Vent venligst ...

Varen er lagt i kurven
{{var product.name}}
Continue shopping
View cart & checkout

DJI Phantom 3

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Phantom 3-serien - Her er de væsentligste forskelle på de 3 modeller

Selvom de 3 modeller ser ens ud på overfladen, så er der en række væsentlige forskelle, som er værd at vide inden, at du foretager et køb.

DJI Phantom 3 Standard

En Phantom 3 Standard er den billigste version og kan opfattes som en light-udgave. Funktionaliteten er overordnet ens på alle tre modeller med DJI styresystemet (med return-to-home funktioner), livestreaming, samt indbygget kamera i stabilisator.

Den første forskel er, at en Phantom 3 Standard kører over 2.4 GHz WiFi på streamingen og 5.8 GHz styringen, hvorfor at afstanden fra dronen til controlleren ikke kan komme over 500 meter.

En anden forskel er, at en Phantom 3 Standard har en mindre kompliceret fjernbetjening, der har en simpel mobilholder, der ikke kan holde tablets også. Det er som udgangspunkt ikke muligt at montere en alternativ holder.

Til forskel fra Phantom 3 Professional har Standard-versionen et kamera, der optager i 2,7K. Alle Phantom 3-droner tager dog billeder i 12MP.

DJI Phantom 3 Advanced

En Phantom 3 Advanced er ligger i mellempris-klassen og er en mere avanceret udgave af en Phantom 3 Standard.

Den første væsentlige forbedring er rækkevidden, da dronen kører på ren 2.4 GHz på streaming og styring, hvorfor dronen kan holde en afstand på helt op til 2000 meter fra controlleren.

Endvidere har Advanced-modellen en mere avanceret controller, hvor der både kan monteres smartphones og tablets til livestreaming fra dronen.

Tilsidst har Phantom 3 Advanced et terrængenkendelsesmodul monteret på undersiden, der giver dronen mere stabilitet i tilfælde af mistet eller dårlig GPS-forbindelse. Dette gør blandt andet dronen mere egnet til indendørsflyvning.

DJI Phantom 3 Professional

En Phantom 3 Professional er den dyreste version i Phantom 3-serien.

Umiddelbart har Phantom 3 Professional de samme fordele som Phantom 3 Advanced.

Derudover har Phantom 3 Professional er 4K kamera, der kan producere optagelser i 4K-opløsning til forskel fra 2,7K kameraet, der er monteret på de andre modeller.

Med en Phantom 3 Professional medfølger der også en hurtigere oplader, der oplader med 100W i stedet for 57W ved Standard og Advanced.

Hvis du ikke fik svar på dine spørgsmål, så er du mere en velkommen til at kontakte os. Så sidder der en ekspert til rådighed, der vil forsøge at svare på dine spørgsmål.