønsker at tage bevægelige objekter perfekt.

Kompatibel med
  • DJI Air 2S
Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk