• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
 • Dag-til-dag levering
 • Prismatch

Særtilbud lige nu: Gratis 32 GB SD-kort

DJI Mavic Mini + Gratis 32 GB SD-kort

Ikke på lager
Forventet den 06/12/2021
3.090 DKK
Inkl. moms

Fragt:

Forventet levering:

Finansering:

Gratis

Forventet den 06/12/2021

Opdel din betaling

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

Hvis du skal i gang med at flyve med droner, så er Mavic Mini det ultimative valg. Mini'en er en begynderdrone til en overkommelig pris, men med alle de samme interessante features og muligheder, som du får med de helt store droner.

Dronen vejer næsten ingenting (under 250 gram) og er derfor ikke farlig for omgivelserne. Samtidig er den nem at transportere rundt - og en drone, som du altid har på dig.

Kameraet på dronen skyder 2.7K video og 12 MP billeder, der ser rigtig godt ud på sociale medier. Du vil blive overrasket over, hvor langt du kommer med sådan en lille drone - og mange af de fede dronebilleder, som du ser på internettet - de er faktisk taget med en Mavic Mini.

Mavic Mini'en både den perfekte første drone - men der er også mange professionelle fotografer, der har Mini'en i værktøjskassen på grund af den lave vægt og transportvenligheden.

Selvom dronen er lille, så er kameraet udmærket til at tage billeder (12 MP). Selvom objektivet er lille, så kan billederne også anvendes professionelt. Da dronen vejer under 250 gram, så kommer der også nogle juridiske fordele, da du ikke behøver at tage et dronetegn eller en ansvarsforsikring for at flyve med Mavic Mini.

Mavic Mini er perfekt til content creators, rejsebloggere, fotografer og folk, der generelt synes, at droneteknologien er spændende.

DJI Mini 2 hører under betegnelsen Legacy-droner da vægten er under 500 gram.

Anvendelsesmuligheder

DJI Mavic Mini hører under betegnelsen Legacy-droner da vægten er under 500 gram.

Det betyder at fjernpiloten skal være indehaver af et dronetegn eller have gennemført en A1/A3 test, for at måtte flyve både på landet og i byerne.

Fjernpiloten må gerne må flyve tæt på mennesker, men ikke overflyve personforsamlinger, og denne skal flyve et sted, hvor man med rimelighed må forvente, at uvedkommende personer ikke vil blive overfløjet.

I tilfælde af uventet overflyvning af uvedkommende personer er det fjernpilotens ansvar at reducere tidsrummet for flyvningen mest muligt.

Dronen må flyve i en maksimal højde af 120 m over terræn.

Dronebekendtgørelsens restriktioner skal efterleves og de danske regler skal følges ift. afstandkrav mm. som kan findes på droneluftrum.dk

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

 • FordeleVejer under 250 gram
 • FordeleFoldbar
 • FordeleBilleder i 12 MP
 • FordeleMange funktioner

Udfordringer

 • UlemperIngen objekt-sensorer
 • UlemperFilmer kun i 2,7 K

Samlet vurdering

" Fremragende "

4,7 /5 stjerner

Begynderdrone
En perfekt foldbar mini-drone

Mavic Mini er en lille drone, der kun vejer 249 gram. Dronen er foldbar og kan klappes sammen, så du altid kan have den med på farten. Selvom dronen er lille og kompakt, så får du alle de samme spændende features, som de større modeller.

Når du flyver, så får du streamet alt, hvad dronen filmer, ned på din smartphone, så du hele tiden kan holde øje med, hvor dronen er, og hvad du optager og tager billeder af.

Hvis nu forbindelsen pludselig brydes mellem dronen og fjernbetjeningen, så flyver dronen helt automatisk tilbage til det punkt, hvor du startede dronen.

Mavic Mini har et intelligent kamera, der kan give stabile videoer og billeder i op til 8 m/s vinde. Derudover er der mulighed for en masse automatiske computerstyrede flyvninger, hvor dronen udfører forskellige avancerede flyvninger - helt af sig selv.

Så let kommer du igang!
Se vores droneekspert flyve DJI Mavic Mini

Er det første gang du skal flyve med drone? Så er DJI Mavic Mini en perfekt begynder drone! Den har utroligt mange funktioner, som findes i mange af de større droner.

Som vores droneekspert Toke forklarer i videoen her til højre, så er DJI Mavic Mini utroligt nem at betjene. Ydermere undgår du mange af de strikse droneregler, da DJI Mavic Mini er skabt til dig der skal igang med at flyve drone for første gang.

I videoen til højre, finder du en af de få guides der findes af DJI Mavic Mini på dansk. Er du i tvivl, om DJI Mavic Mini er noget for dig? Så bliv guidet gennem alle de features den nye vidunder drone byder på, med en af de førende droneksperter i Danmark.

Godt kamera
Smart kamera med mange muligheder

Kameraet på dronen tager billeder i 12 MP og optager i 2,7K. Billederne og optagelserne egner sig udmærket til deling på de sociale medier og lign. Når du smider videoer op på Facebook, så bliver video-filen alligevel komprimeret ned til 1080K. Derfor er det sjældent, at hobbypiloter skal bruge mere end 2,7K. Alt hvad der optages i 4K er primært til større produkter

Til prisen får du overraskende gode specifikationer på kameraet - og i mange tilfælde vil du ikke kunne se forskel på billeder, der er taget med Mavic Mini - og de helt store modeller, der skyder i 20 MP. Samtidig er kameraet så avanceret, at du kan bruge det til funktioner som "Focus Lock", hvor kameraet automatisk følger efter objekter i bevægelse

Kameraet ligger i det man kalder en tre-akset gimbal, der gør optagelserne mere rolige. Hvis ikke dronen ligger i en tre-akset stabilisator, så er det uundgåeligt, at optagelser bliver en smule rystede - uanset hvor stabilt, du flyver. Gimbalen giver dig også mulighed for at tilte kameraet under flyvning, så du kan tage oppefra-ned 90-graders skud med dronen

Kamera
Sikkerhed
Tryghed under hele flyvningen

Når du flyver med Mavic Mini, så er det vigtigt, at der er en direkte forbindelse med dronen og din fjernkontrol. Er der noget, der blokerer for signalet - eksempelvis en mur eller en bygning - så kan du risikere, at forbindelser forvinder, mens du flyver. Hvis objekter blokerer for signalet, eller hvis dronen er ved at løbe tør for batteri, så aktiveres dronens sikkerhedssystem, der gør, at dronen helt automatisk flyver tilbage til det punkt, hvor du tændte dronen sidst. Det kræver dog, at dronen har GPS-forbindelse.

Du kan også aktivere dette sikkerhedssystem, hvis du pludselig ikke kan se dronen på himlen og gerne vil have dronen hjem i sikkerhed.

Et anden vigtig sikkerhedsfunktion er den stærke forbindelse mellem dronen og fjernkontrollen. Faktisk er forbindelsen så stærk, at du kan flyve helt op til 2 km væk fra fjernbetjeningen under ideelle forhold. Husk dog, at hvis du flyver i områder med telemaster, radioantenner eller bygninger med mange internet-routere, der kan skabe interferens (signalforstyrrelser), så kan du ikke forvente, at kunne flyve 2 km væk

Husk altid at flyve efter gældende lovgivning og forhold, når du smider dronen i luften.

Mini Udenfor
Transportvenlig
Et kamera du altid har på dig

Når du investerer i en drone, så er det altså også vigtigt, at du får den brugt så meget som muligt. Det viser sig, at transportvenligheden er en vigtig faktor, når det handler om, hvor meget du i sidste ende får fløjet med dronen.

Det bedste kamera er det kamera, som du har på dig. Og med Mavic Mini’ens foldbarhed og lave vægt, er der ingen dårlige undskyldninger for ikke at have din drone med på tur. Den kan altid ligge i handskerummet eller på bagsædet, og den er ikke tung at have med på vandreturen

Dronen kan være en fast følgesvend på dine eventyr og med dens lille størrelse, er der ikke undskyldning for ikke at fange det helt rigtige droneskud med en drone, der passer ind i en enhver aktiv livstil

Når du køber Med Mavic Mini får du en medfølgende opbevaringstaske, som du nemt kan transportere dronen i. Den er specialdesignet til Mini'en og der er plads til alt det essentielle ekstraudstyr

Pakken indeholder
Lagring
Husk SD-kortet - altså det rigtige SD kort

Det er vigtigt at understrege, at der ikke medfølger et SD-kort, når du køber en Mavic Mini. SD-kortet bruger du til at lagre de tunge optagelser, som dronen laver, mens du er ude og flyve. Selvom der bliver streamet billede ned til din smartphone, så ender optagelserne alligevel i et SD-kort i dronen.

Når du er ude på location, så er det vigtigt, at du altid har et SD-kort med dig. Det hører ikke som udgangspunkt med i drone-pakken og skal derfor købes separat. I modsætning til de dyrere modeller, så har Mavic Mini ikke en intern lagringsenhed i dronen, som nødreserve. Hvis du har glemt dit SD-kort, så kan du stadig optage billeder og film med dronen, men de bliver kraftigt komprimeret og sendt direkte ned til din smartphone.

Når du skal købe et SD-kort - så skal du være opmærksom på, at det ikke er et hvilken som helst SD-kort, der virker til din DJI-drone. Det kræver, at SD-kortet er af klasse 10 eller U3 (højeste kvalitet) da SD-kortet skal kunne indlæse relativt store mængder tung data på meget kort tid. Alle SD-kort, som vi har hos Droner.dk er alle sammen godkendt til DJI-droner.

SD kort til DJI Mavic Mini
Find drone
Kan du ikke finde dronen - efter en nødlanding? Brug Find My Drone

Med Mavic Mini får du en serie af en masse vigtige ekstrafunktioner, der kan producere nogle fænomenale droneoptagelser eller redde din drone ud af en penibel situation. Én af sidstnævnte funktioner er "Find My Drone", som du kan aktivere, hvis du er kommet til at lande et uhensigtsmæssigt sted.

Hvis du pludselig har mistet orienteringen af dronen, og har landet den på et ukendt sted, så er dronen nemlig ikke nødvendigvis tabt. Med DJI’s Find My Drone-funktion kan du se på et kort, hvor dronen sidst har haft GPS-signal. Hvis du stadig ikke kan finde dronen, så har du et sidste våben. Hvis du skal ikke kan se dronen, kan du få dronen til at lyse og bippe højt, så du kan se og høre den på lang afstand. Så hvis dronen er landet i en trækrone, kan du bruge disse signaler til at finde ud af, hvor præcis dronen er.

Det er en life saver i de fleste dronepiloter karriere, så hvis du er den uheldige type, så har du i hvert fald en masse hjælp, der sikrer, at det hele ikke går helt galt

Livestream
Opladning
Tip #1: Opladning af batterierne

Hvis du har købt fly more pakken, så får du en opladerhub med, hvori du kan tilslutte alle batterierne. Da det er begrænset, hvor meget strøm sådan en oplader kan trække gennem ledningen i kontakten, så opladerhubben lader kun ét batteri ad gangen. Den starter med det batteri, der har mindst strøm, og når det batteri er færdigopladt på 100%, så fortsætter hubben med det næste.

Du kan også tilslutte din fjernkontrol til denne opladerhub. Bemærk dog, at fjernkontrollen som udgangspunkt er lavest i hierarkiet og er derfor den sidste ting der bliver opladt, uanset hvor lidt strøm, der er tilbage på fjernkontrollen. Hvis du er presset på tid - og gerne vil oplade din fjernkontrol samtidig med et batteri, skal du blot tænde opladerhubben på knappen. Så vil den omdistribuere strømmen til både fjernkontrol og batteri. Bemærk dog, at det så tager længere tid at oplade batteriet, mens den oplader fjernkontrollen.

Mavic mini opladning
Fjernkontrol
Tip #2: Kontrolpindene på fjernkontrollen

For at få Mavic-dronen til at fylde sig lidt som mulighed under transport, kan man skrue selve kontrolpindene af på fjernkontrollen. Det kan dog være lidt irriterende at skrue dem af og på hver gang du flyver. Hvis du har købt fly more pakken - og bruger den medfølgende transport-taske, så kan du vælge at beholde dem på. Vær dog opmærksom på ikke at belaste kassen, hvis du beholder kontrolpindene på, at fjernkontrollen vil være lidt ekstra sårbar.

En anden god grund til at beholde kontrolpindene på er, at du nogen gange kan fumle lidt med dem, når du er ude og flyve. Og taber du dem på jorden, når du flyver om aftenen, så kan det være en udfordring at finde dem igen. Derudover så ved du altid, hvor du har dem. Det er ærgerligt ikke at kunne finde sine styrepinde, når man skal ud og flyve - og typisk opdager man det først lige inden, at dronen skal i luften

Mavic mini fjernkontrol
Appen
Tip #3: Tjek DJI Fly App Kompabilitet

DJI Fly-appen er en vigtigt del af dronen - og en stor del af din flyveoplevelse. Det er jo her, at du kan benytte alle dronens smart funktioner. Og det er her, at du ser, hvad du filmer. Det er vigtigt, at du undersøger om din smartphone kan trække appen inden du køber en Mavic Mini.

De fleste nyere telefoner kan køre appen, men har du en helt gammel iPhone eller Android-telefon, så kan du risikere, at appen kører dårligt og i værste fald slet ikke kan åbne. Se derfor på denne liste og kontrollér, at du har en telefon til rådighed, der lever op til minimumskravene.

Har du en meget specifik telefon, kan du gå ind på DJI.com og se deres udvidede liste over kompatibilitet

Se hvad dronen filmer
Livestream

Mens du flyver, så sender dronen kamerabilledet ned til din smartphone, så du hele tiden kan holde øje med, hvad dronen filmer, og hvor dronen er. Det er en vigtig funktion, når du skal tage billeder og video, så du kan være sikker på at fotografere eller optage lige præcis det motiv, som du ønsker.

Livestreamingen er alfa og omega, når du flyver med droner, da du kan sikre, at du får de rigtige motiver. Samtidig kan du også bruge billedet til at navigere sikkert hjem, hvis du mister dronen af syne oppe på himlen

DJI Mavic Mini fås med en specialdesignet app, DJI Fly, der er specifikt design til netop denne drone. Det er med DJI Fly appen, at du kan holde øje med, at alle dronens udstyr og funktioner virker i luften og igangsætte computerstyrede flyvninger nede fra jorden. Hvis du pludselig mister forbindelsen til dronen, kan du også bruge appen til at få dronen tilbage til udgangspunkt - helt automatisk.

DJI mavic mini - fly app
 

MAVIC MINI

Drone

 • Vægt

 • 249 g
 • Størrelse

 • Foldet: 140×82×57 mm (L×W×H)
  Udfoldet: 160×202×55 mm (L×B×H)
  Udfoldet (med propeller): 245×290×55 mm (L×B×H)
 • Diagonal længde

 • 213 mm
 • Maksimal stigehastighed

 • 4 m/s (S Mode)
  2 m/s (P Mode)
  1.5 m/s (C Mode)
 • Maksimal dalehastighed

 • 3 m/s (S Mode)
  1.8 m/s (P Mode)
  1 m/s (C Mode)
 • Maksimal hastighed

 • 13 m/s (S Mode)
  8 m/s (P Mode)
  4 m/s (C Mode)
 • Maksimal flyvehøjde (Above Sea Level)

 • 3000 m
 • Maksimal flyvehøjde

 • 30 minutter
 • Maksimal vindresistance

 • 8 m/s
 • Maksimal tilt

 • 30° (S Mode)
  20° (P Mode)
  20° (C Mode)
 • Maksimal rotation

 • 150°/s (S Mode)
  130°/s (P Mode)
  30°/s (C Mode)
 • Drifttemeperatur

 • 0° to 40°C
 • Frekvenser

 • Model MT1SD25: 2.400-2.4835 GHz, 5.725-5.850 GHz
 • Transmision (EIRP)

 • 2.4 GHz: <19 dBm (MIC/CE)
  5.8 GHz: <14 dBm (CE)
 • GNSS

 • GPS+GLONASS
 • Hover-nøjagtighed

 • Vertikal: ±0.1 m (med Vision Positioning), ±0.5 m (med GPS Positioning)
  Horiontal: ±0.1 m (med Vision Positioning), ±1.5 m (med GPS Positioning)

Gimbal

 • Rækkevidde

 • Tilt: -110° to 35°
  Roll: -35° to 35°
  Pan: -20° to 20°
 • Kontrol

 • Tilt: -90° til 0° (normal indstilling) -90° to +20° (udviddet)
 • Stabilisering

 • 3-akset (tilt, roll, pan)
 • Hastighed

 • 120°/s
 • Nøjagtighed

 • ±0.01°

Sensing System

 • Nedadgående

 • Højde: 0.5-10 m
 • Terræn

 • Ikke-reflekterende-overflader >20%
  Lys:(lux>15)

Kamera

 • Sensor

 • 1/2.3” CMOS
  Effektive Pixels: 12 MP
 • Objektiv

 • FOV: 83°
  35 mm Ækvilient: 24 mm
  Blænde: f/2.8
  Macro: 1 m to ∞
 • ISO

 • Video:
  100-3200 (Auto)
  Billede:
  100-1600 (Auto)
  100-3200 (Manuel)
 • Lukkehastighed

 • Elektronisk: 4-1/8000s
 • Billedestørrelse

 • 4:3: 4000×3000
  16:9: 4000×2250
 • Billede-indstillinger

 • Single shot
  Interval: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
 • Video-opløsning

 • 2.7 K: 2720×1530 25/30 p
  FHD: 1920×1080 25/30/50/60 p
 • Bitrate

 • 40 Mbps
 • Filsystemer

 • FAT32(≤32 GB)
  exFAT(>32 GB)
 • Billedeformat

 • Videoformat

 • MP4 (H.264/MPEG-4 AVC)

Fjernkontrol

 • Frekvens

 • Model MR1SD25: 2.400-2.4835 GHz, 5.725-5.850 GHz
 • Maksimal distance

 • 2.4 GHz: 2000 m (MIC/CE)
  5.8 GHz: 500 m (CE)
 • Driftemperatur

 • 0° to 40°C
 • Effekt (EIRP)

 • 2.4 GHz: <19 dBm (MIC/CE)
  5.8 GHz: <14 dBm (CE)
 • Batterikapacitet

 • 2600 mAh
 • Strøm

 • 1200 mA 3.6 V (Android)
  700 mA 3.6 V (iOS)
 • Mobiletelefoner

 • Maksimal længde: 160 mm
  Maksimal tykkelse: 6.5-8.5 mm
 • UPS-porte

 • Lightning, Micro USB (Type-B), USB-C (Type-C)
 • Videotransmission 

 • Enhanced Wi-Fi
 • Kvalitet

 • 720p/30fps
 • Bitrate

 • 4 Mbps
 • Forsinkelse

 • 170-240 ms

Oplader

 • ind

 • 100-240 V, 50/60 Hz, 0.5A
 • Ud

 • 12V 1.5 A / 9V 2A / 5V 3A
 • Strøm

 • 18 W

Drone-batteri

 • Kapacitet

 • 2400 mAh
 • Strøm

 • 7.2 V
 • Ladestørm

 • 8.4 V
 • Type

 • Li-ion 2S
 • Energi

 • 17.28 Wh
 • Vægt

 • 100 g
 • Opladetemperatur

 • 5° to 40°C 
 • Maksimal ladeeffekt

 • 24 W

APP

 • Navn

 • DJI Fly
 • Operattivsystem

 • iOS v10.0 eller senere og Android v6.0 eller senere

SD-kort

 • Supporterede

 • UHS-I Speed Class 3 eller over over. Eller denne liste:
 • Anbefalede

 • 16 GB: SanDisk Extreme, Lexar 633x
  32 GB: SamSung Pro Endurance, SamSung Evo Plus, SanDisk Industrial, SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme Pro V30 A1, Lexar 633x, Lexar 667x
  64 GB: SamSung Pro Endurance, SamSung Evo Plus, SanDisk Extreme V30 A1, Lexar 633x, Lexar 667x, Lexar 1000x, Toshiba EXCERIA M303 V30 A1, Netac Pro V30 A1
  128 GB: SamSung Pro Plus, SamSung Evo Plus, SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme Plus V30 A1, Lexar 633x, Lexar 667x, Lexar 1000x, Toshiba EXCERIA M303 V30 A1, Netac Pro V30 A1
  256 GB: SanDisk Extreme V30 A1

 

 

Kom godt i gang med din Mavic Mini!

Oplad batteriet

Det første du skal gøre er at sætte batteriet til opladning. Når du modtager batteriet, vil der være ca. 30% strøm på af transportmæssige årsager.

Sæt opladerstikket i micro-USB porten i dronen lige under batteriet. Det tager op til 90 minutter at oplade et batteri.

Download appen

Derefter skal du downloade appen “DJI Fly”.

Når du har downloadet appen, skal du registrere dig som DJI-pilot og verificere din e-mail adresse.

Aktivér dronen

Når batteriet er opladet, sætter du batteriet i dronen og tænder dronen.

Du tænder dronen ved at trykke på knappen på batteriet. Tricket er, at du først trykker én gang hurtigt på knappen og bagefter hurtigt trykker igen, hvor du så holder knappen inde, indtil dronen siger en lyd.

Når dronen er tændt, så forbinder du din smartphone til fjernkontrollen med et USB-kabel.

Du tænder derefter fjernkontrollen på "Tænd"-knappen i højre side med samme teknik som med dronen.

Du åbner derefter appen og logger ind med din DJI-profil.

Når du er logget ind med din DJI-profil, vil appen bede dig om at aktivere din drone.

Når du har aktiveret din drone i appen, så har du præcis 48 timer til at tilknytte din DJI Care-forsikring.

Har du ikke en DJI Care-forsikring, kan du købe den her - så længe der ikke er gået 48 timer siden, du har registreret din drone:

https://droner.dk/dji-care-refresh-til-mavic-mini

Opdateringer i appen

Når du åbner appen, kan det være, at der er kommet opdateringer til dronen siden, den blev produceret på fabrikken.

Du kan derfor muligvis få et ping i appen om en eventuel opdatering. Dronen opdaterer sig selv gennem appen, og du skal blot sikre, at der er internetadgang til appen, når du åbner den første gang.

Det er en god idé at klare den slags ting hjemmefra, når du sætter din drone op, så du ikke skal stå og rode med det, når du er ude i felten med dronen.

Indstillinger i appen

Når du åbner appen, så vil dronen have alle basis-indstillingerne. Det er som udgangspunkt fint til en start.

Fjernkontrollen

Fjernkontrollen har to styrepinde. Den til venstre flyver dronen op og ned eller roterer dronen mod venstre eller højde. Den til højre flyver dronen frem og tilbage eller mod venstre og højre.

Når du skal lette, kan du (heldigvis) ikke bare trykke på op med venstre styrepind for at sende dronen i luften. Du skal “kickstarte” dronen først. Det gør du ved at sætte begge styrepinde ned i skrå position ind mod dig selv og holde dem i 1-2 sekunder. Propellerne roterer nu langsomt rundt, og vi kan nu sende dronen i luften med venstre styrepind.

Når du skal lande, skal du blot holde venstre styrepind i en lodret nedadgående position og holde den nede, indtil dronen er landet på jorden og har slukket sine propeller.

Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk