Den fysiske butik holder lukket i uge 26. Webshop og ordrer sendes som normalt.

Lær at flyve med droner på 2 timer (bog)

Forventes leveret 01/06-2022
299 DKK
Inkl. moms

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

Vil du lære at flyve en drone som de professionelle? Og vil du have landets førende eksperter med på sidelinjen, mens du flyver? Så har vi lavet en bog, der er noget for dig! Du undgår alle de værste begynderfejl og får en grundig forståelse af, hvordan dronen virker og kontrolleres.

Anvendelsesmuligheder

Bogen er ikke kun til nybegyndere. Vi har krydret det hele med eksperternes bedste tips, hvor selv de øvede dronepiloter også kan lære et trick eller to. Bogen indeholder alt, hvad du skal vide for at flyve sikkert med din drone, sætte udstyret korrekt op, træne dig op til en professionel dronepilot, og hvordan du fremmer æstetikken i dine droneoptagelser.

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

  • Fordele Ekspertgennemgang
  • Fordele Lær at flyve på 2 timer
  • Fordele Nem at følge med
  • Fordele Let læseligt og forståeligt

Samlet vurdering

" Fremragende "

5/5 stjerner

Lær at flyve med eksperterne på sidelinjen

Har du lige købt en drone - og vil du gerne have den bedste start? Eller har du allerede fløjet lidt med droner og søger inspiration fra nogle, der stort set ikke har lavet andet end at flyve med droner i de sidste 7 år? Så bør du tage et kig på dronebogen "Lær at flyve med droner på 2 timer".

Vi har samlet alt den viden, som du skal have for at flyve sikkert - uanset om du er nybegynder eller rutineret. Du lærer alle tricksne fra starten af - og vi har givet det hele lidt ekstra krydderi, så selv de øvede kan lære en ting eller to.

Med denne bog får du den bedste start i dronebranchen med en gylden mulighed for at lære at flyve med danmarks bedste dronepiloter på sidelinjen.

Lær de basale ting om droneflyvning - i et sprog så alle kan forstå det

Vi starter fra bunden med fjernbetjeningen - og hvad de forskellige knapper gør. Så arbejder vi også videre gennem teknikken og den korrekte opsætning af udstyret. Vi kommer ind på, hvordan dronen flyver og hvordan du udfører forskellige flyvemønstre, samt hvad du skal være særligt opmærksom på. Du får en masse gode tips og tricks henad vejen, som selv de øvede kan tage med i bagagen. Til sidste afsluter vi med et træningsprogram, så du kan træne dig op til at flyve som en professionel.

Kend din fjernkontrol og den bedste opsætning til professionel flyvning

Det er vigtigt, at du kender de basale funktioner på fjernkontrollen. Men for at du kan gå skridtet videre og flyve som en professionel, så skal du også kende de mere nørdede opsætninger. Du kan spare en masse kommandoer ved at pre-indstille din fjernkontrol og der er mange interessante finjusteringer, der gør, at dine optagelser løfter sig over gennemsnittet.

Du får nogle pre-sets fra eksperterne, der hjælper dig med at lave pænere droneskud og mere rolige optagelser til dine inspektioner. Og selvfølgelig lærer du, hvordan man opsætter dronen til "Sport-mode Extreme", hvor du virkelig kan give dronen gas!

Professionelt træningsprogram udviklet af specialister

Sådan træner du dig op til at flyve professionelt.

Eksperter har siden de første modelly udviklet et særligt træningsforløb, der har vist sig at være det mest effektive, når det kommer til præcisionsflyvning og retningsforståelse.

Dette effektive træningsprogram præsenterer vi sammen med en række tips og tricks , der hjælper dig igennem de forskellige øvelser med Danmarks førende eksperter på sidelinjen

Dette program kan ligeledes implementeres i din virksomhed, når nye dronepiloter skal oplæres.