DJI S1000+

DJI S1000+

12.999 DKK

  • På lager i webshop

Sendes i dag ved bestilling før kl. 15

  • S1000+
  • S900

Med DJI Spreading Wings S1000+ får du en drone der er:
  • Stabil og sikker
  • Transportabel og nem at bruge
  • Optrækkeligt landingsstel

DJI-importør

Køber direkte hos DJI

Gratis fragt

Ved 1000+ DKK

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Eget servicecenter

DJI-certificeret

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kundeservice

5 stjerner på Trustpilot

Introduktion

DJI S1000+ er en oktocopter specielt designet i høj grad til meget professionelle arialfotografering og cinematografi. DJI S1000+ kommer med optrækkeligt landingsstel så det ikke kommer med i filmoptagelser. Dronen kommer desuden også med foldbare arme samt propeller således, at den er nem at transportere og bruger minimal plads. Hver eneste detalje er blevet designet til at opfylde behovet for perfekt filmfotografering. DJI S1000+ er en rubust og stabil, hvilket hjælper med at give længere og bedre flyvetid.

Fordelen ved DJI S900 er, at dronen er let, stabil og stærk. Den er nem at transportere og den er lavet kulfiber for at gøre platformen let men samtidig stærk.

Sikker og stabil

DJI S1000+’s nye design giver en enorm fremdrift og har samtidig bedre strømeffektivitet. I kombination med A2 autopilotsystemet fra DJI er du garanteret en stabil flyvning selv hvis en motor stopper med at fungere. Strømsystemet er integreret i selve rammen, hvilket betyder at du ikke skal montere ledninger eller behov for lodning. Dronen er næsten flyveklar ved køb. Den meget simple klargøring af dronen betyder også at du sikre dig præcis og korrekt montering. Alle elementer er lavet i kulfiber og er bygget således at fejl ved installationen er svært at frembringe.

Stabil flyvning

Transportabel og nem at bruge

Alle otte arme kan foldes helt ned, samt at propellerne kan foldes sikkert væk, således at DJI S1000+ kan nemt og sikkert blive transporteret uden at tage skade. Armene kan hurtigt blivet foldet op igen, og sætter sig selv fast i en kliklås som efterspændes, uden brug af værktøj. Du kan derfor hurtigt komme op og flyve uden at bruge lang tid på forberedelse. Det vil sige at du kan på fem minutter være flyvende.

Transportabel drone

Elektrisk sikring

Med DJI S1000+ er du sikret mod kortslutning med de nye sikre AS150-stik og XT150-stik. Disse stik sikre at du ikke kan vende stikket på batteriet forkert.

Sikkert system

Professionel octocopter

Du får en flyvetud mellem 15 og 30 minutter afhængig af hvor meget udstyr DJI S1000+ skal flyve med. Dronen kan løfter mellem 6 og 11 KG, hvilket betyder at du har masser af frirum til at benytte tunge kameraer som Canon 5D mark III. I kombination med et 6S 16.000mAh får du 15-20 minutters flyvetid.

En drone til professionelle

Zenmuse Z15 5D Gimbal

DJI S1000+ understøtter blandt andet den nye gimbal der passer til Canon 5D Mark II og III. Gimbalen stabilisere kameraet fuldstændigt og giver dig meget biograf-lignende optagelser. Du kan styre gimbalen fra jorden, i forhold til hvor kameraet skal filme, og samtidig kan du se hvad den ser via et video downlink der kan tilkøbes. Gimbalen er lavt placeret hvilket giver et perfekt tyngdepunkt og en meget stabil flyvning.

Zenmuse Z15-kompatibel

Absorberende design

Både gimbal og batteriet er monteret på den samme beslag, der er påmonteret centerrammen med et gummiophæng. Denne metode reducerer markant højfrekvent rystelser, som skabes under flyvningen. Dette giver dig meget skarpe og klare film og billeder, da der ikke kommer rystelser og forstyrrelser med i billedet.

Stabile optagelser fra luften

Innovative drone-arme

Hver arm er designet med 8° forskydelse og med 3° hældning. Det giver dronen den mest stabile form både ved rotation og hurtig flyvning.

Avancerede komponenter

Kraftfuldt system

Hver arm har indbygget 40A elektronisk kontrol (ESC), som i kombination med dronens 4114 pro-motor giver en fantastisk performance med de otte 1552 foldbare propeller. Hver arm har kraft på over 2,5 kg.

Avanceret teknologi

Pakken indeholder

  • S900-drone

Guide til tilvalgsmuligheder

Guide kommer snart...