• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

Lukkede kursus-hold - Vi kommer ud til jer og underviser.

Er I flere potentielle dronepiloter i samme virksomhed, der ønsker dronebeviser?

Tilmeld din virksomhed et lukket dronekursus, og få det skræddersyet til jeres behov. Vi tilbyder lukkede hold til din virksomhed, så du kan sikre, at dine medarbejder får en mere fokuseret undervisning, specifikt rettet mod jeres udfordringer og behov.

Personlig undervisning

På et lukket hold er det udelukkende din virksomhed, der deltager. Det vil typisk være mindre hold, hvor der er mere tid til sparring mellem underviseren og kursisterne.

Undervisningen bliver samtidig mere jordnær og underviseren får mulighed for at være mere opmærksom på niveauerne hos de enkelt deltagere for at sikre, at alle er med.

Skræddersyet undervisning

Selvom at de overordnede linjer for undervisningen er fastlagt af Trafik- Bygge- og Boligstyrelsen, så er det samtidigt muligt for vores undervisere at tilpasse undervisningen og de tilhørende cases, således at de tager udgangspunkt i lige netop de opgaver og udfordringer som jeres virksomhed kan komme ud for, når I arbejder med droner.

Det kan enten være filmproduktioner, inspektioner, 3D-mapping, landbrug eller noget helt andet.

Varighed og pris

Prisen på dronebevis-kurset afhænger først og fremmeste af, hvilken dronekategori, der ønskes bevis til, da 1A-beviset er på to undervisningsdage, hvor 1B og 2-beviset er på tre undervisningsdage.

Der er medfølger samtidig noget administration samt en kursuspakke til hver deltagere, så antallet af deltagere er samtidig også et - dog mindre signifikant - parameter, når det gælder prisen.

Som udgangspunkt, kan vi tilbyde et dronebevis-kursus på et lukket hold til.

  • Kategori 1A: 34.999 DKK ekskl. moms
  • Kategori 1B / 2: 44.999 DKK ekskl. moms

Disse priser er med udgangspunkt i, at der er mellem 1 - 8 personer.

kontakt os hvis du er interesseret i at høre nærmere, så laver vi et tilbud til dig