Vent venligst ...

Varen er lagt i kurven
{{var product.name}}
Continue shopping
View cart & checkout
Kuffert til Phantom 3

Kuffert til Phantom 3

Med kufferten får du:
 • Vand- og stødsikker transport
 • Professionel kuffert
 • Designet til DJI Phantom 3
 • Livsgaranti
 • Ikke på lager

Ønsker du at høre mere om produktet?

+45 53 53 48 37

info@droner.dk

SKU: Kuffert-P3
2999
2.999 DKK

Gratis fragt

Ved køb over 1.000 DKK

Eget servicecenter

Vi reparerer alt

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kunderservice

5 stjerner på TrustPilot

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Introduktion

Denne kuffert til DJI Phantom 3 er fra mærket Action Cases, der er altid er kendetegnet ved meget høj kvalitet. Det er den ubestridte bedste kuffert, som du kan få på markedet og er designet specielt til DJI Phantom 3 Professional og DJI Phantom 3 Advanced. Begge modeller passer til denne kuffert, og du behøver ikke at afmontere propeller eller ekstraudstyr på fjernkontrollen for at få plads, da skummet allerede er formskåret til dette.

Skummet der anvendes, er af fineste kvalitet som normalt ikke bruges til forbrugermarkedet men til militært brug, da det er meget slidsstærkt og holdbart. Der er livsgaranti på denne kuffert, og hvis nogle af delene skulle gå i stykker vil de blive erstattet af producenten Action Cases uden omkostninger for dig.

Der er masser af ekstraplads til dit specialudstyr, og der kan være tre ekstra-batterier til Phantom 3.

Højeste kvalitet

Denne kuffert er af bedste kvalitet, og den vil kunne stå sin prøve. Din DJI Phantom 3 vil være sikker både ved opbevaring i hjemmet og under transport. Kufferten er tilmed vandtæt, lufttæt og hårdfør. Skummet er sprøjtestøbt og dens vandtætte etuie er konstrueret af ultra stærkt polypropylen. Desuden er den modstandsdygtig over for korrosion og slåskader.

Denne kuffert egner sig til din professionelle eller hobbyister som vil sikre sin drone i lang tid.

Kuffert i bedste kvalitet

Interiør

 • 1 DJI Phantom 3 med gimbal og kamera
 • 1 Phantom 3-oplader
 • 3 Batterier
 • 4 Propelbeskyttere (ikke monteret)
 • 1 Fjernbetjening med smartphone-holder
 • 4 Ekstra propeller (op til 24,1 cm)
 • 4 Ekstra motorer

I denne kuffert finder du det bedst skum på markedet. Dette skum er formstøbt og ikke plugskum. Polyethylen-skummet er et materiale der er utrolig rigidt, og er temperatur- og fugt-resistent . Det er let med meget stærkt, fleksibelt, kemisk modstandsdygtig og olieafvisende

Skummet vil altid beholde sin form, selv om det bliver belastet af tunge ting i løbet af en længere periode

Kvalitetsskum

Ekteriør

Denne kuffert er støbt i meget stærkt polypropylen og er vand- og luft-tæt. Den er desuden også resistent overfor UV, opløsningsmidler, svamp, og hård ekstern belastning.

Lavet i hård plast

Nem transport med hjul

Kuffeteren kommer med hjul, så den er nem at transportere. Trolley-grebet er desuden forstærket så det kan modstå vrid og hårde bevægelser.

Hvis du skal rejse med fly og have din Phantom med, kan du have denne kuffert med som håndbaggage. Størrelsen er inden for standardmålene for håndbaggage.

Nem at transportere

Mål

 • Bredde: 395 mm
 • Højde: 290 mm
 • Længe: 521 mm

Guide til transport af droner

Rygsæk

Fordelen ved rygsækken er, at den er prisefficient beskyttelse af din drone og udstyr. Samtidig givere den dig fleksibilitet på dine operationer i forhold til, at du hurtigt kan pakke dronen ind og ud igen, når du skal bruge den. Rygsækken kan anbefales til dig, der ønsker en sikker transport af dit udstyr under indenrigstransport.

 

Kuffert

En kuffert-løsning er et tungere setup, der vejere mere, men er tilgengæld mere sikker, da beskyttelses plastet er tykkere. Man anbefaler derfor kufferter til uderigstransport, hvis man gerne vil være ekstra sikker på, at udstyret er intakt efter en flyvetur.