Webshop-ordre afsendes som normalt - Fysisk butik er lukket, men åben for afhentninger efter aftale
 • Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
 • Dag-til-dag levering
 • Prismatch

Kuffert med hjul til Phantom 4

Ikke på lager
Levering 1-2 uger
3.499 DKK
Inkl. moms

Fragt:

Forventet levering:

Finansering:

Gratis

Levering 1-2 uger

Opdel din betaling

Introduktion

Denne kuffert passer til DJI Phantom 4 Serien. Det er et den ubestridte bedste kuffert, som du kan få på markedet og er designet specielt til DJI Phantom 4 Serien.

Skummet der anvendes, er af fineste kvalitet som normalt ikke bruges til forbrugermarkedet men til militært brug, da det er meget slidsstærkt og holdbart. Der er livsgaranti på denne kuffert, og hvis nogle af delene skulle gå i stykker vil de blive erstattet

Der er masser af ekstraplads til dit specialudstyr, og der kan være tre ekstra-batterier til Phantom 4.

Højeste kvalitet

Denne kuffert er af bedste kvalitet, og den vil kunne stå sin prøve. Din DJI Phantom 4 vil være sikker både ved opbevaring i hjemmet og under transport. Kufferten er tilmed vandtæt, lufttæt og hårdfør. Skummet er sprøjtestøbt og dens vandtætte etuie er konstrueret af ultra stærkt polypropylen. Desuden er den modstandsdygtig over for korrosion og slåskader.

Denne kuffert egner sig til den professionelle eller hobbyister som vil sikre sin drone i lang tid.

Interiør

 • 1 DJI Phantom 4 med gimbal og kamera
 • 1 Phantom 4-oplader
 • 3 Batterier
 • 4 Propelbeskyttere (ikke monteret)
 • 1 Fjernbetjening med smartphone-holder
 • 4 Ekstra propeller (op til 24,1 cm)
 • 4 Ekstra motorer

I denne kuffert finder du det bedst skum på markedet. Dette skum er formstøbt og ikke plugskum. Polyethylen-skummet er et materiale der er er utrolig rigidt, og er temperatur- og fugt-resistent . Det er let med meget stærkt, fleksibelt, kemisk modstandsdygtig og olieafvisende

Skummet vil altid beholde sin form, selv om det bliver belastet af tunge ting i løbet af en længere periode

Eksteriør

Denne kuffert er støbt i meget stærkt polypropylen og er vand- og luft-tæt. Den er desuden også resistent overfor UV, opløsningsmidler, svamp, og hård ekstern belastning.

Nem transport med hjul

Kuffeteren kommer med hjul, så den er nem at transportere. Trolley-grebet er desuden forstærket så det kan modstå vrid og hårde bevægelser.

Hvis du skal rejse med fly og have din Phantom med, kan du have denne kuffert med som håndbaggage. Størrelsen er inden for standardmålene for håndbaggage.

Mål

 • - Bredde: 392 mm
 • - Højde: 229 mm
 • - Længe: 517 mm

Guide til transport af droner

Rygsæk

Fordelen ved rygsækken er, at den er prisefficient beskyttelse af din drone og udstyr. Samtidig givere den dig fleksibilitet på dine operationer i forhold til, at du hurtigt kan pakke dronen ind og ud igen, når du skal bruge den. Rygsækken kan anbefales til dig, der ønsker en sikker transport af dit udstyr under indenrigstransport.

 

Kuffert

En kuffert-løsning er et tungere setup, der vejere mere, men er tilgengæld mere sikker, da beskyttelses plastet er tykkere. Man anbefaler derfor kufferter til uderigstransport, hvis man gerne vil være ekstra sikker på, at udstyret er intakt efter en flyvetur.

Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk