DJI Mavic 3 Pro inkl. DJI RC

På lager
9 stk. online og i butik
16.490,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis

Fokus på inspiration

DJI Mavic 3-serien har næste niveau af billedydelse. Mavic 3 Pro's triple-kamerasystem indleder en ny æra af kameradroner ved at have tre sensorer og linser med forskellige brændvidder.

Udstyret med et Hasselblad kamera og dobbelt telekamera er Mavic 3 Pro en triple-kamera drone, der låser op for nye optageperspektiver, så du kan omfavne kreativ frihed yderligere, fange fascinerende sceneri, udforske fotografisk storytelling og skabe filmiske mesterværker.
 

Uovertruffen kamerasystem

Et kamera, tre linser og uendelig fantasi. Mavic 3 Pro kan med sit triple-kamerasystem med forskellige brændvidder opnå et endnu rigere kameraskrift og fuldt ud udtrykke kreativitet med overlegne multi-scenarie kapaciteter.

Du kan trykke på skærmen for at skifte mellem forskellige brændvidder og nemt inkorporere forskellige kompositionsstile til forskellige scenarier. Omsæt din inspiration til opfindsomhed med den forbedrede effektivitet af tri-kamera luftfotografi.

 

 
 

Hasselblad kamera

Med arven fra 4/3 CMOS Hasselblad kameraet i Mavic 3-serien, er Mavic 3 Pro det næste skridt for professionel kreativitet. Hasselblad kameraet understøtter optagelse af 12-bit RAW-billeder med en naturlig dynamisk rækkevidde på op til 12,8 stop, hvilket præsenterer uforglemmelige billeddetaljer.

Da Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) nøjagtigt genskaber farverne, som det menneskelige øje opfatter, kan man få imponerende optagelser uden behov for tung postproduktion eller komplekse farveindstillinger.

 
 
 

Professionelle video specefikationer 

Den nye 10-bit D-Log M farvetilstand understøtter optagelse af op til én milliard farver. Selv i højt kontrastfyldte scenarier, som solopgange og solnedgange, leverer den naturlige farveafstamning med delikate detaljer for en fuld-spektrum visuel oplevelse.

Derudover reducerer D-Log M-tilstanden sværhedsgraden af farvegradering, så du kan nyde effektiv postproduktion uden at miste kvalitet eller billedklarhed.

Det medium tele-kamera passer til forskellige temaer og scener. Det komprimerer dybdeskarpheden og fokus for at fremhæve motivet og skabe et stærkt visuelt tyngdepunkt, der giver kamerabevægelse en unik følelse af rum. Bare fokuser på inspirationen, og lad Mavic 3 Pro udføre en koncert af lys og skygge foran dine øjne.
 

 

Nu med Medium Telekamera

Det nye mellemstore telekamera passer til forskellige temaer og scener. Det komprimerer dybdeskarpheden og fokuserer på at fremhæve motivet og skabe et robust visuelt tyngdepunkt, hvilket giver kamerabevægelsen en unik fornemmelse af rum. Bare fokuser på inspirationen, og lad Mavic 3 Pro udføre en koncert af lys og skygge foran dine øjne.

Det nye kamera kommer blandt andet med disse specefikationer:

- 70mm eq.
- 3x Optical Zoom
- f/2.8
- 48 MP

 
 
 

Mavic 3 Pro Cine - Kommer med Apple ProRes 

Mavic 3 Pro Cine giver omfattende muligheder for professionelle skabere. Alle tre kameraer understøtter kodning af Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422 og Apple ProRes 422 LT.

DJI Mavic 3 Pro Cine har også en indbygget 1TB SSD og en 10Gbps light-speed datakabel for at lette professionel kreativitet yderligere.

 

 
 

Intelligente funktioner

 

Hasselblad-kameraet og medium tele-kameraet i Mavic 3 Pro understøtter FocusTrack, som inkluderer flere sporingsformer som ActiveTrack 5.0, Spotlight og Point of Interest. Disse tilstande tillader stabile sporingsbilleder i flere retninger, hvilket gør det lettere at fange dynamisk optagelser.

 

Tryk for at aktivere MasterShots, og Mavic 3 Pro vil automatisk tage, redigere, tilføje lydspor og generere filmisk optagelse bagefter.

 

QuickShots er en funktion på Mavic 3 Pro, som giver mulighed for at udføre forskellige kamerabevægelser som Dronie, Rocket, Circle og Helix.

 

Mavic 3 Pro er i stand til at fange et 100MP tabsløst panorama-foto uden behov for efterbehandling. Denne funktion gør det muligt for dronen at fange fantastiske panoramabilleder af landskaber.

 

 

Overfør billeder og videoer til din smartphone uden at tilslutte fjernbetjeningen.

 

 

Opret trådløs forbindelse mellem Mavic 3 Pro og LightCut-appen på din telefon for hurtig forhåndsvisning af klip og AI-baseret One-Tap Edit uden at downloade optagelserne, og spar lagerplads på din telefon. Prøv skabeloner, der er specielt lavet til MasterShots og skab enestående luftvideoer, der imponerer og begejstrer, uden besvær.

Anvendelses muligheder og krav

C2 mærke

Den nye Mavic 3 Pro kommer med C2 mærke fra starten af. 

Det vil blandt andet sige at du skal tage et A1/A3 + A2 for at kunne flyve lovpligtigt med den.

Når man har erhvervet sig et A2-certifikat må du følgende: 

  • Du må flyve i by- og landområder.
  • Du må flyve med en sikkerhedsafstand på 30m til mennesker
  • Du må flyve inden for synsvidde.
  • Du må flyve op til 120 m over terræn.
  • Du må flyve med en hastighed på op til 19 m/s.
  • Ved natflyvning skal din drone være udstyret med et grønt blinkende lys, der nemt kan ses fra jorden, for at adskille den fra bemandet luftfart. 

Der er en fordel ved at erhverve sig et STS-01-certifikat, da man så kan komme endnu tættere på mennekser i bymæssigt område

Information om STS-01

 
 
 
 
 

 

 

Her kan du se hvad der er i pakken: