• Gratis fragt ved køb over 1000 DKK
  • Dag-til-dag levering
  • Prismatch

DJI Smart Controller Enterprise

På lager i webshop og butik
Sendes i dag ved bestilling før kl. 15
8.599 DKK
Inkl. moms

Fragt:

Forventet levering:

Finansering:

Gratis

1 hverdag

Opdel din betaling

Book en rådgiver

Deltag i et 1-1 onlinemøde med vores enterprise-ekspert og få råd og vejledning - det er gratis og du vil modtage et mødelink efter booking.

Oversigt
DJI Smart Controller Enterprise modellen med ultra-lysstærk skærm og ny OcuSync transmission til din Matrice 300 RTK
I lighed med DJI Smart Controller til Mavic 2-serien har denne controller en ultra-lys 5,5-tommer 1080p skærm, der opretholder klar synlighed, selv i direkte sollys. 
Det er dobbelt så lyst som konventionelle smarte enheder eller telefoner og tablets på 1000 cd / m2. M300 RTK er den første platform, der indeholder DJIs OcuSync Enterprise. Dette nye transmissionssystem er i stand til at behandle 3 kanaler med 1080P 30FPS downlink til fjernbetjeningen.
Controlleren har en maksimal transmissionsafstand på op 15 km (NCC / FCC) eller 8 km (CE / MIC / SRRC). Bemærk! Dette afhænger af din placering, interferenskilder i området samt om der er fri linie mellem dig og dronen. Den smarte controller kan vise to inputfeeds ad gangen, og piloter kan skifte mellem skærme og få adgang til missionskritisk information. Du kan også videregive dronen til en pilot der står længere væk med denne funktion. DJI Smart Controller Enterprise har et indbygget batteri såvel som et eksternt batteri. Operatører kan opnå op til 2,5 timers driftstid ved hjælp af det indbyggede batteri og op til 4,5 timer, når de kombinerer det indbyggede batteri og det eksterne batteri. Andre nøglefunktioner inkluderer: Primær flydisplay og telemetri Avanceret dobbelt operatørtilstand -20 ° C til 40 ° C driftstemperatur Understøtter DJI Pilot og visse tredjeparts app HDMI-port microSD-holder
Kompatibel med
  • DJI Matrice 300 RTK
Teknisk support

Ring til os og tal med en specialist

Vi hjælper dig med at vælge det helt rigtige produkt.

(+45) 60 54 00 00

Teknisk support

Skriv mail til os og få hurtigt svar

Vores 10 drone-eksperter sidder klar ved tasterne

besked@droner.dk