• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

DJI Terra Advanced - 1 år

Modtag pris

Variant


Det første specialdesignede mapping software til DJI droner.

Dji har lanceret DJI Terra - Et mapping program special designet til Phantom 4 serien der skal hjælpe med at planlægge, indfange samt analyserer Real Time data fra dronen og omdanne det til digitale aktiver så man nemt kan analyserer og skabe 2D modeller til at bidrage til visuelle fremvisninger og beslutningsmodeller

Brug en laptop til at styre din Phantom drone i felten med dine hjemmefra planlagte ruter. 

DJI-importør

Køber direkte hos DJI

Gratis fragt

Ved 1000+ DKK

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Eget servicecenter

DJI-certificeret

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kundeservice

5 stjerner på Trustpilot

Eksperten udtaler sig om DJI Terra Advanced - 1 år

Kort om produktet

Dji har med deres Terra program skab en reel udfordrer til de ellers tunge drenge på markedet som DroneDeploy eller Pix4D. Det virker strømlinet med deres Phantom 4 serie og giver mange muligheder især med de 2 nye Phantom 4 RTK og Phantom 4 RTK Multispectral. Det virker nemt og er hurtigt at komme igang med. Udnyt kraften i AI-drevne kortlægningsløsninger designet til at tage dine industrielle projekter til det næste niveau.

Anvendelsesmuligheder

Med deres software kommer du hurtigt igang med at lave præcise opmålinger og kan skabe figurer af områder og bygninger der kan trækkes direkte videre i dit analyse workflow. Skab kunderapporter nemt eller lav komplekse analyser baseret på dit flyvedata nemt og samlet. Uanset om det er skanninger af bygninger eller konstruktioner, on site-inspektioner og mere, kan du begynde at udvikle opgavespecifikke kortlægningsløsninger til netop jeres projekter.

droneekspert

Toke Kristian Suhr

Ekspertens anmeldelse af DJI Terra Advanced - 1 år

Fordele

  • Nem integrering med eksisterende Phantom 4 modeller.
  • Mulighed for at planlægge, indsamle og analyserer data et sted.
  • Nem at bruge.
  • Udfører 2D opgaver.

Udfordringer

  • Virker kun til Phantom 4 serien på nuværende tidspunkt.
  • Kan ikke lave 3D opgaver.

Samlet vurdering

5 / 5 stjerner

Realtidsmapping og detaljerede 2D-modeller

Med real-time kortlægningsfunktioner giver DJI Terra mulighed for hurtigt at generere 2D-ortomosaiske kort på ganske få minutter.

DJI Terras hurtige bearbejdningskapacitet skaber realistiske og målbare kort igennem detaljerede 2D-orthomosaik.

Imens dronen flyver overføres billederne automatisk til DJI Terra som behandler dataen med det samme. Kortet vil da blive dannet i takt med, at dronen flyver.

Automatisk planlægning og dataindsamling

DJI Terra kan automatisk planlægge flyveruter, der er baseret på det område eller objekt, der skal modelleres. Det findes tre  planlægningstyper:

Area - Kortlæg et bestemt område hurtigt og nemt ved at tegne en flyvningszone på et kort. DJI Terra genererer automatisk flyveruter baseret på det valgte område.

Waypoint - Opret dynamiske brugerdefinerede ruter gennem et område eller omkring objekter ved hjælp af waypoints. Parametre som flyets højde, hastighed, overskrift, gimbal pitch og vinkel kan jurseteres for hvert punkt.
For mere komplekse missioner kan man via 3D Flight Visualization-funktionen planlægge og simulere missioner på en eksisterende 3D-model.

Oblique - Planlæg automatisk en 3D-model via flyvning af forskellige ruter. Hver flyvning justerer automatisk vinklen på kameraet for at indfange nye detaljer, hvilket giver en ekstra skarp 3D-model af objektet. 

Nem dataanalyse

Udover kort- og modeloprettelse kan DJI Terra analysere data og generere øjeblikkelig indsigt med en brugervenlig rapport, der giver en række målinger, herunder lineær afstand, overfladeareal og volumetriske estimeringer.
Via fotoinspektionsværktøjet kan hvert foto undersøges, der er har været brugt til at oprette modellen, så man kan identificere og fremhæve kritiske elementer.

.

Forskel mellem Pro og Advanced

Programmet hedder DJI Terra og udkommer i to versioner.

Versionen DJI Terra Advanced kan udelukkende danne 2D-kortlægning, hvor DJI Terra Pro kan udforme både 2D- og 3D-modeller.

Hvad er pc systemkravene til 2D- og 3D-rekonstruktion med DJI Terra?

 

Et Windows 7 eller nyere (64 bit) system er påkrævet, når du bruger DJI Terra.

 

Minimum hardwarekonfiguration: 16 GB RAM og et NVIDIA-grafikkort med mindst 4 GB VRAM.

Anbefalet hardwarekonfiguration: Mindst 32 GB RAM og mindst en NVIDIA 1050 Ti.

 

Med disse konfigurationskrav vil hver yderligere 10 GB RAM være i stand til at behandle 1000 yderligere 4K-billeder.

Jo højere systemkonfigurationer, desto større er antallet af billeder, der kan behandles, og desto hurtigere er rekonstruktionerne.

Nøjagtigheden på de genererede modeller påvirkes ikke af forskellige hardwarekonfigurationer.