• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

Leje af droner på dronebevis-kurset

Står du i en situation, hvor du skal deltage på det store 3-dages dronebevis-kursus, men ikke har en drone til rådighed?

Vi tilbyder at leje droner ud til kursister, der ønsker at deltage på den praktiske flyvedag. I den forbindelse har du mulighed for at få et klargjort og opdateret drone-setup til rådighed med ekstra oplader og batterier, så du kan få det meste ud af din flyvetræning.

Almindelig leje-drone

Hvis du ønsker at modtage træningen på flyvedagen således, at du blot mangler at gå til flyveprøven, så kan du leje en Phantom 3 eller 4 med to ekstra-batterier og en oplader for 399 DKK ekskl. moms på kursusdagen. Det er garanteret, at vi har en Phantom til rådighed. Flyveprøven kan så tages ved en senere lejlighed, når du har anskaffet dig en kategori 1B-drone.

Lejedrone til kategori 1B

Hvis du ønsker at leje en Inspire 1 (til kategori 1B), så koster det 399 DKK ekskl. moms pr. dag. Det er påkrævet, at du minimum lejer den i 3 dage. Du kan vælge at gå til prøve med den på flyvedagen og aflevere den tilbage efterfølgende.

Oplysninger om lejedrone til kategori 1B

Husk at det ikke nødvendigvis er en fordel at tage et dronebevis til en droneklasse, som er tungere end den drone, som du flyver med i praksis. Der er nemlig et krav fra Trafik- og Byggestyrelsen, der lyder, at du skal vedligeholde dit dronebevis med minimum 3 timers flyvning hvert år med en drone, der matcher det dronebevis, som du har taget. Hvis du ikke flyver med en Inspire 1 til dagligt, men blot en Phantom 4, så er det nødvendigvis ikke smart at leje en Inspire 1 til dronebevis 1B, da du ikke har adgang til at flyve med den.

Vi anbefaler

På grund af kravet om vedligeholdelse, så anbefaler vi altid, at du lejer en mindre drone til flyvedagen, hvis du ikke har nogen drone - og venter med at gå til flyveprøve til du har dine egen kategori 1B eller 2-drone. Det anbefaler vi også fordi det ikke er sikkert, at du bliver god nok til at flyve den tungere drone på 3 dage til, at du faktisk kan være sikker på at bestå flyveprøven.