Indlæser...

DJI Tello EDU

På lager i butik
2 dages leveringstid eller kan afhentes i butik
1.199 DKK
Inkl. moms
Fragt: Gratis
Forventet levering: 2-3 hverdage
Programmerbar

Med opgraderet SDK 2.0 kan du med DJI Tello EDU programmere flere avancerede kommandoer. Via DJI's flycomputer er dronen utrolig stabil i luften og kan holde positionen via elektronisk billedstabilisering. Skriv kode for at kommandere flere Tello EDU'er til at flyve i en sværm og udføre AI-funktioner. Programmering har aldrig været så sjovt med Tello EDU!

Flådekontrol og dronesværm

Du kan programmere flere DJI Tello EDU'er samtidigt gennem én enhed. Brug kode til at styre en sværm af Tello EDU'er, få dem til at flyve over Mission Pads og udføre flips og andre akrobatiske bevægelser. Forbedre dine programmeringsfærdigheder, mens du skubber grænserne for din kreativitet!

Via flådekontrol kan du programmere flere af dronenerne til at lave synkrone manøvre. Du kan styre op til fire enheder samtidigt, når du bruger Swift Playgrounds-appen til sværmflyvning.

Brug en iPad med iOS 10.3 eller nyere og download Swift Playgrounds. Søg efter "Tello Space Travel" i appen. Download dette kursus og følg vejledningen for at lære at programmere, styre og aktivere sværmflyvning.

Flåde
Avanceret programmering

Mission Pads er et fantastisk værkstøj for øget programmeringspræcision. De tjener ikke kun som vejledende punkter, men som udløsningsmekanismer. Du kan skrive kode, der gør det muligt for dronen at genkende hvert missionskorts unikke id samt at udføre luftacrobatik. Styr en sværm af Tello EDU'er, og bring din fantasi til live.

Mission Pad bruges sammen med Tello EDU, når du bruger Tello SDK 2.0 til programmering. Tello EDU bruger sit kamera til at registrere Mission Pad-IDet og udfører kommandoer som er programmeret. Der er fire dobbeltsidede Mission Pads i Tello EDU-pakken, hvor hver side indeholder et unikt mønster bestående af planeter, en raket og et ID.

Mission
Oplev mere med AI

Du kan få adgang til videostream-data med Tello EDU, hvilket skaber flere muligheder for billedbehandling og AI-udvikling. Det nye SDK 2.0 giver dig mulighed for at udvikle Tello EDU yderligere og realisere flere AI-funktioner som genkendelse, sporing, 3D-rekonstruktion igennem programmering, computersyn og deep learning-teknologier.

Du kan se ekspempler på AI i Github:

AI
Forenklet programmering

Tello EDU understøtter blokprogrammering. Du skal blot trække kodningsblokke på skærmen for at programmere Tello EDU og aktivere visse bevægelser. Derudover lærer Tello Space Travel-tutorialen dig, hvordan du bruger Swift-programmeringssproget til at kode på din iPad, mens du følger en sjov historie.

Sprog