DJI Zenmuse L1

På lager
1 stk. online
129.999 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Forventet levering:
En ny verden af muligheder
DJIs første Lidar løsning

Zenmuse L1 kamereaet samler det velkendte Livox Lidar modul samt en 1-tomme CMOS visuelt kamera sensor og en højpræcisions IMU og en fuld stabiliseret 3-akset gimbal. Dette giver dig muligheden for indsamle nøjagtige og præcise datasæt og virker med Matrice 300 RTK og DJI Terra. Skan bygninger, overflader, terræn og skab komplekse modeller med 3D data i real tid.

Pakket med udstyr!
Features

Livox Lidar modulet har et FOV på 70 grader og kan effektivt indsamle punktskyer med en rate på 240.00 punkter i sekundet i fuld farve og muligheden for op til 3 returneringer hvilket øger raten til 480.000 punkter i sekundet. L1 har en detektionsrækkevide på op til 450m og alt dette kombineret giver udstyret en lethed og hastighed ved registreringer i en kvalitet af Lidar-data er uden fortilfælde.

Modulet understøtter både Line Scan Mode og Non-repetitive Scanning Mode, en unik teknologi udviklet af Livox. Dette giver fuld dækning af interesseområdet i meget korte tidsrum og giver sensoren mulighed for at indfange data i enhver retning i stedet for langs et defineret plan.

 

s

Fuld integrerbart i DJI flåden
Nye muligheder for hurtigt og præcist workflow

Når det bruges sammen med DJIs flagskibs drone, Matrice 300 RTK og DJI Terra landmålingssoftware, bliver det en komplet og alsidig løsning, der giver brugeren 3D-realtidsdata og effektivt fanger detaljerne i komplekse strukturer og leverer meget nøjagtige rekonstruerede modeller. DJI Terra kan samle data fra IMU og GNSS data for punktskyerne og overlægge det visuelle kamera og effektivt generer modeller og rapporter på det indsamlede datasæt.

Takket være IP44-klassificeringen kan Zenmuse L1 fungere i regnfulde eller tåget miljøer, mens Lidar-modulets aktive scanningsmetode muliggør flyvninger under dårlige lysforhold.

Zenmuse L1 Lidar-løsningen kan let trænge igennem vegetation og løvdække. Landbrugschefer og skovfogeder kan drage fordel af informatoner om sundhed, vegetationstæthed, areal, bestandsmængde og væksttendenser.

Kameraet kan bruges i intensive, højrisiko- og farlige miljøer, herunder i olie og gas, minedrift, infrastruktur, telekommunikation, beredskabet og strøm.

Få præcise målinger og skab detaljerede modeller.

I drone opmålingsverdenen spiller Lidar-teknologi i stigende grad en vigtig rolle i opbygningen af ​​nøjagtige virkelighedsmodeller. I situationer med svagt lys eller i områder med tungt løvdække, hvor traditionelle drone-baserede fotogrammetri-metoder ville komme til kort, kan Lidar give hurtige, præcise høj detaljerede punktmodeller i ægte farver af komplekse strukturer. Zenmuse L1 er DJIs første Lidar-løsning til luftmåling og et stort gennembrud inden for udbredelsen af Lidar-teknologi ved at være nem at bruge og komme igang med.