Mikro Drone

På lager
1443 stk. online og i butik
249,00 DKK
Inkl. moms
 • Smooth flyvning
 • Kæmpe underholdningsværdi
 • Dansk manual
 • Holdbar drone
 • Indbygget propelbeskytter
 • Kan lave flips

Du behøver ikke være drone ekspert for at flyve med dem!

Vil du gerne være en dronepilot i absolut topklasse? Så er det nødvendigt, at du mestrer dine flyveteknikker og har dem på rygraden.

Hvis du aldrig har fløjet med en drone før, så er micro dronen det helt rigtige sted at starte.

Som nybegynder kan det være svært at gennemskue, hvad der er det rigtige valg for dig. Derfor har vi testet dronerne for dig.

Vi har lavet en video med en gennemgang af dronen, hvor du også kan se os forklare om dronen og flyve med den.

Vores micro drone er den perfekte begynderdrone.

 
 

God flyveteknik kan redde din DJI drone

Vi mener, at hvis du kan mestre at kontrollere denne lille Micro Drone, så kan du i hvert fald også kontrollere de større og mere avancerede droner. På den måde kan du øve dig med en mindre, billigere drone, der kan holde til det - inden du kaster dig ud i de større og mere avancerede platforme.

Ideen bag dronen er, at du får mulighed for at mestre dine flyveteknikker, og flyve uden højdekontrol og GPS - altså en ATTI-mode på "extra hard", hvor du også skal kompensere for flyvehøjden.

I starten vil det selvfølgelig være en udfordring, men i takt med, at du får rutinen, vil du kunne udføre komplicerede flyvemønstre med den lille maskine.

Det betyder samtidig, at hvis du pludselig oplever, at din DJI drone slår over i ATTI-mode på grund af manglende forbindelse til GPS-satellitter inde i byen, så har du styr på din flyveteknik - og får dronen sikkert i hus. En situation, der ellers kan resultere i et styrt med din dyre drone.

 

Bedre flyveteknik giver bedre billeder

Når du skal tage billeder eller udføre komplicerede flyvninger til videooptagelser, så hjælper det dig, at du har styr på din flyvning. Det aflaster dig, at du ikke skal bekymre dig om, hvordan dronen kommer fra A til B, samt hvordan du bedst muligt vinkler dronen i den ønskede vinkel.

I stedet kan du fokusere på alt det billedtekniske og have en større overblik over, hvordan du kommer hjem med præcis det materiale, som du gerne vil have.
 
 

 

Holdbarhed uden at gå på kompromis med flyveoplevelsen

Hvis du har prøvet at flyve med en mikrodrone før, kan det ofte være en kort fornøjelse, da du står over for et kedeligt dilemma. Enten flyver du uden propelbeskyttelse og risikerer at ødelægge dine propeller og motorer efter et styrt eller to. Eller også flyver du med propelbeskyttelse, men ødelægger aerodynamikken og flyveoplevelsen.

Med Micro Drone får du det bedste fra begge verdener. Dronen har integrerede propelbeskyttere på en måde, der stadig sikrer en glidende flyvning. Du får en uforstyrret flyveoplevelse, samtidig med at dronen kan tåle de tæsk, som en minidrone ofte får, når du øver dig. Den kan klare lidt af hvert, og du vil ikke opleve, at dronen konstant skal have udskiftet propeller, motorer osv.

Du slipper dog ikke for en lille IMU-kalibrering en gang imellem efter et slemt styrt.

 

Vedligehold dine flyvekompetencer hjemme i stuen

Når du skal ud og flyve med de større modeller, er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke er for "rusten". Med alle de regler, vi har i Danmark, er det ikke altid lige nemt at komme ud og få træning inden en vigtig operation.

Med Micro Drone kan du træne hjemme i stuen og holde dine færdigheder ved lige.

 
 

Dansk manual inkluderet

 Vores teknikere har lavet en udførlig dansk manual, der giver dig alt den nødvendige information på få sider, som du skal bruge for at betjene produktet.

Manualen er enkelt formuleret og hjælper dig igang, samt forklarer dig, hvordan dronen styres, og hvordan du kalibrerer dronen efter mindre styrt.

 

Pakken indeholder:

1x Quadcopter
1x Batteri
1x Fjernkontrol
1x USB-opladerkabel
1x Dansk manual
4x Ekstrapropeller

Bemærk! Bør kun oplades via et computer USB-stik eller med en oplader på 1,0A. Fjernkontrollen bruger 2x 1,5V AA-batterier. Batterier til fjernkontrollen er ikke inkluderet.

 

Ofte stillede spørgsmål

 •  Skal man bruge certifikat til denne drone?

   Nej, da dronen er under 250 gram kræver den ikke certifikat.
 •  Skal man registrere sig som droneoperatør?

   Nej.
 •  Skal man have ansvarsforsikring til denne drone?

   Nej.
 •  Kan man flyve både inde og ude? 

   Dronen er beregnet til indendørs brug, hvis du vil flyve udendørs anbefaler vi at du kigger mod de større modeller i DJI-Mini, Air eller Mavic serien.