Leasing af droner til virksomheder

Vi tilbyder attraktive leasingaftaler til virksomheder, der ikke ønsker at betale det fulde beløb på købstidspunktet.

Fordelen ved leasing er, at man ikke behøver at betale det fulde beløb ved købstidspunktet. Med denne leasingaftale får man brugsretten til en drone og/eller udstyr, der lejes gennem en finansinstitution.

For at få en leasingaftale skal ordren være på minimum 30.000 kr. Er ordren mindre, henviser vi til vores finansieringspartner, SparXpres, som tilbyder to forskellige slags lån.

For uddybende spørgsmål vedrørende leasing, henviser vi til vores samarbejdspartner, Grenke leasing.


Kontaktoplysninger til Grenke leasing

Telefon: 44 52 88 10
E-mail: service@grenke.dk


Godkendelsestid

Efter en leasingansøgning går der typisk et par timer indenfor almindelig kontortid før, du får svar. Det betyder, at du ofte vil modtage produktet dagen efter, såfremt ansøgningen godkendes af finansinstitutionen. Som udgangspunkt kan vi tilbyde:

Behandling indenfor 24 timer*
Enkle procedurer
Fornuftige priser
*) Såfremt vi har modtaget alle ønskede dokumenter


Ved leasingaftalens udløb

Ved en leasingaftale er der faste vilkår og ingen slutbetaling ved leasingaftalens udløb. Kunden har tre mulige valg, når leasngaftalen udløber:

  1. Returnering - Kunden returnerer udstyret og investerer igen.
  2. Køb - Kunden overtager udstyret til en pris på 10% af den samlede købssum.
  3. Forlængelse - Kunden beholder udstyret ud over den oprindeligt aftalte leasingperiode og fortsætter med at betale leasingafgift.

Medfølgende forsikring af dronen og udstyret

Der medfølger en forsikring af dronen og udstyret med vores leasingaftale. Denne forsikring dækker, hvis du ødelægger eller beskadiger produktet - både ved transport eller under operationer. Denne forsikring er udelukkende tilgængelig gennem en leasingaftale. Forsikringen har en selvrisiko på 2000 DKK ekskl moms.

Forsikringen er kun gældende, såfremt der flyves indenfor gældende love og regler.


Priser på leasing

Der betales en fast rate i en given periode på mellem 15 - 60 måneder. Det månedlige afdrag er afhængigt af beløbet for det leasede produkt. Der skal gøres opmærksom på, at der forekommer et opstartsgebyr fra 1200 DKK ekskl. moms ved opstart af leasingaftalen, samt en årlig præmie på 8.5% af det samlede beløb.

I det følgende ses en prisoversigt over hvad man skal betale pr. måned, afhængigt af hvor lang en periode det ønskes at aftalen skal løbe over. Bemærk at priserne er angivet som månedlige priser, men betalingen opkræves pr. kvartal. Ønskes der månedlig betaling, opkræves et gebyr på 125 pr. betaling. Priserne er uden moms.


Leasingbeløb på 50.000 kroner

24 måneder: 2345 DKK pr. måned
36 måneder: 1630 DKK pr. måned
48 måneder: 1260 DKK pr. måned
54 måneder: 1235 DKK pr. måned
60 måneder: 1100 DKK pr. måned

Få et tilbud på leasing

Kontakt os på telefon eller email, så vil vi lave et tilbud til dig og give dig et overskueligt overblik over dine muligheder:

E-mail: besked@droner.dk
Telefon: (+45) 60 54 00 00

Telefontid: Alle hverdage mellem 09:00-16:00
Mailbesvarelse: Hurtigst muligt indenfor samme dag