BLACK WEEK ER I GANG - SE TILBUD HER.

Mikro Drone + Gratis donering af Mikro Drone til Rigshospitalets børneafdeling

På lager
2783 stk. online
84 stk. i butikken
SPAR 100 DKK Tilbudspris 149 DKK
Inkl. moms
Forventet levering:

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

Micro Drone er designet til både at flyve smooth og samtidig være så holdbar, at den kan klare de fleste indendørs styrt uden nogle former for skavanker. Micro Drone er den perfekte begynder-drone, der både giver en enorm underholdningsværdi og samtidig giver dig flyvekompetencer til at kunne mestre selv de helt store dronemodeller fra DJI

Anvendelsesmuligheder

Micro Drone er både perfekt til dig, der gerne vil i gang med at flyve med droner - og til dig, der gerne vil blive en bedre og mere stabil dronepilot. Flyvning med denne lille model skærper dine flyvekompetencer, hvilket aflaster dig, hvis du engang skal ud og udføre professionelle droneoperationer

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

  • Fordele Lille øvedrone med dansk manual
  • Fordele Holdbar
  • Fordele 360 flip
  • Fordele 5-8 minutters flyvetid

Udfordringer

  • Ulemper Bør kun flyve indendørs
  • Ulemper 15-20 minutters opladning

Samlet vurdering

" Fremragende "

4,2/5 stjerner

Du behøver ikke være drone ekspert for at flyve med dem!

Vil du gerne være en dronepilot i absolut topklasse? Så er det nødvendigt, at du mestrer dine flyveteknikker og har dem på rygraden.

Hvis du aldrig har fløjet med en drone før, så er Micro Dronen det helt rigtige sted at starte. Som nybegynder med droner kan det være svært, at gennemskue hvad der er det rigtige valg for dig. Så derfor har vi fået Camilla til at teste dronerne for dig.

Camilla er selv nybegynder når det kommer til droner. Vi har derfor lavet en video af gennemgang af dronen, hvor du også kan se Camilla forklare om dronen og flyve med den.

Micro Drone er den perfekte begynder-drone

God flyveteknik kan redde din DJI drone

Vi mener, at hvis du kan mestre at kontrollere denne lille Micro Drone, så kan du i hvert fald også kontrollere de større og mere avancerede droner. På den måde kan du øve dig med en mindre, billigere drone, der kan holde til det - inden du kaster dig ud i de større og mere avancerede platforme.

Ideen bag dronen er, at du får mulighed for at mestre dine flyveteknikker, og flyve uden højdekontrol og GPS - altså en ATTI-mode på “extra hard”, hvor du også skal kompensere for flyvehøjden.

I starten vil det selvfølgelig være en udfordring, men i takt med, at du får rutinen, så vil du kunne udføre komplicerede flyvemønstre med den lille maskine.

Det betyder samtidig, at hvis du pludselig oplever, at din DJI drone slår over i ATTI-mode på grund af manglende forbindelse til GPS-satellitter inde i byen, så har du styr på din flyveteknik - og får dronen sikkert i hus. En situation, der ellers kan resultere i et styrt med din dyre drone.

Front
Bedre flyveteknik giver bedre billeder

Når du skal tage billeder eller udføre komplicerede flyvninger til video-skud, så hjælper det dig, at du har styr på din flyvning. Det aflaster dig, at du ikke skal bekymre dig om, hvor dronen kommer fra A til B, samt hvordan du bedst muligt vinkler dronen i den ønskede vinkel.

I stedet kan du fokusere på alt det billed-tekniske og har en større overblik, hvordan du kommer hjem med præcis det materiale, som du gerne vil have.

Fjernkontrol
Holdbarhed uden at gå på kompromis med flyveoplevelsen

Hvis du har prøvet at flyve en mikrodrone før, så bliver det i mange tilfælde en relativ kort fornøjelse, da du står i et kedeligt dilemma. Enten så flyver du uden propelbeskytter, og ødelægger dine propeller og motorer efter et styrt eller to. Alternativt flyver du med propelbeskytter, men får spoleret aerodynamikken og flyveoplevelsen.

Med Micro Drone® får du det bedste fra begge lejre. Dronen er integreret propelbeskyttere på en sådan måde, at den stadig flyver “smooth”. Du får en uspoleret flyveoplevelse, men samtidig en drone, der kan tåle de tæsk, som en minidrone får, når du skal øve dig. Den kan tåle lidt af hvert, og du vil ikke opleve, at dronen konstant skal have skiftet propeller, motor osv.

Du slipper dog ikke fra en lille IMU kalibrering en gang imellem efter et slemt styrt.

Micro drone med propelbeskytter
Vedligehold dine flyvekompetencer hjemme i stuen

Når du skal ud og flyve med de større modeller, så er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke er for “rusten”. Med alle de regler vi har i Danmark, så er det ikke altid lige nemt at tage ud og få træning inden en vigtig operation.

Med Micro Drone® kan du træne hjemme i stuen og holde dine kompetencer ved lige - selv når vejret ikke er til det.

Micro Drone kassen
Dansk manual inkluderet

Vores teknikere har lavet en udførlig dansk manual, der giver dig alt den nødvendige information på få sider, som du skal bruge for at betjene produktet. Manualen er enkelt formuleret og hjælper dig igang, samt forklarer dig, hvordan dronen styres, og hvordan du kalibrerer dronen efter mindre styrt.

Dansk manual inkluderet
Pakken indeholder:

1x Quadcopter
1x Batteri
1x Fjernkontrol
1x USB-opladerkabel
1x Dansk manual
4x Ekstrapropeller

Bemærk! Bør kun oplades via et computer USB stik eller med en oplader på 1,0A. Fjernkontrollen bruger 2x 1.5V AA batterier. Batterier til fjernkontrol er ikke inkluderet.

Micro drone med tilbehør