ND1000-filter til Air 2S

På lager
3 stk. online
5 stk. i butikken
149 DKK
Inkl. moms
Forventet levering:
Oversigt

Uovertruffen optik: Filteret fra Freewell 4K-serie optik er håndlavet nøjagtigt kompatibelt til brug med Air 2S Drone.

GimbalSafe: Freewell GimbalSafe-teknologi sikrer, at filterrammen gennemgår en streng letvægtstest, der ikke har nogen negativ effekt på din drone-kardan.

Belægning: Støvtæt, Skrattæt, Olietæt, Farve Neutral belægning sørger for, at du får det bedst mulige billede, mens du optager udendørs.

Hvad er inkluderet: ND1000

Opbevaringsbeskyttelse: Filteret leveres med et robust magnetisk filterhus

Udvalgte egenskaber

ND1000-filter, der er kompatibelt med Air 2S Drone, er et vigtigt tilbehør til luftfotografer, der ønsker at tage fantastiske og hypnotiserende optagelser med lang eksponering. Mens du forsøger at fotografere objekter i bevægelse (såsom strømmende vand, vandfald osv.) I et filmbillede, skal du have den naturlige 'sløring' bevægelse, som er altafgørende. Freewell ND2000-filteret, der er kompatibelt med Air 2S, er den perfekte måde at tilføje den ønskede filmeffekt til dine fotos, mens du bruger lange eksponeringsindstillinger.

· Effektiv i brug - ND1000-filteret, der er kompatibelt med Air 2S fra Freewell, er designet med en særlig stærk, men alligevel let aluminiumslegering, hvilket gør det ikke kun sikkert til brug uden nogen negativ indvirkning på kardan, men gør dem også holdbare nok til at modstå belastningen regelmæssig og hyppig brug.

· Perfekt til fotos - ND1000-filteret, der er kompatibelt med Air 2S, er designet til at hjælpe dig med at tage fotografier i filmkvalitet, ikke optagelser, når du ønsker at tage bevægelige objekter perfekt.

Kompatibel med
  • DJI Air 2S