DJI Zenmuse Z30

Afventer lagerdato
SPAR 9.500,00 DKK Tilbudspris 12.499,00 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Forventet levering:

Introduktion

Droner bliver hurtigt uundværlige værktøjer for virksomheder, der leder efter effektive metoder til indsamling af billedmateriale.

Z30 har som det første luftbårne kamera op til 30X optisk zoom og 6X digital, der giver uforlignelige billeder og video.

Kompatibel med Matrice 600 og Matrice 200-serien

Virksomheder kan nu optage materiale fra længere afstand, hvilket giver hurtigere operationstid, og sænker risikoen for materiel og personlig skade. Z30 er designet til at bruges med DJI Matrice platformen og benytter sig af alle de intelligente funktionaliteter, DJI er kendt for.

z30 side

Ekspertens anmeldelse

Kort om produktet

Det ultimative inspektionsværktøj. Zenmuse Z30 kan zoome 30 gange ind med 30 gange er optisk zoom og yderlige 6 gange er digital zoom. Du får altså mulighed for at flyve langt væk - og komme rigtig tæt på.

Det er det ubestridt bedste drone-kamera til opgaver, der kræver zoom på dronen. Det er nemt at tilslutte og virker med det samme i DJI-appen.

Anvendelsesmuligheder

Kameraet er bygget til inspektionsopgaver og dataindsamling. Med 30x zoom behøver du ikke risikere dronen ved at flyve tæt på objekter. Og fordi zoom-teknologien er optisk, så går du ikke ned på billedekvalitet.

Zenmuse Z30 er dog ikke optimal til video-produktion, da billede vil ryste lidt, når der er zoomet 30 gange ind, da små mikrobevægelser pludselig bliver synlige.

Droneekspert

Toke Kristian Suhr

Droneekspert, Droner.dk


Fordele

  • Fordele 30 gange zoom
  • Fordele Plug n' play

Udfordringer

  • Ulemper Ikke så god til videoproduktion

Samlet vurdering

" Fremragende "

5/5 stjerner