DJI Spark - Startpakke

DJI Spark - Startpakke

4.599 DKK

4.899 DKK

PRISMATCH

Udfyld her, og få den billigeste pris

Prismatch i hele Danmark

Vi henter den laveste pris på Pricerunner og sender dig et tilbud på e-mail

Udfyld her. Så gør vi alt arbejdet for dig!

* Skal udfyldes


  • På lager i webshop og butik

Sendes i dag ved bestilling før kl. 15

Farve

Pakkeløsning


Denne start-pakke indeholder alt hvad der findes ved køb af DJI Spark samt fx. ét ekstrabatterier (to batterier i alt) og fjernkontrol.

Spar 1.524 DKK ved denne pakkeløsning

Vi anbefaler følgende...

DJI-importør

Køber direkte hos DJI

Gratis fragt

Ved 1000+ DKK

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Eget servicecenter

DJI-certificeret

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kundeservice

5 stjerner på Trustpilot

Eksperten udtaler sig om DJI Spark - Startpakke

Kort om produktet

DJI Spark er en mindre drone med et mekanisk stabiliseret Full HD-kamera, der kan tage billeder i 12MP. Dronen er lille og nem at have med, men har stadig mange af de samme features, som de helt store modeller. Samtidig har Spark mulighed for, at du kan styre den med din smartphone og dine armbevægelser gennem Gesture Control.

Anvendelsesmuligheder

DJI Spark er til dig, der gerne vil i gang med droner. Kameraet egner sig til hobbybrug og til mindre produktioner til sociale medier. Samtidig er Spark en god introduktion til teknologien og kan bruges som øvedrone, så du kan holde dine kompetencer ved lige, da Sparken er nemmere og hurtigere at få ud og flyve end de større modeller.

droneekspert

Toke Kristian Suhr

Ekspertens anmeldelse af DJI Spark - Startpakke

Fordele

  • Avanceret teknologi til prisen
  • Kan styres kun ved hjælp af smartphone
  • Kan styres med håndfagter ved "Gesture Control"
  • Nem og hurtig at komme i gang med

Udfordringer

  • Max videoopløsning på 1080p (Full HD)
  • Udfordres i vind på over 6 m/s
  • 16 minutters flyvetid

Samlet vurdering

4,2 / 5 stjerner

Introduktion til DJI Spark

DJI Spark er en mini-drone, der kun vejer 300 gram, men på trods af detteg har et 2-akset stabiliseret HD-kamera, anti-kollisionssensorer samt automatisk computerstyret flyvning, der kan genkende personer og objekter.

DJI Spark har en masse spændende funktionaliteter, hvor du blandt andet kan styre dronen med håndfakter via Gesture mode, flyve over 60 km/t med Sport Mode eller få den ultimative FPV-oplevelse, kan der til DJI Spark tilkøbes DJI Goggles.

DJI Sparken fås med en medfølgende beholder, hvor du nemt kan transportere dronen rundt. DJI Spark er dronen, som du altid kan have med på farten og flyve med uden de store udfordringer - og er perfekt til at holde din flyveegenskaber skarpe samtidig med, at du kan lave nogle imponerende optagelser (4K) og billeder (12MP) ved samme lejlighed.

Kom godt igang med DJI Spark-pakken

Med denne DJI Spark-startpakke får du alt det essentielle til at kunne flyve med DJI Spark. Pakken indeholder ét ekstra Spark-batteri, en ladehub, der kan lade tre batterier på én gang, ét ekstra propel-sæt, samt propelbeskyttere, en smart skuldertaske, samt en fjernkontrol.

Hurtig og nem at kontrollere

DJI Spark kan genkende piloten, når den letter fra hånden. Det betyder, at du kan styre DJI Spark uden en fjernkontrol, da den vil genkende dig og følge efter dine bevægelser med hænderne. Denne funktion kaldes gesture control. Du kan give DJI Spark kommandoer ved at give tegn - og endda flytte rundt på dronen i luften - ved blot at bevæge din hånd i den retning, som du ønsker, at Sparken skal flyve. Det anbeales, at du starter med at benytte gesture control udendørs, hvor der er masser af plads.

Samtidig kan du også styre sparken fra en fjernkontrol eller via DJIs egen smartphone applikation, DJI Go, for en almindelig droneoplevelse, der selvfølgelig giver mulighed for, at dronen kan flyve meget længere væk. Husk at sæt dig godt ind i, hvordan man betjener en fjernkontrol til en drone, inden du sætter dronen i luften første gang.

spark flyvende optimeret

Automatisk flyvning

Med DJI Spark får du FlightAutonomy system i kameraet, VPS (vision positioning system), 3D sensor-system, dual-band GPS, positioneringssensorer og 24 kraftfulde computer-kerner. Dette gør, at DJI Spark kan svæve præcist, ligegyldigt hvor du er, med VPS-assistance op til 30m, se objekter i op til 5m samt lande præcist og sikkert.

Som med alle DJI-droner, kan Spark flyve tilbage til punktet hvor den lettede fra, hvis der er GPS-signal. Hvis batteriniveauet er for lavt, hvis forbindelsen til dronen forsvinder eller hvis du trykker på ‘Return to home’ knappen, flyver Spark tilbage til punktet hvor den lettede fra - mens den undgår objekter på vejen. Sparks nedadvendte kamera tager billeder af området hvor den lettede fra og sammenligner disse billeder når den lander for at sikre en sikker landing.

Spark flycomputer

Intelligente batterier

DJI Spark benytter 3S LiPo-batterier til at opnå optimal ydeevne. 12 intelligente beskyttelsesfunktioner hjælper dig med at flyve sikkert. Sparks batteri estimerer resterende batteritid og giver dig information om dette i realtid. Du har ca 16 minutters flyvetid, og ladetiden er ca én time.

Sparkens intelligente batterier sikrer, at du konstant kan overvåge batterispændingen mens dronen er i luften og dermed sikre, at dronen ikke løber tør for batteri under en operation - eller at du flyve for langt væk uden, at du har batteri tilbage til at kunne vende hjem igen. Samtidig har du bedre mulighed for at vedligeholde dronen ved at sikre, at dronen battericeller er i balance og ikke pludseligt brænder ud.

Spark batteri

HD-livestream på telefon eller via fjernkontrol

Den innovative HD Wi-Fi-teknologi giver dig 720p realtids videotransmission fra op til 300m afstand (via tilkøb af fjernkontrol og OTG-kabel). Du kan opnå op til 100 meters rækkevidde uden fjernkontrol og stadig have HD-livefeed og kontrol. Via livestreamen får du også information om dronen og luftrummet, der flyves i.

DJI’s GEO-system informerer dig, om der er lufthavne eller stadioner i nærheden, der gør, at du, af sikkerhedsmæssige grunde, ikke må flyve dronen i nærheden. Dette giver dig den nødvendige information til, at du kan flyve Spark sikkert og ansvarsfuldt.

Vi vil dog minde dig om, at du altid bør kontrollere droneluftrum.dk inden enhver flyvning for de gældende sikkerhedsafstande i det danske luftrum. Husk altid at sæt dig ind i de gældende droneregler

Spark fjernkontrol

Billeder uden rystelser

Med Sparks 2-aksede gimbal og UltraSmooth-teknologi, reduceres rystelser kraftigt, mens der samtidigt tages knivskarpe billeder eller video.

Alle billeder taget af DJI Spark er gennemgående skarpe og levende med en meget lille farveafvigelse og forvrængning. DJI Sparks kamera har en f/2,6 objektiv med 25mm ækvivalent brændvidde. Sparks kamera indeholder en 1/2,3 tommes CMOS sensor, der går det muligt at tage stabiliserede videoer i 1080p og billeder i 12 MP.

Gimbal