• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

Forskellen på Mavic 2 Pro og Air 2S

Overvejer du en ny kompakt drone med et rigtig godt kamera, så er der lige nu to droner du kan overveje i prislejet 10.000 DKK. DJI Mavic 2 Pro og DJI Air 2S, er to droner der minder meget om hinanden, men dog har nogle forskelligheder. Den ene er ikke nødvendigvis bedre end den anden, men de forskellige modeller opfylder forskelligt behov. I den her oversigt vil du kunne se forskellen på de to modeller og derved finde ud af om hvilken model der er bedst til at opfylde dine behov. Først og fremmest er kameraet på de to modeller meget lig hinanden, men med nogle væsenlige forskelle. Begge kamera tager 20mp 10bit billeder. Forskellen ligger i blænden og videoopløsningen

 

 Kamera

  Mavic 2 Pro Air 2S
Video 4K 5,4K
Blænde Variable f2,8-f11 Fast: 2,8
Brændevidde 35mm 35mm
FOV  77° 88°

Den nye Air 2S har bedre opløsning på video-delen, så hvis dit behov for at kunne skyde i højere oplæsning end 4K er den nye drone interessant for dig. Dog er kameraet på den ældre Mavic 2 Pro mere professionelt da du kan styre blænden i kameraet. Det gør at du bedre kan finjurstere lysindfaldet for at forbedre eksponeringen og optimere lukkerhastigheden. 

Sensorer

Mavic 2 Pro har flere antikollasionssensorer. Især dem på siden øger sikkerheden ved automatiske flyvninger eller flyvning i fx tripod mode. Disse sidesensorer findes ikke på den nye Air 2S, så der skal flyves lidt mere varsomt til siderne. Hvis dit behov for at der er antikollosionssensorer i siderne på din drone er Mavic 2 Pro værd at overveje.

  Mavic 2 Pro Air 2S
Front Ja Ja
Bagud Ja Ja
Nedad Ja Ja
Opad Ja Ja
Siden Ja Nej

Rækkevidde

I praktisk er rækkevidden ens på de to maskiner. Dog har den nye Air 2S OcuSync 3,0 hvor Mavic 2 Pro har 2,0. Det betyder at Air 2S nok bliver kompatibel med DJI FPV Goggles. Det er dog ikke bekræftet hvornår de kommer til at virke.

  Mavic 2 Pro Air 2S
Distance 5km 6km
Virker med Smart Controller Ja Ja
Virker med Goggles FPV Nej Senere
     
     

Ligheder?

Udover de over nævte forskellge foroven ligner de to maksiner hianden. Dog er der nogle marginale forskelle på vægt og flyvetid, og automatiske flyvninger som du kan se her.

  Mavic 2 Pro Air 2S
Flyvetid 31 min 31 min
Vægt 907 g 595 g
Flyvehastighed 19m/s 19 m/s
 Størrelse diagonal  354mm   302mm
 EU C-mærke  Nej  Nej