Den specifikke kategori

Få undervisning og tilladelse til at flyve tæt på mennesker og bygninger

Kurset giver mulighed for at flyve droner fra 0-25kg tæt på mennesker og bygninger.

Tættere på mennesker

Med legacy og C-mærket droner

Tættere på bygninger

Med legacy og C-mærket droner

Planlæg en flyvning

Efter lovgivningen

Få certifikatet på plads

Flyv lovligt i Danmark

Få den rigtige undervisning og tilladelse

Droner over 500 gram skal holde mindst 50 meters afstand til mennesker. Efter dette kursus kan du komme helt ned til 20 meter afstand til personer.

De teoretiske dage afsluttes med en prøve. Efter beståelse af teoriprøve og af den praktiske prøve, vil du modtage et certifikat og diplom.

Fysisk kursus på 3 dage

To dage med teoretisk undervisning - afsluttes med en teoriprøve.
Én dag med praktisk flyvning - afsluttes med en flyveprøve.

Vil du flyve tæt på mennesker og bygninger med droner?

Så skal du have et certifikat til den specifikke kategori. Med certifikatet får du tilladelse til at flyve med droner i den specifikke kategori på mellem 0 - 25 kg. Her kan du udføre mange droneflyvninger. Der findes to certifikater - nemlig STS-01, og PDRA-S01. Forskellen på certifikaterne er om dronen har et C-mærke (STS-01) eller ikke her et C-mærke (PDRA-S01).

Med dette kursus vil du modtage kompetencerne til at flyve tæt på mennesker og bygninger med både C-mærket droner og ikke C-mærket droner (legacy-droner).

Fysisk kursus

I Jylland eller Sjælland

Undervisning af piloter

Førende undervisere

Afsæt i virkelige scenarier

Case-baseret undervisning

Udarbejdet pensum

Så alle kan forstå det

Kursus i STS-01/PDRA-S01

Få teorien og praktisk af eksperter fra Droner.dk

Forstå reglerne - og lær hvordan du skal flyve efter STS og PDRA i Danmark og EU

Spørgsmål og svar

STS står for standardscenarie og betyder at man må flyve efter de regler der er beskrevet i scenariet efter endt uddannelse. Dog er det kun med droner med C-mærke. Derfor finder der også PDRA som står for Pre defined Risk Assessment, som gør at man må flyve med legacy-droner (droner uden C-mærke) efter samme vilkår som STS.

Både teori og praktisk flyvning er med fysisk fremmøde og fordeler sig over tre dage. Derfor skal du både vælge hvornår du vil modtage to dages teoretisk undervisning, og hvornår det passer dig at tage den sidste fysiske flyvedag.

STS-01/PDRA-S01-certifikat gælder i alle EU-lande inkl. Norge, Liechtenstein, Schweiz og Island. Du skal dog altid orientere dig i den nationale lovgivning i det pågældende land.