ND-filter sæt til Action 2 (4 pack)

På lager
2 stk. online og i butik
499,00 DKK
Inkl. moms
Oversigt

DJI Action 2 Camera filtre standard day 4Pack er designet til dine behov fra overskyede dage til en normal solskinsdag. Denne pakke indeholder de 4 essentielle kameralinsefiltre, som ekspertfotografer ved, der ofte kræves, når du vil optage forbløffende kommercielle videoer i professionel kvalitet. Disse filtre arbejder for at give perfekte og krystalklare billeder i overskyet til lyse solrige lysforhold udendørs.

ND-filtrene (Neutral Density) er designet til at reducere mængden af ​​lys med 2x f-stop ved at ramme kamerasensoren, hvilket sænker kameraets lukkerhastighed.

Udvalgte egenskaber
• DJI Action 2 Camera ND8 Filter – Freewell Gear ND8-filteret, der er kompatibelt med DJI Action 2 Camera, er designet til at reducere mængden af ​​lys, der rammer kamerasensoren, hvilket sænker kameraets lukkerhastighed med 3 f-stop. Dette er yderst nyttigt til at tage realistiske og skarpe billeder, især under overskyet dagslys. • DJI Action 2 Camera ND16 Filter – ND16-filteret, der er kompatibelt med DJI Action 2 Camera fra Freewell Gear, reducerer mængden af ​​lys, der kommer ind i kameralinsen med 4 f-stop. Dette er nyttigt til at afbalancere billedet perfekt og fange skarpe optagelser under normale dagslysforhold. Udover at sænke din lukkerhastighed, er ND-filtrene også effektive til at undgå den uønskede 'jell-o'-effekt, som ofte ses i optagelser, der er optaget uden ND-filtre. • DJI Action 2 Camera ND32 Filter – ND32-filteret, der er kompatibelt med DJI Action 2 Camera, er ideelt egnet til meget lyse og solrige dagslysforhold. Filteret skærer lys, der falder på sensoren, med 5 f-stop, hvilket er enormt nyttigt til at fjerne 'Jello'en ' effekt set på grund af kameraets rullende lukker og giver en naturlig sløringsbevægelse til optagelserne. • DJI Action 2 Camera (PL) Polariser Filter – Dette filter er designet til at reducere den uønskede blænding, der ofte ses fra naturlige reflekterende overflader, såsom sne, vand og endda vinduer. Dette filter hjælper med at kontrollere farve og kontrast i landskabet ved at mindske lysstyrken på himlen og vandet.
Kompatibel med
  • DJI Action 2