ND2000/1000 filtre til Mini 2/SE (2 pack)

På lager
7 stk. online
5 stk. i butikken
249 DKK
Inkl. moms
Forventet levering:
Oversigt

• Razor Sharp optisk glas, der bruges til at sikre luftbilleder i optimal kvalitet

• 16 lag Multicoated optiske glaslinsefiltre vandtætte, støvtætte, ridsefast, olietætte

• Ultra-let design med Freewell GIMBALSAFE-teknologi til jævn kalibrering

• Hvad er inkluderet: ND1000, ND2000 filtre

Udvalgte egenskaber

Long Exposure Filter Kit, der er kompatibelt med Mavic Mini / Mini 2 fra Freewell Gear, er den ideelle løsning for kommercielle filmskabere til at optage fantastiske optagelser med lang eksponering i biografkvalitet ved hjælp af deres Mavic Mini Drone. Det gør det ved at begrænse den mængde lys, der kan komme ind i kameralinsen og falde på kamerasensoren.Disse filtre er designet specielt til at give professionelle filmfotografe mulighed for at tage fantastiske billeder med lang eksponering.

Specifikation: ND1000 filter er designet til at give optagelser med lang eksponering, mens du filmer objekter i hurtig bevægelse eller filmer, mens du er på farten. Dette filter skærer effektivt lyset med 10 f-stop for at reducere lukkerhastigheden drastisk. Bortset fra at hjælpe dig med at få glatte og naturligt udseende optagelser, er dette filter også nyttigt for at forhindre objektivblænding, når du skyder mod solen. Det hjælper effektivt med at få perfekte toner og farver, når du filmer udendørs.

ND2000 filter er designet til at skære lyset med 11 f-stop. Formålet er at give naturlig sløring og mindske 'Jello' -effekten, der normalt ses på grund af kameraets rullende lukker, ideel til at minimere blænding af linser, der ofte ses, når man optager udendørs under meget lyse solrige forhold .

Kompatibel med
  • DJI Mavic Mini
  • DJI Mini 2
  • DJI Mini SE